Šta je novo?

OnePlus One

Glupavi telefon! Nisam kod kuće nekoliko dana i prekjuče mi je telefon ponudio update, ja odbijem jer nisam na wifi naravno. Sutradan stiže mi poruka potrošeno 80% interneta, kad ono ide download update-a preko mobilnog neta! Ja ga prekinem naravno. Danas stiže poruka potrošeno 100% interneta, pogađate, opet krenuo download. Popizdeo sam, magarci!!!

Glupavi telefon! Nisam kod kuće nekoliko dana i prekjuče mi je telefon ponudio update, ja odbijem jer nisam na wifi naravno. Sutradan stiže mi poruka potrošeno 80% interneta, kad ono ide download update-a preko mobilnog neta! Ja ga prekinem naravno. Danas stiže poruka potrošeno 100% interneta, pogađate, opet krenuo download. Popizdeo sam, magarci!!!

Ma sta ima veze, i onako je kraj meseca :p :)

Pa ili ću sad tri dana da budem osakaćen ili ću sa uplatim još 150 MB, samo dok stignem kući večeras da odradim konačno update. Ali mi nije jasna logika da Download kreće bez potvrde preko mobilnog neta. Malopre je ponovo krenuo :), mislio sam da ga ostavim, da vidim sa li će da odustane kad shvati sa mu treba mesec dana da završi download.

Koliko kukate za taj update, kao da ce zivot da stane ako ne stigne u dan dva... Zar je bitno, lagano kad stigne stigne, ionako cete biti u euforiji prvih sat vremena a posle kao da se nista nije promenilo, tako da mu to dodje kao neka vrsta zavisnosti, daj samo novo sto pre i stalno... Ko bas hoce lako moze sam "rucno", kome nije hica, neka saceka pa kad stigne stigne...
Ako je telefon dobar ovolike jadikovke oko updatea kvare sliku jer svi nesto kukaju, dajte ako mu nesto zaista fali ali soft update to sigurno nije, ukoliko sve radi kako treba...

pa od oneplus su svi veći :D huawei, lenovo, zte, coolpad, verovatno i oppo (sa njima su i radili)...
i xiaomi naravno

Ovo nije ništa novo, odavno se to manje više zna. No OPO će svakako imati zvaničnu CM podršku još godinu dana. Nakon toga, iskreno i nije previše bitno šta će biti....

Ja sam tek sad skontao da je update koji mi je pojeo sav net, isti onaj koji sam već imao, 5.0.2 sa dodatom (epski važnom mogućnošću) "wake up" ili kako već. Pa oni su magarci "epskih razmera". Mislio sam da je taj update 5.1 ili nešto važno, potpuni su tupani.

To je steta, mada mislim da se CM ekipa malo uobrazila. Upravo je CM jedina dovoljno dobra komercijalna Android alternativa za sve one koji zele cist sistem bez kojekakvih gluposti i skinova. Nisam probao OxygenOS za koji verujem da je "nista posebno", ali se nadam da ce 1+ da raste i da ce imati snage da usavrsi svoj ROM (mada mnogima i dan danas to ne polazi za rukom).

Realno po meni aosp romovi su mnogo bolji od cma, i uvek cu radije aosp rom nego cm budzevine. Plus lepse rade, manje bagova.

Ja ga nisam ni radio (factory reset), sve radi ok.

c67a39eafd4e2f48bcf594ca6cba0d94.jpg

I dalje sam u dilemi, da li da? Ovo je OTA priprema...

Jok, dan dva mu je trebalo da se srodi sa 5.0 ali nakon toga je autonomija ista, kačio sam slike već mislim...

Vrh Dno