Šta je novo?

OnePlus One

Kada staviš tempered,taman će da se izravna sa ivicama kejsa (0,3mm),biće idealno.
Tempered je prava stvar,preporuka od mene.

Poslednja izmena:
Konačno sam rešio logistiku i prelomio da kupim, kad vidim da pozivnice ne važe a sve je out of stock. Zna li se kad će ponovo moći da se poručuje sa pozivnicama? Koliko će trebati onda do isporuke, nakon što se naruči?

Koristim orzly i mogu reci da sam prezadovoljan. Naruci i bit ces miran sa zastitom ekrana, jednostavnonemas brige. A i pristaje na mobitel bas super.

Hvala na preporuci. Jel imaš link odakle bi mogao da poručim a da šalju u Srbiju?

A neki proizvodjac (marka) za preporuku? Jer vidim da ih ima "mali milion" tamo.. Cisto kao u fazonu sta je "real thing" da se kupi? :)
Hvala.

Ja sam narucio s ebay.co.uk

Daj molim te probaj da nađeš link sa kog si ti pazario, jer vidim da ima neke 2 verzije Orzly stakla za OPO od kojih kažu da jedna ne pasuje dobro (manja par mm). Koliko sam skapirao sa OPO foruma valjda ove što im se završava barkod na 891 su dobre.

Jel moze neko da naruci meni sluske kad bude kupovao sebi?

Ja treba da naručim ovih dana (kad ponovo omoguće), javi mi se na PM koje ti trebaju. Usluga džaba, naravno :).

Poslednja izmena:
Pogresih sobu :D Glupi novi tapatalk

Prilozi

• uploadfromtaptalk1417462295680.jpg
    uploadfromtaptalk1417462295680.jpg
    212.7 KB · Pregleda: 193
Poslednja izmena:
Da to je taj link. Naručio u četvrtak prošli kad mi je došao mobitel i došao sad ovaj četvrtak, znači 7 dana u Hrvatsku :)

Hvala puno. Odmah naručujem.

EDIT:
Naručio. Delivery estimated 8-15 Dec.

Poslednja izmena:
Ljudi pomagajte, telefon sam kupio preko clana sa foruma i decko je koristio telefon jedno vreme kada sam dosao po fon odradili smo reset clean i sada imam problem sa taptalkom sve njegove forume vraca na new feeds probao sam sve i svasta, na kraju je decko sve sifre promenio da bi se danas one sve vratile opet nazad valjda mu vuce sa gmail a kako ovaj telefon ostao povezan sa njegovim gmailom nisam siguran.

Udji u settings i u dijelu za accounts vidji ima li kakvog naloga...
To sam uradio pre par dana i super je bilo i opet su se vratili.. Obrisacu ih ponovo..

Edit: resio sam, pobrisao sam neke fajlove koji su bili uz taptalk.

Poslednja izmena:
Naručih jutros! 1-3 dana do slanja, još par dana do isporuke, a onda kod mene oko 20. decembra, nadam se :D

http://www.technobuffalo.com/2014/12/01/oneplus-2-rumors-cyanogen-android-lollipop/
As for the OnePlus 2, the company doesn’t offer any details on what software the device will run, though at this point a second Cyanogen smartphone looks unlikely. OnePlus is planning to host a Reddit AMA interview in early Dec., so hopefully we’ll learn more about the upcoming flagship phone then.

Dugo trajala ljubav? :) za sada su samo nagađanja, ali...

Prave neki svoj rom na lolipopu, i kažu da će one biti podržan dve godine od izbacivanja tog roma...

Kinezi prave svoj rom? Lol.. Daj da vidim i to čudo. Ima da bude mešavina colorOS, miui, huawei emotiona itd itd

Treba da stave stock rom i zavrse svu diskusiju.

Sto se novog telefona tice, nadam se da ce biti isti ko 1+1 samo sa 5" ekranom.

Čisto sumnjam da ce da ga smanje, s obzirom da je ovaj bio 5.5

Odakle preporučujete da poručim ove Pistons 2 bubice, a da je korektna cena i da nisu falš?

BDW: Oduševljen sam baterijom. Napunio sam OPO u nedelju veče kad sam uzeo uređaj, i trenutno sam na 45%. Nisam neki heavy user ali ovo je fantastično. :D

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno