Šta je novo?

OnePlus One

Naravno da ne - pa napisao sam da me ukupno izašla carina i pdv oko 60€, ali mene ne računaj kao reprezentativni primerak - ja sam tu nešto kombinovao.

Sad tek vidis kada smo mi nekada pricali koliko kad koristis isto neki android sa jacom baterijom ili 920 koliko je na 920 slabija baterija :p

Inace kako si zadovoljan?

Još kad bi koknuo Google servise, fantazija :)

Neiskusan je jos, naucice :p

Da, Darko, pogledaj kod mene u BBS temi par postova unazad i kokni location history i reporting u google settings-u ;)

Zasto da iskljucujem? :)

Realno ovo je i vise nego sto mi treba, totalno me ne interesuje da mi telefon drzi dva dana i slicno. Bitno mi je da izdrzi ceo dan moje upotrebe a ovo izdrzava sta god radio. 920 je naravno slabija ali opet ima i 1100mAh manje pa nije realno poredjenje.

Ovako utisci... Telefon kao telefon odlican. Izrada i sve to 5+. Cena takodje. Za 330€ sa dostavom nema bolje. Stvarno sam odusevljen jer ovo je izrada na nivou HTC ako ne i bolje.

Android... Meh. Vec sam imao FC(uglavnom TTalk) koliko na WP nisam za dve godine. Ovo je priznajem brze iako ovde skrol u aplikacijama i slicno nije ni prineti onome kako to na WP izgleda. Sa aplikacijama nisam ni tamo imao problem, ovde imam samo jos aplikaciju za Telenor banku koju tamo nemam, ostalo sve isto. Inace mi se svidja ovaj Cyanogen, nije toliko pretrpan sa milijardu gluposti kako to zna da bude na Androidu. A i ugovorom su obavezani da salju redovni update naredne 2 godine tako da je to +. Generalno iskreno ne bih presao "nazad" ali kako WP flagshipa nema ni u najavi a 920 treba zameniti, nisam imao previse izbora. Ovako da ne objasnjavam bespotrebno sad racunicu imam nov telefon(i to odlican) za 0€. A kad izadje neki novi WP videcemo... Meni je iskreno kad saberem sve + i - ono nekako i dalje bolje. No videcemo kakva ce iskustva sa ovim da budu, za sada sam prezadovoljan...

Prilozi

• uploadfromtaptalk1414395435558.png
    uploadfromtaptalk1414395435558.png
    251.4 KB · Pregleda: 200
  • uploadfromtaptalk1414395450245.png
    uploadfromtaptalk1414395450245.png
    175.9 KB · Pregleda: 204
  • uploadfromtaptalk1414395457634.png
    uploadfromtaptalk1414395457634.png
    125.8 KB · Pregleda: 201
Kako bre ti uvek dobiješ fc, pa ja u životu nisam imao fc tapatalka recimo :)

Ne znam, kad hocu da uploadujem sliku na forum, momentalni FC. Sada sam instalirao neki Quickpic gallery i mogu da uploadujem sliku preko nje. Kad probam iz TTalka preko fabricke galerije, odmah FC, svaki put i bez izuzetka.

Hmmm pa taj 4.9.4 imam i ja ali fc je i dalje tu... Nista, pusticu im mail. Nisam ni registrovao ovo, hvala ti! Bitno da znaju i oni...

Nego kakav ti je ekran, jel flekav?

Yellow band? Jok, bice da su ispravili to na novijima. To me je jedino iskreno brinulo jer se u pocetku dosta ljudi zalilo na to...

Da, na te žute gluposti mislim. Super onda. Piši malo o manama kad se upoznaš bolje s telefonom...

Ovako na prvu loptu nista posebno, videcemo kako vreme bude prolazilo. Doduse jedna cudna stvar, telefon izgleda isto kako god da ga okrenes i X puta mi se vec desilo da ga uzmem u ruku naopako okrenutog :) To mi se ni sa jednim drugim telefonom nije desavalo.

Ovako na prvu loptu nista posebno, videcemo kako vreme bude prolazilo. Doduse jedna cudna stvar, telefon izgleda isto kako god da ga okrenes i X puta mi se vec desilo da ga uzmem u ruku naopako okrenutog :) To mi se ni sa jednim drugim telefonom nije desavalo.
To se dešava i nama koji imamo crni Nexus 5 [emoji6]

Poslednja izmena:
navikneš se :) ili uzmeš crveni ili beli u nexus slučaju :)

Menjali svi u bele modele, da ih bela mrežice na slušalici orijentiše. :D

Bilo je za očekivati da će da im padnu serveri kod preordera... pravo zagušenje...

Koliko ce komada pustiti u preorder ? 5000 ?

Jedno je sigurno, prilično su zaintrigirali i zaiteresovali mnoge ovim načinom prodaje, sviđalo se to nama ili ne...

To se jos uvek ne zna.. A saznace se kada objave istinite cifre o prodaju uredjaja. Ako bude oko milion prodatih uredjaja to bi znacilo da su uspeli..

"...21567 successful orders and counting..."

Mada mi nije jasno odakle drama toliko. Ja sam pozivnicu dobio tamo na forumu neka 3-4h nakon registracije i nakon sto sam definitivno prelomio da ga kupim.

P.S. I produzen je preoder za jos 2h.

Poslednja izmena:
Interesuje me kakve slike pravi ova kamera? Kad ce izaci android L, ima li nekih vijesti.

Korektne slike skroz. Nije na nivou novih Lumia, pogotovo kad je slabije osvetljenje ali opet skroz dobre slike. Imas na flickr dosta pa baci pogled kad te ne bude mrzelo... Android L izlazi u roku od 3 meseca od dana kada zvanicno bude objavljen.

Nazad
Vrh Dno