- Učlanjen(a)
- 26.09.2015
- Poena
- 20
Prelistaću večeras, hvala za infoBar jedno 72 puta smo pisali o istom, nemoj da te mrzi da prelistaš temu...
Prelistaću večeras, hvala za infoBar jedno 72 puta smo pisali o istom, nemoj da te mrzi da prelistaš temu...
Ja sam pazario pre nekih mesec dana od jednog člana sa foruma OPO u stanju kao da je nov za 250€, ali sam čekao da naleti, tako da pošto se ni tebi ne žuri listaj ovde oglase i kp, naleti s' vremena na vreme dobar oglas. Što se tiče telefona za taj novac ja sam prezadovoljan, baterija me oduševljava iako sam pre njega imao G2 koji ima baš solidnu bateriju. Ovako sve radi, apdejti stižu redovno, sve šljaka flowless [emoji6]Vredi li uzimati One u ovom trenutku (ustvari u ovom nekom periodu do nove godine) i ima li negde na sale jos uvek? Gledam oglase, ne gadim se polovnjaka i radije bih to nego da ganjam nov ali neki ljudi zaista precenjuju svoje telefone. uz to ih je i malo na trzistu...
Glupost, šta će im Cortana, a pri tome i ne zna srpski...Ne zamjerite ako je bilo ali valjda nam u decembru dolazi OTA 12.1.1. CM update... U njemu ce biti i Cortana... Pomocu Cortane ce se moci mijenjati mod mreze, gasiti telefon ili aktivirati quiet mode. Sa Cortanom interakcija na OPO radi bez obzira na to da li je aktivna neka aplikacija ili smo na nekom od home screen-ova, menija ili sl... Samo treba reci "Hey Cortana"
Ja koristim accu odavno i ne vidim da nešto troši bateriju, ispod 1% mi je...Isprobah prosle nedelje AccuWeather, and damn. Dosta preciznije temperature daje od built-in weather widgeta, ali bas trosi dosta baterije. Unistalirao sam ga i bookmarkovao u browseru AccuWeather page za moj grad.Ima li resenja za slican precizan weather widget koji ne kolje bateriju?
Dodatno pitanje na koje nisam nigde nasao odgovor, da li mogu da sprecim Chrome na mobu da ucitava GIF-ove [ili da ucita samo prvi frejm]?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari