Šta je novo?

ONN 4K Pro/Plus

milirad

Čuven
Učlanjen(a)
06.04.2005
Poena
630
Imam već par meseci ovaj Android box i do sada nisam imao primedbe na njegov rad. Međutim juče sam hteo da instaliram rts-ovu aplikaciju rts Planeta i kada sam otvorio Play Store ispisala mi se poruka da ta aplikacija nije dostupna za ovaj uređaj. Nigde je nisam pronašao ni za sideload. Na Yettel-ovom box-u je instalirana, ali na ovom neće. Šta sad?

Да је ОК и није, јер је са цене од 35$ дошло до 65$, а што је безмало 100% скупље.
Али да је бокс добар и да вреди 50$ - вреди.

Да је ОК и није, јер је са цене од 35$ дошло до 65$, а што је безмало 100% скупље.
Али да је бокс добар и да вреди 50$ - вреди.
Ja danas porucio Pro. Kad vec dajem za prevoz 25 usd onda bolje malo skuplji. Sta misliš, jel vredi toliko Pro? Preracunato u dinarima skinulo mi 7640 din.

Prilozi

• Screenshot_2025-08-15-08-01-02-76_260528048de7f2f358f0056f785be619.jpg
    Screenshot_2025-08-15-08-01-02-76_260528048de7f2f358f0056f785be619.jpg
    52.4 KB · Pregleda: 35
  • Screenshot_2025-08-15-08-08-38-05_260528048de7f2f358f0056f785be619.jpg
    Screenshot_2025-08-15-08-08-38-05_260528048de7f2f358f0056f785be619.jpg
    62.2 KB · Pregleda: 32
Poslednja izmena:
Valjda wallmart dobro zna gde mu je mesto i gde ga je cenovno postavio.

razlika izmedju ta dva modela je vrlo ocigledna, a krajnje realne performanse su zahvaljujuci google sertifikaciji jednake na svim uredjajima.
To sto ima brzi procesor mu malo znaci kada ima manje memorije i korisnije bi bilo da ima USB port koji nema
LAN port takodje nema, ali to je manje bitno kada ovi uredjaji imaju wifi 6

Bukvalno su ga namerno napravili da ne bude dovoljno bolji od skupljeg modela.

I na kraju slag na torti i glavni feature 4k pro modela je da ima zvucnik i ugradjenog google assitenta
a to ako kupujete posebno kosta dodatnih 50$ (sve su oni preracunali)

Niko se nije osvrnuo na to da nakon apdejta na android 14 google assisten najzad radi u svakom rezimu, mozete slobodno da ugasite box, assistent ostaje aktivan u pozadini.

Valjda wallmart dobro zna gde mu je mesto i gde ga je cenovno postavio.

razlika izmedju ta dva modela je vrlo ocigledna, a krajnje realne performanse su zahvaljujuci google sertifikaciji jednake na svim uredjajima.
To sto ima brzi procesor mu malo znaci kada ima manje memorije i korisnije bi bilo da ima USB port koji nema
LAN port takodje nema, ali to je manje bitno kada ovi uredjaji imaju wifi 6

Bukvalno su ga namerno napravili da ne bude dovoljno bolji od skupljeg modela.

I na kraju slag na torti i glavni feature 4k pro modela je da ima zvucnik i ugradjenog google assitenta
a to ako kupujete posebno kosta dodatnih 50$ (sve su oni preracunali)

Niko se nije osvrnuo na to da nakon apdejta na android 14 google assisten najzad radi u svakom rezimu, mozete slobodno da ugasite box, assistent ostaje aktivan u pozadini.
Autosugestija je cudo

Sad ce se javi onaj sto zalepio kuler na Tanixu,njemu je best

Uzivaj u zvucnicima i asistentu

Baba sa silikonima ce uvek biti samo baba
Ako nekad osetis onn plus brzinu shvatices

Plus je malo brži, Pro ima više RAM-a LAN priključak(doduše samo 100mbit) i više skladišnog prostora, pa osvagaj šta ti je bitnije.
I dalje mora VPN za prvu aktivaciju.
Ja sam naručio jedan Plus da odmeni Fire Stick 4K, 8Gb mi postalo tesno.

Nasao sam lika da mi donese iz USA pa da ga i ja probam, jel i dalje ima *******cija oko registracija? Ono da mora USA IP biti?

I, koje je na kraju bolji model PRO ili Plus kako vec
Реци лику нека понесе и један плус модел, а када дође у Србију јави да ти пошаљем паре.
(остатак текста нема везе са тобом, да не бих цитирао свакога понаособ ево угрубо)

Паткометрија, илити чији је већи... број бенчмарк поена у реалном раду нема везе код андроид боксова. Битна је оптимизација целог система како функционише. То је ЧИЊЕНИЦА свиђало се то неком или не. Гомила гугл сертификованих, као и нетфликс сертификованих боксова и дан данас излазе са 2GB RAM-a и ти боксови раде без проблема.
А што се тиче флуидности боксова/стикова - од S905X4, S905Y4 (па чак и од S905W2) па на овамо, сертификовани уређаји раде без проблема. Наравно, постоји и добар број несертификованих боксова који раде без икаквих проблема (за неупућене - mecool, tanix, ugoos...). Њихова клијентела нису корисници нетфликса већ они којим је на првом месту нешто сасвим друго.

Vrh Dno