STriderKOCOBO
Slavan
- Učlanjen(a)
- 25.04.2009
- Poena
- 435
HTC nije ogromna firma, pa iz kvartala u kvartal prijavljuju gubitke.
Kako onda objašnjavaš činjenicu da svi osim Apple-a i Samsunga posluju sa gubitkom?
Koji to svi?htc?To nisu svi.To nije ni jedan posto svih.Samsung i Apple su mozda najveci, ali nisu jedine kompanije koje posluju uspesno niti je potrebno da budes ogroman da bi bio uspesan.
The One measures 152.9 x 75.9 x 8.9mm with the edges of the phone measure 4.6mm..
At the bottom, there are dual stereo speakers and popular audio company JBL helped for their fine tuning
Ovaj poslednji je prijavio profit nedavno samo zato što je prodao mnoge zgrade koje je imao u svom vlasništvu
@ loznica
Pre par dana si rekao da nikada ne bi kupio fon koji je za pola mm siri od N5, kako nema sanse da robujes telefonu. Vidis kako se lako menja misljenje posebno kada telefon kida a cena kao raspali G2 mini :d
Nokia, HTC, LG, Motorola, Sony... Ovaj poslednji je prijavio profit nedavno samo zato što je prodao mnoge zgrade koje je imao u svom vlasništvu
Koliko znam profit su ostvarili prodajom Androida (oko smesnih 40 miliona $), zgrade a i sve ostalo su odvojena prica.
Telefon jeste cigla sa zaobljenijim ivicama ali ima 5,5'' ekran, M8 da ima toliki ekran bio bi dimenzija kao xperia z ultra :d
Meni je ovo ubedljivo najbolji telefon kada se pogleda odnos specifikacija/cena, performanse ce se tek videti. Ali opet sumnjam da ce ih biti kod nas u vecem broju.. a ako stignu krajem godine po oglasima ce biti tone novih S5/Z2/M8 za 400e.
Ali 270e za 16GB verziju... i dalje ne verujem, nesto tu nije kako treba. Mora da je greska. :d
Čini mi se da se negde pročitao tako nešto, ne mogu da nađem sad pošto ovo kucam sa telefona. Da ne prodaje osiguranje, muziku i filmove Sony bi odavno bankrotirao
Ako izrada S5 zvanicno kosta 256$.. nemoguce da 1+ kosta manje od toga jer ima kvalitetnije kuciste, jbl stereo zvucnike, veci ekran itd. Po toj ceni za 16Gb verziju ispada da prakticno poklanjaju uredjaj, tj zarada je smesna. Meni je ovo i dalje nestvarno, pa 270e kosta raspali single core android u CT-u.
Мислим да је Sony фирма која се састоји из различитих дивизија. Тако да дивизија која се бави мобилним нема додирне тачке са филмовима,музиком итд
da ali isto to mozes reci i za samsung, koji pravi sve od tostera, mikrotalasnih,frizidera, klima, dvd-ova, ozvucenja, fotoaparata, pegli, ves masina, miksera,tv-ova, usisivaca, rerni, multipraktika itd itd...
Nego Džošua kaže da je zadnji deo od plastike a phonearena navodi da je telefon od magnezijuma?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari