Šta je novo?

OnePlus One

Mene licno interesuje najvise baterija... Kameru pretpostavljam nijesu mogli pogorsati... Koristis li default mail klijent-tu je sada neki drugi...

Da, sad vidim da su isti promenili. I koliko vidim ne postoji push opcija za outlook a pre je bilo, tako da će na disable da ide ako ne rešim to.

Ne, mi iz nekog razloga taj OTA uvek kasnije dobijemo... Mislim na EU modele. Skinuo zip i instalirao.

Ajd' stavi ovde link, svega ti. Ne vidim tamo na zvaničnom forumu, vidim samo linkove za custom ROM-ove.

Sad sam i ja flashovao, čekam da se bootuje, pa ćemo videti. Kapiram da ću kasnije odraditi factory reset, nikad ne bude sve kako treba kada se pređe sa major verzije na noviju major verziju.

Za divno cudo iako sam i ja ocekivao probleme zbog prelaska na novu verziju sve radi kako treba za sad. Cak mi i baterija deluje isto ali mislim da je prerano za zakljucke po tom pitanju.

Boxer mail ne podrzava push za outlook definitivno. Gmail takodje. Tako da sam obrisao Boxer i instalirao zvanicnu MS outlook app gde sve radi kako treba.

Jel na svakom LP u app drawer-u bela pozadina? Ovo mi je odvratno, moze li to nekako da se promeni?

Instaliraj nova launcher,u njemu možeš menjati boju app drawera.

Nisam siguran koji launcher je tu default,baci pogled u njegovim podesavanjima.
Nova je svakako dosta bolja od vecine launchera,moja preporuka je da instaliras,ali obavezno placenu verziju :)

Pa valjda je na CM default onaj Trebuchet. Ne volim da imam "duple" stvari na telefonu tj ne znam jel mogu ovaj da uklonim 100% bez root-a, verovatno ne. Videću koliko će ovo da me nervira, pa ako se ne srodim sa time staviću Novu. Inače sve ostalo kako treba radi. LP lepo izgleda(iako mi to i dalje nije ni blizu toga kako WP izgleda, ali ukusi su različiti). I sviđa mi se mnogo ova tastatura nova.

Navodno sa CM Themer-om moze svaka aplikacija posebno da se customize-uje...

Daj koji SS...

Navodno sa CM Themer-om moze svaka aplikacija posebno da se customize-uje...

Daj koji SS...

Sad sam bacio pogled na to.
Mozes da menjas per app teme,ali samo te koje si instalirao,ne mozes sam rucno nesto da menjas :)
Videcu kasnije da li radi za sve app-ove ili samo za ove preinstalirane.
Flesnuo sam ga preko cm12 nightly i radi super.
Cim se napuni krecem u podesavanja i restore pa cu javiti ako jos nesto novo uocim :)

Ne sviđa mi se baterija. Lošije nego na KK. Oko 14-16% po 1h SOT. Oko 10% je bilo na KK u proseku. Kako je kod vas? Videću, možda mu treba malo "učenja" na LP, ako ne, reinstaliraću sve ispočetka.

Mislim da je najmerodavnije da se pusti par ciklusa pa onda da vidimo... Ja ću sutra tek videti pošto će biti realno korišćenje od jutra do mraka.

Slažem se, pustiću ga još malo ovako da vidim šta se dešava pa ću onda reflash ako bude potrebe....

Pa na svim telefonima je ista situacija nije jos lolipop skroz optimizovan...

Optimizovaniji je 5.1 koji ko zna kada ćemo dobiti. :)

Sledece godine u ovo vreme :)

Mada najmanji problem mi je da se vratim na 4.4.4 ako se baterija pokaze dosta losijom...

Meni lepo radi update, videćemo kako će se baterija pokazati ...
Stvarno, i KitKat je više nego dobar, baš mu ništa ne nedostaje ...

Što se tiče transparentnog app drawer-a na default launcher-u, minut posla:

uploadfromtaptalk1429071210044.png

Je l' još nekome AndroidOS solidno jede bateriju? Sad sam odradio factory reset pa ćemo videti da li se poboljšava situacija... Mada ja čekam factory image da lepo flešujem - ili CM12.1 official nightly kada krene (trebalo bi ove nedelje).

Vrh Dno