Šta je novo?

OnePlus One

Ma jok, pa eno ti na exyu temi ne mogu da stignu da podele pozivnice koliko ih ima... Mada uvek je tako u talasima dolazilo.

Ja sam platio OPO 345 i donet mi je telefon kući. Čisto sumnjam da je ta mailbox varijanta jeftinija a mnogo veće je cimanje.

Da ako imas koga da ti donese i slicno... Ako nemas, nazalost opcije su te koje su. Ja nisam imao nikoga u DE ali jesam u HR pa sam morao preko Mailbox-a i sve je proslo ok. Gomila ljudi je tako porucila. Do HR je cena meni bila 330e.

Ima, Exodusbgd
Doduše sa pande ali je to isto

Koja je ovo verzija i za koje tržište? Da li ima nekih problema?

mislim da je to za kinesko trziste. Ja na mom primerku nemam nista napisano na kineskom.

Ako nazad ne piše cm onda je za kinesko. U suštini isti telefoni.

Ovo je kinez. U principu su isti. Secam se da sam citao da ima nekih razlika tipa kabla za displej koji je na jednoj verziji kraci pa takav displej ne moze na onaj drugi itd ali ovako, da, to bi trebali isti telefoninda budu.

Što znači, ovaj kada se upali je na Kineskom? Ima li Eng? Ili mora naknadno da se ubacuje? Ima li još nekih razlika, osim da je za Kinesko tržište?

Ima eng. Možda ti dođe sa colorOS skinom. Ali to za 5min prebaciš na oficijalni cm

Ti kineski po default-u idu sa ColorOS-om a ne sa CM. Medjutim sve sto kinez salje ovde preflash-uje sa CM i onda je to - to. Nema razlika u odnosu na ovaj regularni.

P.S. Moram da pitam, nemoj da se ljutis :d Da li je moguce da ti je ovo 10ti telefon za 2 meseca :d

Znam da nije bas relevantno toliko... Ali da li je izvalio neko onaj review od Erike? Pa njoj je decko onaj francuz Francois koji je radio za CM (skoro popio otkaz ako se ne varam) i bio zaduzen za kalibraciju ekrana i jos necega (EQ ako se ne varam)... A likusa nahvalila telefon samo tako i jos joj je uz to i daily driver... ^^ Ne bih da mracim, ali ono, ne bas kul sa njene strane i jos jedan reviewer manje koga mozemo otpisati kada je o objektivnoscu rec...

busted.jpg

I koliko je cekao zna li se?
Nedelju dana da ga pošalju, nedelju dana je fizički putovao, i skoro 2 nedelje blejao na carini.

@ Ivan I.
Mislim da je moj za kinesko tržište, ali ti se ne oseti uopšte. Jedino je uputstvo na kineskom, a sam fon mi je stigao sa CM-om na engleskom.

Takođe sam dobio i evropski adapter za struju.

Poslednja izmena:
P.S. Moram da pitam, nemoj da se ljutis :d Da li je moguce da ti je ovo 10ti telefon za 2 meseca :d

Ma kakva ljutnja. Nisam brojao, ali ne bih S5 zamenio za ovo, meni je skner otiska prsta postao primarna stavka (od kad se verenica zanima za moj fon, znaš ono, kakve pozadine imaš na viberu, kakve slike pravi pa se uđe u galeriju, pa poruka u 00,00 na viberu.. ***, sa ovim ili nekim iphone mirno se kupam, valjda me razumeš). A 1+1 možda za nju, mada ima G2. ma čačkao bih ja 1+1 samo tako, ako mi se baš svidi ništa nije isključivo... mada ne verujem, više gotovim gomilu opcija u TW, iskreno.

Kakav je kvalitet zvuka u toku razgovora na 1+1? Po izlazu bi trebalo da ima odličan zvuk sa dobrim sluškama, to me baš kopka, nema niko ovo da čujem, to dosta znači :smash:

U kombinaciji sa Pistons 2 sluškama radi odlično. Za sada najglasniji zvuk koji sam čuo na telefonima.

Dobar zvuk, vidno bolji nego na 920, imam Beats slusalice. Medjutim ono sto je losije kod telefona, to zaboravih da navedem kao manu su mikrofoni. Nesto nije tu uradjeno kako treba. U normalnoj upotrebi da se ne lazemo nikakvih problema, medjutim kad je jak vetar duvao sad par dana, nekoliko njih mi se pozalilo da me lose cuje. Sam zvuk u slusalici odlican.

Pa više (korisnih) opcija imaš na cyanogenu nego na touchwizu

U kombinaciji sa Pistons 2 sluškama radi odlično. Za sada najglasniji zvuk koji sam čuo na telefonima.
Možeš li da navedeš od kojih je bolji?

920 za mene ima loš zvuk, kao i 925 i 1020... te sam imao. Jedina vredna pomena lumia je 520, ona izuva sa zvukom i dobrim sluškama.

@Vojkan, koje konkretno?

Šta znam, ne znam šta bi te zanimalo, screencast, quick pulldown, network mode toggle, profili, quiet hours, theme engine, customizacija navbar ili senzorskih dugmića, power menija, privacy guard, long shutter speed u kameri... Detroitborg ima dobar review gde je dosta pričao o softveru pa možeš da ga pogledaš.

Poslednja izmena:
Pa nisam imao neke high-end modele do sad da bi ih uporedio: SGS Plus i Idol X u zadnje 2 godine. Mada sam koristio i G2 od zeta (tj. slušao muziku na njemu), i siguran sam da Oneplus ima bolji zvuk.

Pa to ima i sada:

Prilozi

• uploadfromtaptalk1417113022814.png
    uploadfromtaptalk1417113022814.png
    438.8 KB · Pregleda: 183
Ima ali je ovo fensi. U suštini manje više ista stvar

Htedoh reci da su sve opcije koje oni navode u klipu tu i da se app zove themes showcase. Nije identicna ovome sa slike ali sve je tu...

Prilozi

• uploadfromtaptalk1417113312991.png
    uploadfromtaptalk1417113312991.png
    195 KB · Pregleda: 164
  • uploadfromtaptalk1417113319591.png
    uploadfromtaptalk1417113319591.png
    258.6 KB · Pregleda: 169
  • uploadfromtaptalk1417113326757.png
    uploadfromtaptalk1417113326757.png
    397.6 KB · Pregleda: 172
Ma kakva ljutnja. Nisam brojao, ali ne bih S5 zamenio za ovo, meni je skner otiska prsta postao primarna stavka (od kad se verenica zanima za moj fon, znaš ono, kakve pozadine imaš na viberu, kakve slike pravi pa se uđe u galeriju, pa poruka u 00,00 na viberu.. ***, sa ovim ili nekim iphone mirno se kupam, valjda me razumeš).
nadam se da verenica ne zalazi na ovaj forum... :d

Ne, ovo nije njena interesna sfera, tehnika, srećom. Kako joj podesim telefon tako i nađem.

Nazad
Vrh Dno