Šta je novo?

OnePlus One

^ pa mozda i nije previse.. imas 64Gb, krsten interfejs i odlicnu autonomiju, kvalitetan ekran i zvuk plus kameru koja je u skladu sa klasom. E jedino sto je phablet.. ali mislim da bi navikao na to. ***a, ne moze sve.. svakom androidu nesto fali, ne volis i neces TW tako da S5 otpada a na M8 bi ti mozda smetala kamera, na N5 baterija itd.. tako da ne vidim razlog zasto ne bi kupio OPO 64Gb, nije to telefon koji ce biti slab, spor, prevazidjen 6 meseci :)

Poslednja izmena:
Видим нахвалисте га а и Brownlee на свом каналу. Свиђа ми се али...*** видех specs за Hima па реко да сачекам. Величина OPO, цена ме зеза иначе бих узео Note4. Знам да закерам није мала цифра. Да 16гига има слот можда бих и поразмислио дубље.

Evo da se upisem na listu, oneplus one umro piksel :( posle
15 tak dana koristenja.. 'karma'

Pokusacu neki tool mozda se samo zaglavio pa javim sta sam uradio.

Poslednja izmena:
Šta je jedan pixel naspram 2073599 koji su preostali :)
Cimanje je slati na reklamaciju,a i ne znam da li priznaju ako ne radi samo 1 pixel.

Da li oni salju iz Evrope ili iz Kine/HKa za Evropu?
EDIT NASAO ODGOVOR da imaju skladista sirom sveta (pa i Evrope).

Otisao sam na oneplus.net, registrovao se i mislio sam da platim ja, a da posaljem na adresu u EU. Medjutim, nudi mi za Shipping address samo Kanadu i USA. Gde gresim?

Poslednja izmena:
Da li oni salju iz Evrope ili iz Kine/HKa za Evropu?
EDIT NASAO ODGOVOR da imaju skladista sirom sveta (pa i Evrope).

Otisao sam na oneplus.net, registrovao se i mislio sam da platim ja, a da posaljem na adresu u EU. Medjutim, nudi mi za Shipping address samo Kanadu i USA. Gde gresim?

Dole, desni ugao stranice, klik na USA zastavu pa onda izaberi zemlju u koju hoces da saljes.

64GB out of stock.

Poslednja izmena od urednika:
Hvala, ali sam i zakasnio. Kad ne znam adresu vec moram da pitam :(

Šta je jedan pixel naspram 2073599 koji su preostali :)
Cimanje je slati na reklamaciju,a i ne znam da li priznaju ako ne radi samo 1 pixel.
Ma kaki.. Niko ne daje.. Moram priznati jako je mali al otkad sam ga skontao bas me ubija.. Pihh

Ti prelepi nesto preko tog pixela, da ga nevidis :) :) :D Izvinjavam se na offu

A jeeeeesteeeee.... Ja fon koristim solidno, ne igram igre, i najviše što izguram to je dan i po. Dva dana izguram jedino ako ne visim uopšte na Tapatalk-u.

Ja sam pre neki dan imao 6h sot i jos 30% baterije ostalo :)
Prilicno impresivno,cak i posle g2 :)
Jel neko probao cm 12 one nightly build-ove?
Sta ima od bugova i kakvi su s baterijom?

Ja sam smanjio clock procesora na 1,5 ghz ali se nakon nekog vremena vratilo na staro,ne znam zasto.
A i profile sam stavio na powersave,ali mi se nije dopalo kako je radio telefon,prilicno sporije je ulazio u aplikacije a na bateriji nisam osetio nikakav boljitak :)
Moja preporuka ti je da ne diras ili ako vec hoces flesuj custom kernel,mozda on donese neka poboljsanja. . .

I ja ovde koristim stock 44S rom i radi odlicno,ali me vuce nesto da probam CM12,ali niko da iznese iskustva ako je koristio kako se ponasa. . .

A ti ko baba ne možeš sam da probaš :)

Pa čovek došao sa G2 gde je stalno morao neki fix da stavlja, umorio se :D

Inače kačio je neko LP, sad ne znam da li je od CM-a, ali vratiš se par strana unazad i vidiš. Sećam se da je neko ostavio utisak.

Brzo ce vam dosaditi telefon jer nema sta da se podesava, fixuje,.... ovako ko da je dumb teefon :D

Stavljao sam ja za lolipop. :) jedini problem je sto ne zelim da se vracam na kk, probao sam, ali nije to to, izgubio je draz. :D lp radi odlicno.

@Đilke,Vojkan-Samo vi zezajte, stavljam večeras lollipop pa ću videti kakav je.
Nadam se da je kamera bar solidna :)

sto se tice memory leak-a, nemam pojma, i ne gledam. :) sa 3 gb rama, nisam primetio. :p
a kamera, samo instalirajte kameru sa cm 11s, radi sve normalno. :)

aj pogledaj kad budeš bio na 3-4 dana uptime pa javi..

Vrh Dno