Šta je novo?

ONN 4K Pro/Plus

milirad

Čuven
Učlanjen(a)
06.04.2005
Poena
630
Imam već par meseci ovaj Android box i do sada nisam imao primedbe na njegov rad. Međutim juče sam hteo da instaliram rts-ovu aplikaciju rts Planeta i kada sam otvorio Play Store ispisala mi se poruka da ta aplikacija nije dostupna za ovaj uređaj. Nigde je nisam pronašao ni za sideload. Na Yettel-ovom box-u je instalirana, ali na ovom neće. Šta sad?

Uputstva koja se nalaze po netu su za vpn i laptop, nikakav wifi adpater, a naravno moze i obican desktop i tu treba wifi adapter ili eto rutovan telefon. Svakako nisam do sad video da neko poručuje Onn bez predznanja oko aktivacije...al dobro bitno da se resio i bacio ga u fioku.
Aman čoveče, pročitaj još jednom šta sam napisao.
A to što je u fioci tvoja briga nije. Bolje uradi nešto korisno nego što pametuješ ovde. Uzdravlje 🍻

@Salac UE posle onoliko gličeva i random restarta i dalje sam skeptik 🤣 mora to još da se istestira.. sa huawei adapterom je prodisao i radio bez greške dva sata.. ugasio ga, spakovao, i zapalio na posao..

Aman čoveče, pročitaj još jednom šta sam napisao.
A to što je u fioci tvoja briga nije. Bolje uradi nešto korisno nego što pametuješ ovde. Uzdravlje 🍻
Ima vrlo korisnih stvari na mom YT kanalu, pogotovo kako se aktivira Onn, step by step. Lepo se pita na forumu ako nesto nije jasno i dobijes vrlo lako instrukcije. Ziv bio 🍻

Ima vrlo korisnih stvari na mom YT kanalu, pogotovo kako se aktivira Onn, step by step. Lepo se pita na forumu ako nesto nije jasno i dobijes vrlo lako instrukcije. Ziv bio 🍻
Prelistao sam ja temu na vreme. Ali na ovaj problem iz priloga nisam naleteo 🤣
Danas su nestali promenom strujnog adaptera ali nije garancija da se neće vratiti.. par sati rada samo..
Ne znam da li da jurim ipak neki sa fiksnim naponom i jačinom (5v=2a) ili će mi huawei završiti posao koji isporučuje 5v=2a i 9v=2a.
Takođe, gomila njih na reditu preporučuju kupovinu kvalitetnijeg hdmi kabla.
Na kraju krajeva, možda sam baksuz pa mi zapao defekt.. u tom slučaju neće u fioku nego u kontejner.

Prilozi

• PXL_20260825_044038965.webp
    PXL_20260825_044038965.webp
    209.5 KB · Pregleda: 33
  • PXL_20260825_040840752.webp
    PXL_20260825_040840752.webp
    415.7 KB · Pregleda: 35
Neko na YT kanalu mi je napisao da je navodno ubačen neki patch da se više ne može konfigurisTI onn uređaj čak i na VPN i na plus dozvoljava samo gmail naloge otvorene u US. Dal neko ima bilo kakvu potvrdu, mada čim niko do sad nije ništa napisao malo verovatno da je tačno....

Ja sam jedan 4k pro v2 aktivirao pre par dana. Verovatno prolaze neki vpn-ovi kad izmenjaš lokacije, ali ja sam uzeo residential proxy na 24h ovde za 2$ i to radi 100%.

To za Gmail je netačno, naravno.

Danas mi je stigao 4K plus i USA i prilicno sam se iznenadio kad sam pokrenuo uredjaj, odmah otisao na Home. Pogledah malo bolje kad ono postoji neki profil... Ja mislio neki dummy, probam da otvorim Netflix kad ono postoji i gmail i USA broj telefona gde moze da se posalje login link ili sta god... Ovo sam narucio kod drugara u USA i doneo mi licno... Neverovatno. Uzeo ga odavde
1788801018789.webp1788801044481.webp

Danas mi je stigao 4K plus i USA i prilicno sam se iznenadio kad sam pokrenuo uredjaj, odmah otisao na Home. Pogledah malo bolje kad ono postoji neki profil... Ja mislio neki dummy, probam da otvorim Netflix kad ono postoji i gmail i USA broj telefona gde moze da se posalje login link ili sta god... Ovo sam narucio kod drugara u USA i doneo mi licno... Neverovatno. Uzeo ga odavde
Pogledajte prilog 552565Pogledajte prilog 552566
Jedino ako imaju tamo opciju korisceno, reparirano i sl. pa uzeo po nizoj ceni, mislim da i na amazonu ima tako nesto... A ne izgleda da ga je on startovao... Jel bio u foliji, neotvaran?

Prodavac mu uvalio svoj, uzeo malo za vikend da se zeza pa ga vratio 🙂
Ja bih tu radio fabricki reset, al onda moras da se zezas sa aktivacijom, a sta ako ne proradi 😉

Ali taj što je vratio sa svojim nalogom lepo 😂

Loše da se desi baš za taj što se iscimaš da nabaviš, ali šta ćeš... Možda je i neko iz prodavnice nešto isprobao na blic kao kod nas što rade nekad.

Pisao sam liku jer sam video njegov email:
...
No worries, Anyway, yes, I returned a 4K Onn just last week. Something was wrong with the remote where it made the cursor on the screen continuously pull to the right and wouldn't let you click on anything to the left of the apps to the farthest right on the TV screen. I'm really frustrated because I exchanged it for another one that is doing the same thing. To be sure, I did inform the lady at their customer service about the problem. I hope this helps. If you don't mind, will you please let me know what the outcome of your situation is? If you ask me, you should, at the very least, get a discount given that the streaming device is out of the box/NOT new at all.

Best regards,
...

Nazad
Vrh Dno