Šta je novo?

OnePlus 9/Pro

Kad sam ih ja zvao pre mesec dana morao sam operatorki objasnjavat da je oneplus marka telefona kojeg imaju vec u prodaji ....mozete mislit kad sam pitao za 9 pro ....radi se o telenoru
Meni rekli kad sam se raspitivao o S21 ultra 256/512, da uvek i mogu da dodam SD karticu i proširim memoriju osnovnom modelu 🤡🤣

OnePlus 9 Pro After 3 Months with Camera Test Comparison After Updates​

@hsv.stoned

svi junaci nikom ponikoše :)

nešto su se svi ućutali povodom ovoga. tih dana sam ozbiljno razmatrao neke oneplus modele, doduše iz serije 8, ali nakon ovoga ne verujem...nije samo trotolovanje procesora razlog, nego i čitava trapava priča oko updatea softvera, i na kraju dana ostala je činjenica da umeju da naprave hype, ali to nije dovoljno da se održi neki imidž na tržištu...pored toga sam želeo i da pobegnem od samsung kamera softvera, koji mi je ubio volju za fotografisanjem, a onda vidim da je i to traljavo kod oneplus modela...šteta...

Objašnjeno je sve u videu iznad, ništa strašno.
Više smeta to što su OnePlus uređaji sve skuplji a sve manje opravdavaju cenu, mada je to trend u celoj industriji.

Vidim telefon može da se kupi u Gigatronu, da li očekivati uskoro kod mobilnih provajdera?

Jel to nema problema ili je vrlo malo ovih telefona prodato u ovoj zemlji :) .. ?

mislim da je ovo drugo :) ili ti kupci prosto nisu na forumima...

Sta je za ocekivati od Oxygen OS-a 12? Jako je tesko doci do informacija, iako vec postoji beta. Imam osecaj da ce ga upropastiti kompletno :D

Vredi li ovo cudo 750e, kao nov iz Telenora?

Zamenio bi ovaj Oneplus 8 što je fabrički faličan, ne mogu vise nervira me strasno.
Imam 8T koji radi odlično nego mi trebaju 2 top telefona, budžet nebitan jer je za posao.
Dal uzeti Oneplus 9, 9 Pro ili dati šansu S21 Ultra (znam za razlike u kamerama naravno)? Samo 12/256GB verzije dolaze u obzir.
Nisam siguran koliko je Oneplus više rešenje za duže staze zbog ovog ****** sa ColorOS na Oxygen 12.
A opet koliko god da hvale One UI ne verujem da je ni prići po brzini Oxygena koji furam već godinama na raznim Oneplus.
Možda bi i Pixel 6 Pro trebalo uzeti u razmatranje.
Saveti potrebni od nekog ko gleda top android telefon late 2021

ima neko iskustva sa 9R modelom? znam da je manje više isti kao 8T, ali opet ako neko ima neke konkretnije utiske da podeli ovde...

na nekom oglasu vidim da su otvarani zbog prebacivanja sa hydrogen na oxygen os, šta je to u pitanju? kako stižu fabrički kod nas, sa hydrogen iili oxygen os?

Hydrogen je za Kinu , za naše tržište je Oxygen.

@mikica023

znači ili stižu mešano, malo kina malo global, ili svi prebacuju kineske na oxygen samo što neki to i prećute....

U legalnim prodavnicama i ako naručuješ direktno od OnePlus u Evropi dobićeš sa OxygenOS. Mislim da 9r neće biti zvanično u Evropi. Mislim da ga nabavljaju iz Indije.

Poslednja izmena:
Nisam siguran koliko je Oneplus više rešenje za duže staze zbog ovog ****** sa ColorOS na Oxygen 12.
Nije mi jasno čemu tolika histerija oko ColorOS. Sasvim je dobar skin, koliko vidim po rewiew-ima. Nema mnogo bagova. Ok nije Oxygen ali ne vidim da mu nešto fali, a definitivno ima više opcija i od One UI i od MIUI.

9R je predsatvljen u Martu, cini mi se... Ako do sada nije predstavljen u Evropi, ne verujem da ce i biti... Kazu da je malo bolji od 8T, ja razmisljam da ga uzmem

9R je predsatvljen u Martu, cini mi se... Ako do sada nije predstavljen u Evropi, ne verujem da ce i biti... Kazu da je malo bolji od 8T, ja razmisljam da ga uzmem
Sta si odlucio na kraju? Meni je pukao displej na poco f3 pa mi je ovaj model interesantan, ima ih po oglasima za pristojne pare.
Sta ti je jos u opticaju osim ovog modela?

Ima li problema sa pregrevanjem Oneplus 9 običan?

OP mi je bio jedina alternativa za Pixela i za stock android,ovom brljotinom zvanom Oxygen12 su mi se ogadili maksimalno...

Kakav za*eb, taman sam sam se ubedio i odlučio da ću da uzmem OP9P kad uhvatim nekakav dil za ispod 600e. Ne znam šta da mislim...

Lepo kažem ja, samo nam sužavaju izbor.

Nema veze. Ja ostajem na Oxy11 defintivno. A tu je i Pixel 5/5a kao alternativa.

Vrh Dno