OnePlus
Наручио мој другар овај телефон, и пре десетак дана стигао код мене... Човек ми буквално наредио да га тестирам, и ја све нећу нећу, глупо ми је... И на крају лик каже: ,,Ма дај узми отвори, мени то ионако није фетиш да отпакујем телефон

’’ Ја у чуду, па мени је то најзанимљивије. И на крају узмем, пробам, реко ништа пец и вратим га назад у кутију.
Међутим, данас био нерадни дан, и пошто сам све послове позавршавао, ја на крају нисам знао шта ћу са собом, па рекох да га пробам још једном. И више сам него пријатно изненађен.
Почевши од самог изгледа, квалитета израде, осећаја у рукама... Просто сам се одушевио.
Сам рад телефона је заиста фантастичан. Све је глатко, без икаквог штуцања. Заиста, заиста врло лепо. Упоређивао сам га директно са Note3, и морам да признам да, бар мени, не заостаје ни у чему, или не заостаје драстично. Једино му фали IR

Али све остало је заиста врхунски одрађено.
Лепо сам рекао ортаку да не треба да отварам телефон, ако ни због чег другог, онда због тога што се може десити да ми се свиди
Е да, има још једна ствар која ми смета. Величина. Просто ми више не одговарају телефони ових димензија. Немам више снаге, а ни жеље да размишљам да ли ће комотно да ми стане у џеп, и да ли ће приликом неких скојашких вратоломија да ми се разбије... Све остало за сваку похвалу! Свака препорука.
И два питања за крај.
Да ли је овај LS
са овим еквилајзером деo CyanogenRom-a или се може подесити и на осталим? А друго питање, да ли ова слика може бити нормална или мора да буде овако мутна.
Нашао сам одг за еквилајзер (то је цео lockscreen и може се ставити малтене на сваки телефон са СМ11). Остаје још да ми нека добра душа да одг за слику.