Šta je novo?

OnePlus One

Ne samo to, prvi put je dostupan i OPO 16gb verzija za porucivanje. Zanimljivo...

Pa kakvi, mislim mi jesmo, al znas kolko je onih kojima je i to previse :)

Koja je ovo verzija i za koje tržište? Da li ima nekih problema?

Ovo ti je za kinesko trziste.
Kad ti na poklopcu ne pise CM znaj da je kinez ali isti fon u 99% ima malih razlika koje nestaju ako flesujes na CM ostaje samo ogranicenje za Amere, da ne sirim temu.
Kupi taj flesuj ako nije i umaces isti kao za ostatak samo drugi poklopac.

Poslednja izmena:
Ja cu verovatno uzeti tu verziju od 16gb sa kp,jer nemam opciju da mi neko od preko dofura.
Jeste 330 malo jaca cena,ali sta da se radi.
Jel radi kacenje otg fleski na opo?
Cini mi se da sam negde procitao da radi,ali bolje da pitam vas koji ga imate.

Ako mozes jos malo da se protegnes uzmi sa 64gb.

Mnogo mi je 50 evra vise da dam,narocito ako radi kacenje fleseva preko otg.
I sadasnji g2 mi je od 16gb i uklapam se bez problema a samo 10 gb je dostupno korisniku,kontam da je na opo bar malo vise dostupno.
Ako ga pazarim,zapljunucu se ovde u temu :)

365e ti je 64gb za članove foruma, kako napisa gremlin u oglasima ovde

Ima kome je dosta 16gb,ja npr na Ativu nemam microSD,a 16 mu je interna,i imam oko 5,5 slobodno. Aplikacije,muzika stoje stalno,ponesto fotki i snimaka,a kad imam vise slika sa nekog putovanja ili tako neceg,to ide u komp. Tako da zasto da placa nesto ako mu ne treba.

Ja ga maloprije uzeh (crni) na probu na dan-dva... Ako mi legne, bye bye iPhone 6... Za sada su utisci jako dobri...

365e ti je 64gb za članove foruma, kako napisa gremlin u oglasima ovde

Videcu jos,nije mi memorija presudna jer nista bitno ne drzim na telefonu,slike su u cloudu a za aplikacije ce biti dosta i 16gb.
Moram prvo da prodam G2 pa cu onda da razmislim sta i kako :)

Provjeri memoriju koja je dostupna na modelu od 16gb jer koliko ja vidim na modelu od 64gb, 10gb zauzima sistem...

Nema šanse da zauzima 10gb nije to TW....

Posto nemaš svih 64gb u startu već 59.x GB (tako vole proizvođači, ista prica kao i sa hdd-ovima) cenim da nekih 5gb otpada na sistem tako da se dobija 54.x GB na raspolaganju... 16gb garant ima 10-11gb free, ako ne i više ;)

Poslednja izmena:
Neka ide na moju dusu ali je sustina da je na modelu od 64gb, dostupno 52... Nijesam se najsrecnije izrazio, naravno da cm ne uzima toliko prostora...

Na modelima sa vise prostora vise je i "zakinuto", na 32 GB telefonima ima slobodno oko 26-27 gigabajta.

Definitivno se sutra i rastajem od N5-ice tako da cu videti da se dokopam neke pozivnice i naruciti OPO.

Za ove koji imaju iskustva sa narucivanjem istog- koliko je potrebno da se isporuci do Austrije ukoliko narucim sutra ili prekosutra standardnim shippingom i koja je cena za isti (cenim ne vise preko 15e)? Ima li sanse da ga dobijem na ruke do petka ili ipak trebam da ocekujem standardnih 7-10dana...

3 radna dana, leti iz Londona.
Bar je tako drug prošao.

Ufff... dobih ponudu od ortaka iz Norveske. Hoce da mi posalje "pozivnicu".
Ima dve, jednu za sebe, jednu meni daje.
E sada, procitah ovde da ne moze paypallom iz Srbije da se kupuje sa sajta?
El to 100% ili???

I da ne moze, ako oba idu kod njega u Norvesku, pa ti on donosi, posalji njemu novac i resis.

Pošto su mnogi pitali za softver, šta može šta ne. Da okačim možda i najbolji review na netu

OnePlus One: Unboxing & Review: [YOUTUBE]xGUtBv2kbKE[/YOUTUBE]

Definitivno se sutra i rastajem od N5-ice tako da cu videti da se dokopam neke pozivnice i naruciti OPO.

Za ove koji imaju iskustva sa narucivanjem istog- koliko je potrebno da se isporuci do Austrije ukoliko narucim sutra ili prekosutra standardnim shippingom i koja je cena za isti (cenim ne vise preko 15e)? Ima li sanse da ga dobijem na ruke do petka ili ipak trebam da ocekujem standardnih 7-10dana...

Zavisi kad porucis. Ako porucis sutra, nema sanse da ce pre utorka srede da krene iz Londona i onda je lutrija da li stize do petka u Austriju. Meni je poslat u sredu, u petak je bio u Drezdenu tj u Zittau. Biras standard shipping jer je isto tj pri obradi narudzbenice ce ga sami promeniti u express a po ceni ovog jeftinijeg. Zasto tako rade, ne znam ali rade svima tako. Cena slanja je povecana kako sam cuo, to Nemacke je sada 20e umesto 10e. Tj gledam sad narudzbenicu moju 299e OPO + 10.99e slanje, 309.99 total. Sada je slanje valja 19.99e ako sam dobro razumeo ove na forumu.

Ufff... dobih ponudu od ortaka iz Norveske. Hoce da mi posalje "pozivnicu".
Ima dve, jednu za sebe, jednu meni daje.
E sada, procitah ovde da ne moze paypallom iz Srbije da se kupuje sa sajta?
El to 100% ili???

Moze ali...

Ne placas paypal-om vec biras opciju da platis karticom a da paypal bude procesor samo. Konkretna kartica ne sme da bude vezana ni za jedan paypal nalog, mail adresa koju unosis u narudzbenicu takodje ne sme da bude ni na jednom nalogu i unose se podaci sa kartice(ime i prezime) a adresa za slanje se ostavi bilo sta, moze i prava adresa na koju posiljka stize.

https://forums.oneplus.net/threads/used-refurbished-phones-being-sent-out-to-members.192897/

Masala ako je ovo zaista istina i doticni clanovi ne valjaju tezak BS... Ali ako OPO zaista salje refurbished telefone kao nove onda su zaista udarili novo dno... Bilo je price da ("zadrzavaju pravo da") mogu salju takve u slucaju popravke telefona zamene za vec koriscen...

Paypal ticket vala odmah potegnuti u tom slucaju jer support i dalje kulira da daje odgovore...

Nazad
Vrh Dno