Opet nijesam zadovoljan... SOT je 3 sata i 30 minuta...
OxygenOS oni nisu u stanju da naprave kako treba evo već koliko... Tako da se ne bih ja previše nadao da će on da bude bolji izbor od CM. Ni meni se ne sviđa što je CM ubacio tih par stvari no dobro je što je sve moguće ukloniti sa dva klika. Baterija je super, tih par nekih podešavanja novih su mi super, privacy guard takođe itd. Jednostavno OxygenOS, bar za ono kako ja to vidim, mu nije konkurencija i pitanje je hoće li ikada biti jer nema šanse da će preterano oko OPO da se trude. Šta više očekujem da će i OPT brzo da zaborave, svakako mnogo brže nego OPO i da gledaju da požure sa nekim tamo OP3.
Nekako od kad sam presao na 5.1.1 desava mi se cudan problem, koji vidim da su neki prijavili i na drugim telefonima, pa jel se desava jos nekome i kako da ga sredim...
Dakle problem da me sagovornik ne cuje u toku razgovora, ili cuje kao iz tube sve slabije, ali ne pri svakom pozivu, ne mogu da provalim kad se desava, kada pritisnem spikerfon cuju me normalno, kada iskljucim i dalje je ok, cini mi se... Kad snimam razgovor na snimku se cujem i ja i sagovornik... Kartica mi je 4g telenor, ne znam da li ima to neke veze... Menjao sam sve 2g, 3g, lte, i dalje se desava i nervira me bas... Vratio sam googlov dialer... Da nije do verzije baseband-a...
Ima li ko predstavu sta se desava?
Twrp ceo rom, ali sam koristio onu stariju verziju, tako su rekli da treba, jer poslednja ne apdejtuje baseband...Kako si se update-ovao na 5.1.1? OTA, Full flash? Citao sam da se preko TWRP ne updatuje radio pri update-u na 5.1.1 i da je to pravilo probleme nekima...
Sa CM dolazi, OxygenOS mozes kasnije da stavis ali iskreno ne preporucujem.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari