Zasto da iskljucujem? 🙂
Realno ovo je i vise nego sto mi treba, totalno me ne interesuje da mi telefon drzi dva dana i slicno. Bitno mi je da izdrzi ceo dan moje upotrebe a ovo izdrzava sta god radio. 920 je naravno slabija ali opet ima i 1100mAh manje pa nije realno poredjenje.
Ovako utisci... Telefon kao telefon odlican. Izrada i sve to 5+. Cena takodje. Za 330€ sa dostavom nema bolje. Stvarno sam odusevljen jer ovo je izrada na nivou HTC ako ne i bolje.
Android... Meh. Vec sam imao FC(uglavnom TTalk) koliko na WP nisam za dve godine. Ovo je priznajem brze iako ovde skrol u aplikacijama i slicno nije ni prineti onome kako to na WP izgleda. Sa aplikacijama nisam ni tamo imao problem, ovde imam samo jos aplikaciju za Telenor banku koju tamo nemam, ostalo sve isto. Inace mi se svidja ovaj Cyanogen, nije toliko pretrpan sa milijardu gluposti kako to zna da bude na Androidu. A i ugovorom su obavezani da salju redovni update naredne 2 godine tako da je to +. Generalno iskreno ne bih presao "nazad" ali kako WP flagshipa nema ni u najavi a 920 treba zameniti, nisam imao previse izbora. Ovako da ne objasnjavam bespotrebno sad racunicu imam nov telefon(i to odlican) za 0€. A kad izadje neki novi WP videcemo... Meni je iskreno kad saberem sve + i - ono nekako i dalje bolje. No videcemo kakva ce iskustva sa ovim da budu, za sada sam prezadovoljan...