Šta je novo?

ONN 4K Pro/Plus

milirad

Čuven
Učlanjen(a)
06.04.2005
Poena
630
Imam već par meseci ovaj Android box i do sada nisam imao primedbe na njegov rad. Međutim juče sam hteo da instaliram rts-ovu aplikaciju rts Planeta i kada sam otvorio Play Store ispisala mi se poruka da ta aplikacija nije dostupna za ovaj uređaj. Nigde je nisam pronašao ni za sideload. Na Yettel-ovom box-u je instalirana, ali na ovom neće. Šta sad?

Uputstva koja se nalaze po netu su za vpn i laptop, nikakav wifi adpater, a naravno moze i obican desktop i tu treba wifi adapter ili eto rutovan telefon. Svakako nisam do sad video da neko poručuje Onn bez predznanja oko aktivacije...al dobro bitno da se resio i bacio ga u fioku.
Aman čoveče, pročitaj još jednom šta sam napisao.
A to što je u fioci tvoja briga nije. Bolje uradi nešto korisno nego što pametuješ ovde. Uzdravlje 🍻

@Salac UE posle onoliko gličeva i random restarta i dalje sam skeptik 🤣 mora to još da se istestira.. sa huawei adapterom je prodisao i radio bez greške dva sata.. ugasio ga, spakovao, i zapalio na posao..

Aman čoveče, pročitaj još jednom šta sam napisao.
A to što je u fioci tvoja briga nije. Bolje uradi nešto korisno nego što pametuješ ovde. Uzdravlje 🍻
Ima vrlo korisnih stvari na mom YT kanalu, pogotovo kako se aktivira Onn, step by step. Lepo se pita na forumu ako nesto nije jasno i dobijes vrlo lako instrukcije. Ziv bio 🍻

Ima vrlo korisnih stvari na mom YT kanalu, pogotovo kako se aktivira Onn, step by step. Lepo se pita na forumu ako nesto nije jasno i dobijes vrlo lako instrukcije. Ziv bio 🍻
Prelistao sam ja temu na vreme. Ali na ovaj problem iz priloga nisam naleteo 🤣
Danas su nestali promenom strujnog adaptera ali nije garancija da se neće vratiti.. par sati rada samo..
Ne znam da li da jurim ipak neki sa fiksnim naponom i jačinom (5v=2a) ili će mi huawei završiti posao koji isporučuje 5v=2a i 9v=2a.
Takođe, gomila njih na reditu preporučuju kupovinu kvalitetnijeg hdmi kabla.
Na kraju krajeva, možda sam baksuz pa mi zapao defekt.. u tom slučaju neće u fioku nego u kontejner.

Prilozi

• PXL_20260825_044038965.webp
    PXL_20260825_044038965.webp
    209.5 KB · Pregleda: 19
  • PXL_20260825_040840752.webp
    PXL_20260825_040840752.webp
    415.7 KB · Pregleda: 19
Nazad
Vrh Dno