Šta je novo?

OnePlus One

@DaPimp
Hvala , trudimo se svi da ga lepo odrzavamo.
@fklozniNije dedinje, nego moje dvoriste u Ugrinovcima.

Narode, ima li zainteresovanih za pozivnice? Nisu na prodaju, dajem ih samo onima koji imaju rešenu logistiku za kupovinu...

Jedna lepa opcija, alarm radi i kad je telefon isključen. Zapravo, telefon se uključi dva minuta pre alarma. Međutim, to radi samo sa stock alarmom. Narucio sam zvanični flip case, u ponedeljak stiže.

zdravo. ja bih molio za jednu pozivnicu jer shipping nije problem. pozivnica je jedino sto me jos uvek sprecava da narucim ovaj telefon po "original" ceni. hvala unapred.javljam utiske cim stigne.

Za koji je model pozivnica, mislim da su ih odvajali? Ako je za 64gb, i ja bih verovatno uzeo, samo da vidim telefon negde prvo. Imaš li još pozivnica?

Imam, 64.

https://forums.oneplus.net/threads/members-from-croatia-serbia-bih-montenegro-and-macedonia.9557/

Pročitajte detaljno drugi post, ako imate rešenu logistiku za isporuku javite se na PP...

Poslednja izmena:
Iskren da budem, nisam se previše namučio, a telefon je lutka :) baš sam zadovoljan

Sta je sa OnePlus bubicama? :)

Ne.. :) nama vise ljudi na forumu sa rodbinom u namackoj\austriji :)

Poslednja izmena:
Ja sam u nemackoj; koji je princip za uplatu telefona?!

I dalje nudim pozivnice za dž... kome treba nek se javi na pp

Ja sam dobio info da ne moze :)
Jos uvek mi OPO stoji u korpi i imam opciju za check-out i tera me na paypal. Imam i adresu u Svabiji na koju da stigne ...

Jel moze neko da potvrdi jel moze da se plati PP-om vezanim za nasu karticu, tj srpskim ppalom :)

Moze sa srpskim paypalom. Provereno radi. Kolegi sam pre dva dana napravio srpski nalog, uspesno platili opo (mastercard banke inteze) i poslali ga u holandiju.
Takodje, ja imam i hrvatski ppal nalog (takodje vezan za srpsku master card banke inteze), napravljen pre x godina, dok kod nas jos nije bilo ppala. I sa njim sam uspesno platio dva opo-a.

E hvala puno PoisonFree.... Pa da porucimo ondaK :)

Kumu stigao OnePlus pre neki dan,malo smo se igrali sa njim i uporedjivali ga sa mojim Nexus 5,sve to uz rakijicu :D
Telefon je stvarno odlican,kvalitet izrade odličan,malo mi se zadnji deo nije svideo,mislim da ce za dva tri meseca da se izliže....
Poredili smo brzinu otbvaranja aplikacije,oba telefona u isto vreme odrade posao....
Cyanogen je odlicno odradio posao,u principu do sad telefon nije pokazao nijedan bag(5 dana korišćenja)...
Da svedemo zaključak da nemam Nexus 5 i da trebam da uzimam telefon,OnePlus bi uzeo bez razmišljanja :D;),)

20140928_174146.jpg20140928_174204.jpg20140928_174414.jpg20140928_174239.jpg20140928_174319.jpg

Stigle mi 3 pozivnice za 64 GB verziju... Traju jos 3 i nesto dana....Ako ima interesenata javite se na PM,dacu .

Nazad
Vrh Dno