Šta je novo?

OnePlus One

Nije. Zvanično su obavezani ugovorom da pružaju podršku do aprila 2016te, tako da možda i vidimo 6.0 na OPO. Nema na čemu!

Sa CM dolazi, OxygenOS mozes kasnije da stavis ali iskreno ne preporucujem.
+1...

Boxer mail sam azurirao i opet je poceo da zdere bateriju...
Ne znam da li da se vratim na TypeMail, da vidim je li se tu sto promijenilo jer su bila dva update-a nedavno ili neka preporuka za mail app sa podrskom za Exchange account... Hvala...

Poslednja izmena:
Boxer se sam od sebe sredio... Sada lagano svaki put ide preko 5 sati SoT-a... Opet sam izuzetno zadovoljan telefonom...
Trenutno bat na 34%, a SoT 4 sata i 15 minuta...

Poslednja izmena:
Danas sam i ja postao jedan od vas, kupio sam polovan za 200e. Crna verzija sa 64GM memorije. Primetio sam da u levom gornjem uglu na ekranu ima malu zutu mrlju koja se primecuje na beloj pozadini najvise, u sustini to je jedina mana mog polovnog primerka. Vidim po netu da ima bas zanimljivih back covera, da li u Srbiji moze tako nesto da se pazari?

Nema, najbolje je da to porucis sa AliExpressa ili direktno od OnePlus ako imas nekoga u Hrvatskoj (a posto si Hondas kolega, sigurno znas nekoga iz Honda kluba Hrvatske? :).

Danas sam i ja postao jedan od vas, kupio sam polovan za 200e. Crna verzija sa 64GM memorije. Primetio sam da u levom gornjem uglu na ekranu ima malu zutu mrlju koja se primecuje na beloj pozadini najvise, u sustini to je jedina mana mog polovnog primerka. Vidim po netu da ima bas zanimljivih back covera, da li u Srbiji moze tako nesto da se pazari?
Uzeo si ga na kp? Dobro je sto nisam gledao taj fon, ne bih ga uzeo zbog zute mrlje.

Uzeo si ga na kp? Dobro je sto nisam gledao taj fon, ne bih ga uzeo zbog zute mrlje.

Jesam decko iz Valjeva. Odmah sam stavio android 5.1.1. Sa LG G2 sam presao na njega, primecujem da je brzi od G2.

Poslednja izmena:
Mislim da ti backcover nista ne treba... Ja sam porucio original zadnji poklopac kada se.ovaj izraubuje da zamijenim. Mada, nakon godinu dana koriscenja mi jos ne pada na pamet da mijenjam...

Nije ti se oštetio sandstone? Ja imam neka tanka leđa, jedva i da imam osećaj da su tu jer sve nekako mislim da će sandstone da se ošteti. To mi je jedina zaštita koju nosim :)

Mislim da ti backcover nista ne treba... Ja sam porucio original zadnji poklopac kada se.ovaj izraubuje da zamijenim. Mada, nakon godinu dana koriscenja mi jos ne pada na pamet da mijenjam...

Ma i ja sam mislio na zadnji poklopac, vidim da ima bas zanimljivih.

Povremeno pratim ovu temu, u početku sam je stalno pratio dok nisam odustao od kupovine ovog telefona. Skoro sam ga kupio i koristio par sedmica a onda sam ga prodao drugu.
Ne znam da li je bilo o tome reči u ranijim postovima, ali meni se dešavalo da tač skrin brljavi (ne mogu da ga otključam, ne reaguje tač i kao da sam neke komande odrađuje, jednom rečju baš brljavi), a posle restarta radi normalno. Malo sam češljao po netu i flešnuo mu neki fix, odnosno Oxygen OS sa fiksom za tač skrin.
E sad, drugar kaže da mu se to više ne događa i sve radi ok. Ali je baterija užas, jedva 3h sot, gdje Google play servisi učestvuju u potrošnji oko 25%.
Sad ja bih njemu flešnuo neki drugi rom i kernel ali se bojim da ne zaje*em taj fiks za tač skrin.
Da li je neko imao iskustva sa ovim problemom oko tač skrina i šta mi je činiti, da tač radi dobro a i baterija da bude ok?

Ja kapiram sa je na uredjaju koji si ti imao bio Oxygen OS, a kod mene je Cyanogen 12.1... Sve funkcionise i ranije je bez greske...

Kakav crni OxygenOS... Lepo zvanicni COS12.1 i nema o cemu da se razmislja jer svima nama radi dobro. Ako ne radi, onda je vec mozda do samog uredjaja problem...

To sam zaboravio da kazem, kad je brljavio na njemu je bio COS 12.1. I ja sam kontao da je hardverski problem, ali onda flesnuh taj oxygen i nisam imao vise problema. Sem naravno baterije.

Ma nema tu sta da se mudruje ako svima nama radi kako treba, onda je na konkretnom primerku neki problem. Ja doduse imam ugasen onaj google location reporting i google play services mi je na denied za wake up i keep awake u privacy settings-u. Mada i to je pitanje koliku ustedu mi donosi no bez problema izvlacim 10h SOT na wifi i oko 6h SOT na 3G.

Touch je imao neki problem na COS12, pa je onda negde u junu cini mi se izasao update za to ali od tada ama bas ni najmanjih problema nema. Tako da bih ja jos jednom probao sa clean install COS12.1 pa onda trazio eventualne hardverske probleme koji nisu iskljuceni...

Na xda vidim da ima vise verzija COS 12.1, oficijalni i neoficijalni. Moze neki link, pa do probam clean install?
A probacu i lokacije da iskljucim, ma da mislim da su vec iskljucene.

Hvala! Valjda cu resiti problem. Mada nije iskljuceno ni da je ipak hardverski problem...

Vazi, to ce vjerovatno biti za vikend, posto je tel kod drugara. U svakom slucaju hvala, pa cu javiti sta je uradjeno.

Da nema neko viška neki bumper ili case za OPO? Na prodaju naravno :D trebao bi danas da pazarim tel pa odma da ga obezbedim

Pošto sam ušao u Oneplus sektu samo da pitam jedno pitanje, da bi se rutovao OPO, jel mora da se instalira twrp, ili može da se samo rutuje, a da ostane fabrički recovery?

Pošto sam ušao u Oneplus sektu samo da pitam jedno pitanje, da bi se rutovao OPO, jel mora da se instalira twrp, ili može da se samo rutuje, a da ostane fabrički recovery?
Mislim da moze, najlakše preko onog opo toola... U 2 klika...

Pitanje/problem: padne mi pa pamet juce da dozvolim google play service servisu da radi wake up i keep awake, cisto iz dosade, da vidim koliko ce da utice na bateriju..

Posle 2-3h ga opet stavim na denied, i nakon par sati google play services krece da mi force-closeuje na svakih 30 sekundi(!). Dozvolim mu wake up i keep awake, sljaka bez problema.. "osim" sto mi je android system na 24% a android os na 13%, poslednja 24h, SoT 2h. Jel neko naletao na ovako nesto.. i jel ima resenje?

Pitanje/problem: padne mi pa pamet juce da dozvolim google play service servisu da radi wake up i keep awake, cisto iz dosade, da vidim koliko ce da utice na bateriju..

Posle 2-3h ga opet stavim na denied, i nakon par sati google play services krece da mi force-closeuje na svakih 30 sekundi(!). Dozvolim mu wake up i keep awake, sljaka bez problema.. "osim" sto mi je android system na 24% a android os na 13%, poslednja 24h, SoT 2h. Jel neko naletao na ovako nesto.. i jel ima resenje?

Isto. Morao sam da ga ostavim na enabled da mi ne bi pravio problem jer sam morao na put za vikend. Medjutim nisam primetio povecanu potrosnju baterije. Veceras cu da se igram sa time tj da vidim jel neko to resio i kako...

Isto i kod mene,samo sto je problem nastao nakon ovog poslednjeg gps update-a...
Probao da deinstaliram update-javlja povremeno da mape i kalendar nece raditi; cistio cache,data,plus jos x raznoranih resenja sa neta,cak i hard reset na kraju i nije pomoglo...
Full flash iz fastboot-a i sad je sve ok...obe opcije na allowed, baterija za sad na 50%, sa SOT 3h,wifi ili lte stalno ukljuceni...

Nazad
Vrh Dno