Šta je novo?

OnePlus One

Pricao je onaj glavni kinez o tom invite sistemu, oni su time hteli sebe da obezbede da svaki proizvedeni fon bude prodat.

Mozes tako da gledas na to a mozes i drugacije. Npr besplatni marketing ? Ili strah od aktiviranja antidamping zakona u evropi. Ima tu jos brdo pravih razloga invajt sistema

Bez obzira na sve loše strane ovog načina prodaje, ko god je hteo da nabavi ovaj telefon, mogao je doći do pozivnice, a i do više nego dobrog telefona po povoljnoj ceni uz malo truda.

Nije mi jasno zasto im treba 3mj ili više, da izbace update. Imaju posla samo oko jednog uredjaja.

nije 3 ili više nego max 3. može da bude i 3 nedelje.

CyanogenMod pravi sistem za OnePlus One, tako da se oni čekaju, kao što i piše, najkasnije 90 dana od objavljivanja Lolipopa, neće sigurno izbaciti 89. dan. Oni se samo ograde time ako dođe do nekih komplikacija. Bilo bi čudno ako ne izbace prvi jer je CyanogenMod najbliži Stock Androidu, ne moraju skin nikakav da prave.

Poslednja izmena:
Da ali za razliku od recimo HTC, LG i ostalih koji unapred dobiju novu verziju da bi imali dovoljno vremena da je prilagode svojim proizvodima, CM je dobije onog trenutka kada je Google ucini javno dostupnom. No naravno, verujem i ja da ce to biti brze od ta tri meseca. Vrlo verovatno pre praznika.

Inace je najavljen jos jedan preorder, objavice detalje sutra navodno.

Otkud ti to za unapred? Sad baš čitam u drugoj temi da HTC očekuje source sledeće nedelje da bi krenuo da pravi update za One.

Mada s druge strane bilo je nekih previewova i LGa i Samsunga...

Pa uvek može da se nacrta slika kao koncept i da se baci na net, ne verujem da iko dobija ranije.

Procitah pre neki dan na internetu :d Potrazicu u history tacno gde ako vazno. Mada evo ti, danas one slike od Sense 7.0 sto su objavljene bi trebalo da potkrepljuju tu tvrdnju...

nije 3 ili više nego max 3. može da bude i 3 nedelje.

CyanogenMod pravi sistem za OnePlus One, tako da se oni čekaju, kao što i piše, najkasnije 90 dana od objavljivanja Lolipopa, neće sigurno izbaciti 89. dan. Oni se samo ograde time ako dođe do nekih komplikacija. Bilo bi čudno ako ne izbace prvi jer je CyanogenMod najbliži Stock Androidu, ne moraju skin nikakav da prave.
To je već druga prica. Ali realno, sve preko mjesec dana je predugo.

Kako li će tek da radi sa L-om...

I meni su se kao laiku dopale slike, nisu lose. Mada mislim da je ovo daleko od Lumie. Doduse po dnevnom svetlu i hoce da napravi bolju sliku od 920(koliko ja to uspem da procenim) ali vec kad je lose osvetljenje Lumia je bolja.

Vidim cesto na netu sto se tice Opo-a kako ljudi pene na taj invite sistem i pljuju ga umesto da razmisle da nema tog invite sistema oni ne bi ni mogli da ga nabave za takve pare.

Ma da, ne bi me cudilo da je i to izmisljena prica sve ali mora se priznati da uspevaju da odrze paznju iako je meni nacin na koji to rade ponekad malo...meh. Realno ko hoce telefon stvarno se lako nabavi pozivnica.

Kako podešavate GPRS na njemu? Ja sam na Telenoru, izbrisao sam proxy, ali mi se net i dalje vuče. Baš katastrofa...

Nista nisam podesavao :S: Ubacio karticu i onda sam uneo sve sta treba, Telenor GPRS i Telenor MMS settings.

Dobra opcija, ne znam da li je tako na svim svim Android telefonima (na nexus 4 nije). Kada su uključeni on screen dugmici, zadržite recent dugme, i on prebaci na poslednju otvorenu, sa animacijom. Loše sam objasnio, ali probajte. :)

nije tako na svim... to može da se podesi na custom romovima, ja to uvek stavljam :)

Vidi stvarno :) Lepo izgleda. No ne pada mi na pamet da palim on screen tastere zbog toga :)

Ja koristim OPO već dva meseca sigurno. Prezadovoljan sam, zadnji update je rešio mali drain baterije koji sam imao, od tada radi sve savršeno. Mislim da mi je ovo jedini fon u zadnje vreme na kome koristim auto brightness, baš lepo radi zaista. Takodje preporučujem flip case, Ima da se poruci sa ali expressa za 20 dolara.

Realna cena je ona koju je neko spreman da plati za isti :)

Salim se, eventualno neko ko namenski kupi da ga proda pa koliko jelte odredi da vredi... Mislim da je u svakom slucaju mnogo isplativije nacin nekoga da to donese ovde. Za 310e nema bolje kupovine trenutno po meni.

Ja koristim OPO već dva meseca sigurno. Prezadovoljan sam, zadnji update je rešio mali drain baterije koji sam imao, od tada radi sve savršeno. Mislim da mi je ovo jedini fon u zadnje vreme na kome koristim auto brightness, baš lepo radi zaista. Takodje preporučujem flip case, Ima da se poruci sa ali expressa za 20 dolara.
Ja cekam da mi stigne Pelosi case tj ledja samo. Ali je navodno od istog sandstone materijala, tako da bi to fino trebalo da izgleda.

Baterija odlicna. Zadnji update je drasticno popravio bateriju i uklonio neke sitne bagove.
0CIG7Hll.png

qYtXB8bl.png

RWz45wol.png

bmJWkoml.png

Vrh Dno