Ne znam sa cime ga porede sa tim telefonom, a52s ima sony imx 682 dok nord 2 ima sony imx 766 sto je daleko bolji senzor i jaci koji se nalazi u daleko skupljim modelima nego sto je sam nord 2 a a52s necu ni da komentarisem, ok telefon i nista vise od toga.Trenutno imam MI 10T,pa ne znam sta bih dobio osim malo bolje kamere? A koliko vidim da ovaj model porede sa A52S kojim nisam preterano impresioniran. Lepo nisam pametan sta mi je ciniti,sto vise citam,vise sam sludjen,a ne daju mi se neke prevelike pare za telefon![]()
Za iste pare bolje uzeti Nord (jači soc). Zadnja kamera je solidna. Više RAM memorije takođe. Oxygen radi na ovom bez bug-ova.Zanima me vase misljenje 1+ Nord 2 5G (8/128) ili realme 9 Pro+ ista cena (6/128). Treba mi nesto sa solidnom zadnjom kamerom, i sa boljim OS.
Nov Nord 2 T naravno. Polovno je polovno.Samo jos jedno pitanje,polovan OnePlus 9 ili nov Nord 2T? Nikad do sad nisam koristio OP uredjaje,pa nisam bas najbolje upucen. Procesor svakako vidim da ide u prilog OP9,a kamera i ostale performanse?
Moram da pitam, na osnovu cega tvrdis ovo?Procesor svakako vidim da ide u prilog OP9...
Zato što je Snapdragon. Čovek je ranije koristio telefone sa SD soc-evima. I do skoro su bili bolji od Mediatek-a, to je tačno, sada se Mediatek približio.Moram da pitam, na osnovu cega tvrdis ovo?
Može da se desi da nekome posle apdejta nešto baguje, ali jedan factory reset rešava sveCuo sam na nekim mestima na internetu da od septembra neki poslednji apdejti usporavaju telefon, zna li neko nesto o tome?
To je verovatno do glupe app , Google mesaages. Nikad nisam voleo ni dialer ni njihovu sms app.Pozrav svima.Imam problem na Nord 2T! Dobijem od mts poruku propušten poziv, nekada je broj podvučen linijom .U tom slučaju mogu da kliknem i da pozovem.Međutim ima kada broj nije podvičen linijom ,ondak pamtim broj u glavi pa kucam u imenik da vidim ko je zvao......
Mts šalje poruke o obaveštenju da je xy dostupan pa valjda šalju svim korisnicima isto to jest atomatske porukeMislim da je to do same poruke. Ne sećam se da li je to bilo meni na Nordu ali sad imam sličnu situaciju na Ajfonu 13 pro. Stigne mi u sms-u onaj kod kojim treba da potvrdim neko online plaćanje, i taj kod je nekad podvučen pa mogu da radim copy/paste a nekad je običan broj pa moram ručno da unosim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari