Šta je novo?

OnePlus One

Hmm sad mi ovo malo nije jasno. Nikad se nisam nesto preterano udubljivao oko baterije na telefonima (imam Android već 5+ godina). Uglavnom mi je tel po ceo dan prikacen za komp preko USB.

Kacio sam pre par strana da sam izvukao 5+ sati SOT sa 100% brightness I mobile data only, što je bilo super.

Sad skroz drugaciji rezultati, a ceo dan sam skoro na wifi. Zar ne bi trebalo da mi SOT bude mnogo veći preko wifi i da baterija duže traje? Ili grešim [emoji1]

Odradi mi log, pa cemo da vidimo sta ga muci, imas kod mene u bbs temi ili mi se javi na whatsapp, hangouts sam obrisao :)

Ma udari samo restart telefona, to je zabolo nešto glupo

Da, moze i to, iskljuci lokacije > google settings > locations > iskljuci reporting i history, iskljuci i google now ako ga imas slucajno i opali restart, pa vidi kakva je situacija. :)

E da, to sam po preporuci gore potpisanog i ja napravio(ugasio taj location reporting), no ne znam ima li neke opipljive razlike. Google Now je bespotreban, to nisam ni palio. Bez komentara kako nije bespotreban, meni je totalno beskoristan :d

Bogami sve vise ljudi ima OPO, polako ce postati nesto kao N5 na forumu :) Vertumus, kako ti se cini UI posle TW-a?

Evo ovo je danas tj od jutros:

Prilozi

• uploadfromtaptalk1417990366027.png
    uploadfromtaptalk1417990366027.png
    127.1 KB · Pregleda: 196
  • uploadfromtaptalk1417990373028.png
    uploadfromtaptalk1417990373028.png
    158.7 KB · Pregleda: 191
  • uploadfromtaptalk1417990383168.png
    uploadfromtaptalk1417990383168.png
    245.4 KB · Pregleda: 188
Evo ga (nezvanični) lollipop. :)

Prilozi

• uploadfromtaptalk1417993072738.png
    uploadfromtaptalk1417993072738.png
    98.3 KB · Pregleda: 230
  • uploadfromtaptalk1417993085147.png
    uploadfromtaptalk1417993085147.png
    91.7 KB · Pregleda: 228
  • uploadfromtaptalk1417993092636.png
    uploadfromtaptalk1417993092636.png
    122.6 KB · Pregleda: 225
Poslednja izmena:
Darko jel koristis facebook i messenger aplikaciju ?

Inace super trajanje baterije po meni, i kod tebe i na lolipop koliko vidim

Da, moze i to, iskljuci lokacije > google settings > locations > iskljuci reporting i history, iskljuci i google now ako ga imas slucajno i opali restart, pa vidi kakva je situacija. :)
Lokacije isključene. Ne znam gde ti je ovo reporting i history [emoji1]?

Bogami sve vise ljudi ima OPO, polako ce postati nesto kao N5 na forumu :) Vertumus, kako ti se cini UI posle TW-a?
Ma ja očima nisam mogao da vidim twiz. CM je stvarno odličan, jer sam dugo imao AOSP. Te sitne stvari sto su dodali, a pritom nisu dirali originalni izgled (temu) Androida, stvarno ih čini posebnim

Za svaku preporuku

Da se zapljunem :)
Uzeo sam beli 16gb danas od prodavca sa kp.
Mnogo dobro izgleda telefon a za ostalo kad ga napunim :)
Moram da kupim onaj nastavak za punjac,dobio sam kineski koji ne moze da se utakne u struju :)

Cestitam :)

Mislim da je 10 dolara originalni punjac ali cenim da ce bilo sta da zavrsi posao...

Moram da kupim onaj nastavak za punjac,dobio sam kineski koji ne moze da se utakne u struju :)

kakav je materijal leđa kod tog belog?

Da,svakako je bolji od onog na g2.
U pitanju je mat bela plastika,lepo izgleda,ne vide se otisci,ali je klizav poprilicno.
Uzeo sam nastavak za punjac,cekam da se napuni pa da se poigram s rutom ostalim zezancijama :)
Cini mi se da je bas dostojna zamena za g2 koji me je odlicno sluzio.

^ čestitam. Očekujem da okineš par slika i postaviš, kada ubaciš fix (čini mi se da su izbacili nekakav update za kameru), i malo napiši komentar o kameri u odnosu na G2. Poželjno je ako imaš neke bolje sluške da uporediš i zvuk.

Сад промени аватар :)

^ čestitam. Očekujem da okineš par slika i postaviš, kada ubaciš fix (čini mi se da su izbacili nekakav update za kameru), i malo napiši komentar o kameri u odnosu na G2. Poželjno je ako imaš neke bolje sluške da uporediš i zvuk.

Nije valjda da i ovde ima fixeva,a taman sam pobegao sa G2 :D
Izaslo mi je obavestenje za CM update i raw podrsku,ali nije hteo a prodje update iz nekog razloga.
Cekam da se napuni pa cu ga ispodesavati,a slike cim uhvatim nesto vredno slikanja :)

Hajde baš javi kako ti se čini! I ja sve više naginjem ka ovom telefonu. Mislim da će biti dostojna zamena za moj N5, koji me odlično služi.

Bela varijanta nema ovaj "sandstone" pozadi, nego glatka plastika?

Dal se zna kad će Lolli za OnePlus One?

Bela varijanta nema ovaj "sandstone" pozadi, nego glatka plastika?

Dal se zna kad će Lolli za OnePlus One?
Zvanicno je rok je tamo negde pocetak februara(3 meseca nakon objavljivanja source-a od strane Google-a) medjutim napisali su na CM blogu da planiraju iznenadjenje za praznike...

OnePlus

Наручио мој другар овај телефон, и пре десетак дана стигао код мене... Човек ми буквално наредио да га тестирам, и ја све нећу нећу, глупо ми је... И на крају лик каже: ,,Ма дај узми отвори, мени то ионако није фетиш да отпакујем телефон :)’’ Ја у чуду, па мени је то најзанимљивије. И на крају узмем, пробам, реко ништа пец и вратим га назад у кутију.
Међутим, данас био нерадни дан, и пошто сам све послове позавршавао, ја на крају нисам знао шта ћу са собом, па рекох да га пробам још једном. И више сам него пријатно изненађен.
Почевши од самог изгледа, квалитета израде, осећаја у рукама... Просто сам се одушевио.
Сам рад телефона је заиста фантастичан. Све је глатко, без икаквог штуцања. Заиста, заиста врло лепо. Упоређивао сам га директно са Note3, и морам да признам да, бар мени, не заостаје ни у чему, или не заостаје драстично. Једино му фали IR :) Али све остало је заиста врхунски одрађено.
Лепо сам рекао ортаку да не треба да отварам телефон, ако ни због чег другог, онда због тога што се може десити да ми се свиди :)

Е да, има још једна ствар која ми смета. Величина. Просто ми више не одговарају телефони ових димензија. Немам више снаге, а ни жеље да размишљам да ли ће комотно да ми стане у џеп, и да ли ће приликом неких скојашких вратоломија да ми се разбије... Све остало за сваку похвалу! Свака препорука.

И два питања за крај.
Да ли је овај LS
3239fb8c450061d4c3464d82f9b8a5a3.jpg
са овим еквилајзером деo CyanogenRom-a или се може подесити и на осталим? А друго питање, да ли ова слика може бити нормална или мора да буде овако мутна.

Нашао сам одг за еквилајзер (то је цео lockscreen и може се ставити малтене на сваки телефон са СМ11). Остаје још да ми нека добра душа да одг за слику.

Poslednja izmena:
Vrh Dno