Yes bro [emoji1] napisah gore 100% brightness100% svetlo?
Yah [emoji23] [emoji23] [emoji23]Pa napisao je 100.. Voli da mu osvetljenje izbija oci![]()
100% pa to peku oci
Također i ja automatika i malo dotjerao po sebi liniju svijetline da mi bude ugodnije ocima tijekom noci, to mi je super opcija sto ima.Uh ja ne mogu na 100%, bole ociSvetlo uvek na auto pa nek on podesava sam, za to je placen :d
Posalji i meni na pp infoDa ne reklamiram ovde, pošaljite mi PM pa cu vam napisati
WA - Whatsappwa = whatsap?
šta dođe wp?
Ja sam sedeo kući ovih dana, što će reći skoro non stop na wifi i redovno mi prođe oko tri dana između punjenja... Baterija je stvarno vrh...
Ja imam iGO Primo na toj rezoluciji savrseno radi.Ljudi koju navigaciju je najbolje da stavim na ovaj fon? ne mogu naci nigde igo sa 1920x1080 ?!!?
Ljudi koju navigaciju je najbolje da stavim na ovaj fon? ne mogu naci nigde igo sa 1920x1080 ?!!?
Imas ovde Igo https://mega.co.nz/#!BYNniB4R!hogxEF2TaUixjgSqeh8ZJr5TShtTcxN01FXeII0vqNc
samo bez mapa radi na toj rezoluciji, moras u sys.txt fajlu da izmenis ovu liniju:
screen_xy="800_480:854x480/480x854:fullscreen"
a stavis umesto nje ovako:
screen_xy="800_480:1080x1920/1920x1080:fullscreen"
radi odlicno.
Cemu petljanje sa time kad Here radi odlicno, mape su na kucnim brojevima i regularno imate update bez da se ista cimate...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari