Morao sam doplatiti 😠 . Pisao sam im zahtev da ne doplaćujem, odbili su, zatim sam tražio da doplata bude kroz rate do kraja ugovorne obaveze, i to su odbili. Mogao sam da tražim raskid ugovora, povraćaj novca, umanjenje ugovorne obaveze itd...dakle striktno ono što piše u njihovom opštem aktu koji ide uz ugovor a u skladu sa zakonom. Nisu oni baš mutavi, naravno.
Jedno desetak dana sam se preganjao sa njima, ali džabe. ***, oni su zakonski pokriveni a nemaju apsolutno nikakve želje da izađu korisnicima u susret kao nekada, kada je bilo popusta, poklona, dogovora, pogotovo sa starim korisnicima. Ta vremena su prošla.
Ono što je takođe veliki minus za A1, a npr Telenor, tj yetel, je tu mnogo bolji je kad ih pitaš u kojoj radnji imaju određeni model ili boju telefona, odgovor možeš dobiti samo preko kol centra a i tada ne mogu da rezervišu telefon niti znaju koliko ih ima na stanju!!!! Tu sam tek popizdeo.
Sećam se, kad sam ćerki uzimao telefon u Telenoru, pozvao njihov kol centar, rekli mi gde ima taj model, rezervisali mi , otišao na to prodajno mesto, sve me spremno čekalo.
Posle ove akcije sa A1 , teško da ću ostati u toj mreži a kod njih sam od prvog dana bukvalno, kad su pokrivali tri grada u Srbiji.
Tako da, teško onom ko reklamira uređaj, još ako je pred istek garancije, moraće debelo da doplati za isti ili sličan jer cene idu na gore .