KovacTibor
Slavan
- Učlanjen(a)
- 04.11.2021
- Poena
- 285
I predpostavljam da se to kupuje.SIM kartica koja 'glumi' eSIM.
A ovako bas dugo treba za uspostavljanje poziva, i pozivi ono bas losi. 😛😁 HD pozivi pristojni.
I predpostavljam da se to kupuje.SIM kartica koja 'glumi' eSIM.
A ovako bas dugo treba za uspostavljanje poziva, i pozivi ono bas losi. 😛😁 HD pozivi pristojni.
U performansama neprimetno?Razlika je nekih 50-60€
Postoji li neki jednostavniji način za deinstaliranje GMaila ili moram preko 'adb shell' komande?
Plašim de ga uklonim jer GMail je sada, praktično, sistemska aplikacija.
Razlike su toliko mizarne da ih ne treba sa hardverske strane ni gledati, sa softverske je druga prica posto ce imati duzu sofversku podsku i security update.Kolika je razlika izmedju Nord 2 i Nord 2T?
Odličan Spark je ali moć navike je čudo.Meni recimo notifikacije od banke skoro uvek stignu tek kad probudim telefon. Ostale stižu normalno, možda Gmail po nekad kasni ali mi to ne igra neku posebnu ulogu pa mi ni ne smeta. Kakav je Spark u odnosu na Gmail?
HvalaImas vec na telefonu u podesavanjima app cloner, preko njega mozes da odradis dual apps.
Koliko ja znam samo ROOT metodom.Jedno opšte pitanje za sve:
- Postoji li za Android mogućnost bekapa kompletnog sistema kao za iPhone? (pretežno mislim na korišćene aplikacije i njihova podešavanja sa passwordima)
Ako iole postoji, kako da odradim to?
Thx
Mozes li pojasniti, ja tu vidim samo slanje podataka na drugi tel..mene zanima posto imam 2 sim kartice da imam 2 viber naloga nprImas vec na telefonu u podesavanjima app cloner, preko njega mozes da odradis dual apps.
Licno ne bih to radio iz razloga jer ako je bilo problema i ako vratis na novi sistem stare app ko garantuje da nece da bude opet problema. Primer.Jedno opšte pitanje za sve:
- Postoji li za Android mogućnost bekapa kompletnog sistema kao za iPhone? (pretežno mislim na korišćene aplikacije i njihova podešavanja sa passwordima)
Ako iole postoji, kako da odradim to?
Thx
Na A13Mozes li pojasniti, ja tu vidim samo slanje podataka na drugi tel..mene zanima posto imam 2 sim kartice da imam 2 viber naloga npr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari