Šta je novo?

ONN 4K Pro/Plus

milirad

Čuven
Učlanjen(a)
06.04.2005
Poena
630
Imam već par meseci ovaj Android box i do sada nisam imao primedbe na njegov rad. Međutim juče sam hteo da instaliram rts-ovu aplikaciju rts Planeta i kada sam otvorio Play Store ispisala mi se poruka da ta aplikacija nije dostupna za ovaj uređaj. Nigde je nisam pronašao ni za sideload. Na Yettel-ovom box-u je instalirana, ali na ovom neće. Šta sad?

Znam šta je chrome cast, on funkcioniše, iz YT aplikacije, Photos apliakcije, ali upravo je poenta da screen mirroring tj MiraCast ne funckioniše, a trebao bi.

Edit: definitivno do kombinacije Onn/Xiaomi, iskopah stari dobri LG G7 koji radi klasičan MiraCast, screen mirroring radi bez problema.

Ево баш узех да тестирам то и Honor 200 pro од свих могућих боксова видео је једино TCL TV 😁. Код хонора се то зове бежична пројекција.
Дакле на ТВ-у се добије пресликан телефон.

Зато што је на мотороли чист андроид, а хонор, шаоми и многи други стављају своје верзије андроида где (наравно) нешто промене јер сматрају да то није то а да је њихово боље.

I na kraju koji je bolje kupiti? Onn 4k pro ili plus?
Imam već Firestick 4k (max) i Xiaomi mi-box s, sad mi treba još jedan box.

I da li je neko zamenio FireStick 4k Max sa nekim od ovih uredjaja? Svidja mi se GoogleOS umesto FireOS ali Firestick mi bas dobro dodje kada podjem na odmor, imam sve a malecak je :)

Као што већ писах - не носим га у џепу па да ми је битно колико је велик уређај. У коферу/ранцу увек има места за толико.

ПС - ако има места за жениних 56 мајица, 89 пари ципела/патика/папуча/кломпи, 10 купаћих, 17 хаљина, 93 шорца... Па ваљда има места за један бокс, хбг.

Ja sam ga zamenio sa onn 4k pro, po meni je ovo za klasu bolji uređaj. Ako zanemariš giga ram-a vise, storage duplo, lan port (iako mi je ruter blizu, preko kabla mi je stabilniji protok). Jednostavno bolji uredjaj, preporuka.

Naravno, firetv 4k max sam ostavio sa putovanja.

Jel neko koristi usb na gigabinti LAN adapter na ONN-u? Ne znam koji da kupim...

Onn ima 100mb lan port. Jeftinije je da kupim adapter nego novi ruter.

100mbit je sasvim dovoljno za taj box ako mora kabl.

Kako se isplati kupiti USB lan adapter samo za njega?

Ako je mreža u kuci spora,
novi ruter ne kupujes samo zbog boksa nego imaš i druge uređaje u kući tako da će svi imati koristi a razlika je u 10eur

Bakara prijatelju sve je to OK sto pises, al meni se kupuje adapter cisto da ga imam, nekad ce mi zatrebati. Ne znam koji moj odgovor ce te zadovoljiti?

Vrh Dno