+1...Sa CM dolazi, OxygenOS mozes kasnije da stavis ali iskreno ne preporucujem.
Uzeo si ga na kp? Dobro je sto nisam gledao taj fon, ne bih ga uzeo zbog zute mrlje.Danas sam i ja postao jedan od vas, kupio sam polovan za 200e. Crna verzija sa 64GM memorije. Primetio sam da u levom gornjem uglu na ekranu ima malu zutu mrlju koja se primecuje na beloj pozadini najvise, u sustini to je jedina mana mog polovnog primerka. Vidim po netu da ima bas zanimljivih back covera, da li u Srbiji moze tako nesto da se pazari?
Uzeo si ga na kp? Dobro je sto nisam gledao taj fon, ne bih ga uzeo zbog zute mrlje.
Mislim da ti backcover nista ne treba... Ja sam porucio original zadnji poklopac kada se.ovaj izraubuje da zamijenim. Mada, nakon godinu dana koriscenja mi jos ne pada na pamet da mijenjam...
Mislim da moze, najlakše preko onog opo toola... U 2 klika...Pošto sam ušao u Oneplus sektu samo da pitam jedno pitanje, da bi se rutovao OPO, jel mora da se instalira twrp, ili može da se samo rutuje, a da ostane fabrički recovery?
Hvala, probaću ovih dana, da da se malo igram sa Xposed [emoji5] [emoji5] Jel imate neki predlog za neki dobar mod?Mislim da moze, najlakše preko onog opo toola... U 2 klika...
Pitanje/problem: padne mi pa pamet juce da dozvolim google play service servisu da radi wake up i keep awake, cisto iz dosade, da vidim koliko ce da utice na bateriju..
Posle 2-3h ga opet stavim na denied, i nakon par sati google play services krece da mi force-closeuje na svakih 30 sekundi(!). Dozvolim mu wake up i keep awake, sljaka bez problema.. "osim" sto mi je android system na 24% a android os na 13%, poslednja 24h, SoT 2h. Jel neko naletao na ovako nesto.. i jel ima resenje?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari