Šta je novo?

OnePlus One

A jeeeeesteeeee.... Ja fon koristim solidno, ne igram igre, i najviše što izguram to je dan i po. Dva dana izguram jedino ako ne visim uopšte na Tapatalk-u.
Ja isto 3 4 dana izguram ali bez taptalka.. Kad smo vec kod taptalka.. Sta su ovo uradili!!??? Sve su pkrenuli 5 puta vec nista ne mogu da nadjem.. (naravo to uz ontelli3g)

Jeste li narucivali kakve case-ove ili battery cover-e? Ja sam porucio nesto sa Alija pa cu podijeliti iskustvo kada stigne...
Vidim ima nekih poklopaca za bateriju za koje naglasavaju da nemaju NFC...

E jel neko provalio kako da ga natera da snima vise od 10minuta?

Ljudi, zakasnio sam za verziju od 64gb, a sada nema ni one od 16gb, a posto vidim da ovde ima dosta ponosnih vlasnika One-a, da li neko moze da mi posalje "invite"? :D

Drugar mi dolazi iz Austrije oko NG, pa bih stavio njegovu adresu, da mi ga donese. Vidim da je delivery time oko 10-tak dana, tako da bih verovatno uspeo da se uklopim...

p.s. Da li postoje neke dodatne dazbine za posiljke u EU zemljama (carina, porez), kao sto je to slucaj kod nas?

pogledaj invite na oneplus forumu, čak se registruj i potraži ga, dobićeš brzo. imaš i onu balkansku temu.
~320€ te izađe 64 GB na adresu u austriji.

Napisao sam na onom "adria region" thread-u, pa cemo videti. Na njihovom forumu je milion thread-a sa mnogo ljudi koji traze "invite", pa je moja molba samo kap u moru, jer su sanse minimalne da ce neko bas meni, koji sam napisao na 7. strani jednog od thread-a, poslati "invite".

Zaista je frustrajuce da se ovako kupuje telefon, koji jeste sjajan, ali je i tih 320- eura za nase uslove ozbliljan novac, da bismo na ovakav nacin molili da im platimo za isti...

Taman sam sakupio novac i nasao druga u Austriji, na ciju adresu bih mogao da ga porucim da mi ga donese, kada dolazi kuci za praznike, akcija "no-invite" je prosla i rasprodali su sve zalihe. :(

Ako neko od vas kojim slucajem ima "invite", bio bih mu jako zahvalan da mi isti prosledi. Hvala unapred. :D

Zašto jednostavno na xda ne pošaljete nekome od ovih sa tema invite, ja sam tako dobio pozivnicu za druga za deset minuta?

Procackaj malo threadove, ima jedan namijenjen korisnicima iz regiona dje je bio poprilican broj ljudi koji su dijelili invite-ove... I zalili se kako ih slabo ko koristi...

Zašto jednostavno na xda ne pošaljete nekome od ovih sa tema invite, ja sam tako dobio pozivnicu za druga za deset minuta?

Eh druze, samo cu ti proslediti jedan od postova od juce, sa tog thread-a na XDA forumu:

"Hello guys!
I'm looking for an invite from 3 weeks with no result. Can you help me? please!!!
I've look for 64Gb sandstone version"

Jos uz sve to, nisam koristio XDA forum do sada, a vidim da nisu blagonakloni prema ljudima koji su se registrovali tamo, samo da bi trazili invite, poput mene...

Niko ne daje pozivnice, poludecu... :wall:

Procackaj malo threadove, ima jedan namijenjen korisnicima iz regiona dje je bio poprilican broj ljudi koji su dijelili invite-ove... I zalili se kako ih slabo ko koristi...

Pa to je ovaj "Adria region" thread, postovao sam, videcemo....

Poslednja izmena od urednika:
Ako neko ima 64GB pozivnicu i rad je da je podeli neka posalje na PM. Ne trazim za sebe, jer sam vec kupio OPO(jos nisam dobio shareable invites) , vec za druga koji kad je video telefon samo je razjapio celjusti, pa bi sad kupio isti. Hvala.

Stigao mi juče Orzly tempered glass za OPO i izgleda mi odlično - nisam još namontirao jer čekam Dizitronic case da stigne pa da sve "spakujem" odjedanput. Okačiću neku sličicu kad sve bude namotirano.

Do sada od mana sam pronasao kameru, autofocus jako slabo radi treba mu i do 5s da promeni fokus, na rucno radi fantazija u sekundi, ukoliko je losije osvetljenje kamera oce da daje blago ljubicastu sliku na momente sa jedne strane koja se vide na video materijalu posle snimanja. I da da ne zaboravim umro mi jedan pixsel prvi put u zivoti da mi krepa pixsel znaci koristio sam brdo televizora telefona i monitora i ovo je prvi put. Fixseri nece da ga oprave, ukoliko imate neku ideju javitw. Ili link za neki pouzdan fixser.

Do sada od mana sam pronasao kameru, autofocus jako slabo radi treba mu i do 5s da promeni fokus, na rucno radi fantazija u sekundi, ukoliko je losije osvetljenje kamera oce da daje blago ljubicastu sliku na momente sa jedne strane koja se vide na video materijalu posle snimanja. I da da ne zaboravim umro mi jedan pixsel prvi put u zivoti da mi krepa pixsel znaci koristio sam brdo televizora telefona i monitora i ovo je prvi put. Fixseri nece da ga oprave, ukoliko imate neku ideju javitw. Ili link za neki pouzdan fixser.
Probaj malo jace da ga stisnes. Mada ta fora radi na monitorima kad se prvi put upale. Spasao sam tako 2-3. I na jednom fonu (cini mi se moto defy).

Ma u stegu neku ga staviš, pa stisnes [emoji23]

Nego ono za fokus, navedi mi situaciju, doba dana i sve elemente.

Da li je neko od ekipe sa Nexus 5 presao na OPO, kakvi su utisci? Jel vredi doplate oko 100e?

Po meni vredi.Mnogo bolja baterija, veći ekran, noviji hardver i softver koji je malo bogatiji opcijama od stock google androida.

Pa nije tolika razlika u ceni :trust:, ali prelazak na N5 na 1+1 svakako vredi.

Pa ja sam tako računao... Zadovoljan cu biti verzijom od 16gb ni ne treba mi vise na telefonu. Juce mi je pala ta ideja na pamet polako me izludjuje baterija na nexusu jedino sto se bojim da ce mi ovaj OPO biti prevelik. Zato sam pitao za mišljenja ljudi koji su koristili i Nexus 5. Znaci po vama definitivno OPO zasluzuje da bude killer flagsipova :)

Oneplus sada mozete kupiti i bez pozivinice, kao proslava godinu dana postojanja. :) plus, dolazi i powerbank od 10000 mah, za 15 dolara... :D

Pa ja sam tako računao... Zadovoljan cu biti verzijom od 16gb ni ne treba mi vise na telefonu. Juce mi je pala ta ideja na pamet polako me izludjuje baterija na nexusu jedino sto se bojim da ce mi ovaj OPO biti prevelik. Zato sam pitao za mišljenja ljudi koji su koristili i Nexus 5. Znaci po vama definitivno OPO zasluzuje da bude killer flagsipova :)
Ja sam koristio S3, pa S4, S4 mini, Lenovo P780, S5, Z2, iP6 i sada OPO tako da nemoj da brines sto se tice velicine, bas lijepo lezi u ruci...

Ako moze malo vise o tome kako se direktno kupuje preko neta? Jel moguce kupiti iz Srbije, samo ne salju ovde? :)

Vidim ima gomila zemalja u koju se moze poslati tako da to nije problem ali svakako se mora platiti pdv jos na tih 299 dolara ili gresim? Zanima me kolika bi bila konacna cena sa pdv i dostavom?

Nemoj da si lenj nego pročitaj bar 3 strane unazad, ne misliš valjda da si prvi koga to zanima :D

U redu je Vojkane [emoji14] mozda nekom nece biti tesko da mi odgovori. Nesto mi se ne prelistava 144 strane, ali prelistao sam zadnjih 10tak i nije bilo reci o tome samo o pozivnicama [emoji14]

Vrh Dno