Šta je novo?

OnePlus One

http://www.engadget.com/2014/11/28/cyanogen-oneplus-one-india-betrayal/

Navodno se suska da se Cyanogen i OPO razilaze zbog deal-a u Indiji i da ce se OPO okrenuti svom ColorOS-u koji su razviljali... Ili se pak ovo sve znalo a OPO je samo planirao da putem CM-a nabere sto vise musterija...

EDIT

Odnosi se izgleda samo na OPO modele za Indiju jer CM ima eksluzivni ugovor sa Micromax-om i njihovim uredjajima u Indiji...

Poslednja izmena:
Ovo je samo za Indiju i nema veze sa ostalima. Kao sto rekoh u nekom od prethodnih postova, dve godine CM ima ugovornu obavezu za redovan update...

Ali me ne bi ni cudilo da taj brak pukne iznenada i da musterije ostanu kratkih rukava... Cudno je da se CM odlucuje za ovakav potez kada su imali eksluzivan ugovor sa OPO-om... I to ga potpisali/objavili juce, par dana pred lansiranje OPO-a u Indiji

Tesko ako su pokriveni ugovorom, nije im isplativo :) Batali te crne misli, videces da ces prezadovoljan telefonom da budes! Veruj mi kad ti to kaze neko ko ne voli Android :d

ja ne mogu da verujem koliko čovek mrači :D

Nakon par sati koriscenja, jako sam zadovoljan... iPhone 6 ce definitivno da ide... OPO mi se bas dopao...

Pazi se da ne zađeš u previše mračne delove interneta. Ko zna šta tek tako možeš da nađeš
:D :D :D

Ovaj iPhone mi je ispao nenadano u jednoj robno-novcanoj razmjeni... Htio sam da dam sansu ios-u jer sam sticajem okolnosti zaokruzio sistem (iMac, MacBook Pro, iPad Air vec koristim na poslu)... Medjutim, na telefonu mi android mnogo vise odgovara...

Salju za NO, pa nek mu drug donese i nece platiti nista.

Platiće 270 NOK troškove carinjenja, i 25% MVA (PDV).

Pa kako njegov drug da dobije telefon ako poruci, mora da plati NO drzavi.

Onaj lik sa KP, Mobilni Ns ima ONEPLUS ONE 16GB-329 eura bele boje .. Je l' uzimao neko od njega i da li ima po boljoj ceni i/ili neko sa foruma ovde da ih prodaje?

Ima li razlike izmedju ovog EU i ovog za kinesko trziste?

Vec je receno da nema sto se hardvera tice ili bar ne bi trebalo da bude.
Kineski ima ColorOS a internacionalna verzija CM.

Pazario sam danas OPO 64GB. Dajte preporuku koji case da naručim sklon sam ispuštanju telefona.

Kako god želiš. Ja telefone uvek držim sa nekim ključevima, upaljacima itd i samo u flip case-u znam da se neće oštetiti.

Ma ja u 99% slučajeva telefon držim odvojeno od svega ostalog. Problem je što mi se dešava da ispustim uređaj tokom korišćenja i taj tip zaštite mi je najbitniji. Imao sam par flip case-ova ranije na drugim uređajima i nikad nisam mogao da ih koristim duže od par sati, jednostavno sprečavaju me da normalno koristim uređaj u gomili situacija a i pre ću da ispustim uređaj kad se svaki put cimam sa okretanjim prednje strane case-a npr. kod javljanja, slikanja...

Ma ja u 99% slučajeva telefon držim odvojeno od svega ostalog. Problem je što mi se dešava da ispustim uređaj tokom korišćenja i taj tip zaštite mi je najbitniji. Imao sam par flip case-ova ranije na drugim uređajima i nikad nisam mogao da ih koristim duže od par sati, jednostavno sprečavaju me da normalno koristim uređaj u gomili situacija a i pre ću da ispustim uređaj kad se svaki put cimam sa okretanjim prednje strane case-a npr. kod javljanja, slikanja...
Ti ko ja 101%.

Ja koristim flip za sada pa videcemo kako ide :) imao sam par puta cimanja ali izgurao sam, mada mi je telefon mnogo lepsi bez flipf ali ne bi da ga sredim :(

Naručio sam:
http://www.tpu-cases.com/index.php?main_page=product_info&cPath=104_105&products_id=396
Samo ne znam koliko će mu trebati da stigne iz Amerike, tako da sam iscimao poslovnog partnera koji dolazi za 4 dana iz Švice da proba da mi pazari i donese do tad isto to samo u drugoj boji:
http://www.amazon.de/Diztronic-Full...3949&sr=8-1&keywords=Diztronic+Full+Matte+Red
Kakva su iskustva sa Tempered Glass protektorima i jel ih ima svrhe uzimati? Ja ih lično nikad nisam koristio (konkretno mi je zapao za oko: http://www.amazon.com/Orzly®-Tempered-Protective-Protector-SmartPhone/dp/B00KQKATH8).

Koristim orzly i mogu reci da sam prezadovoljan. Naruci i bit ces miran sa zastitom ekrana, jednostavnonemas brige. A i pristaje na mobitel bas super.

Nazad
Vrh Dno