Šta je novo?

Oneplus 8 / Pro

Evo ga... Screenshot_20201010-130307.jpg

Sent from my OnePlus 8 using Tapatalk

Zna li neko za 8t koja je jacina osvetljenja u nitima i jel su ledja glossy ili mat

Evo ga... Pogledajte prilog 290913

2f4998be33eb47eaba2305824a48a636.gif

Sent from my HD1913 using Tapatalk

Ubacih i ja danas A11 stable,sve tip top za sad,AOD odlican,perfektno sljaka,takodje Autobrajtnes sada radi daleko daleko bolje nego na A10,maltene pa savrseno.Ima tu jos kojekakvih kozmetickih promena samog sistema,alii po meni,ovo ipak nema nikakve veze sa OneUI niti me podseca na njega :) sto je i dobro :)

ma kakav one ui. i dalje lici na oxygen os, i dalje je brz i stock - like rom...

obecali su da ce svi od sestice pa na dalje da dobiju 11. to je stvarno super, mnogo veci proizvodjaci ne daju update za tako stare telefone

jel moze da proba neko da li je moguce ukljuciti ir kameru na tom stable romu. na beta romovima je moglo bez problema.

Pa 6ica ima dve godine,nije to tako staro

Sent from my SM-N9860 using Tapatalk

tako nekako dve i po, maj 2018. al gde su samsunzi iz maja 2018? dobice android 11 nikad

Poslednja izmena:
Pa ko prica ovde o samsungu? Samo sam konstatovao da tel nije star a sto se ovih drugih tice od ove godine ce i oni imati podrsku 3 godine

Poslednja izmena:
Stvarno koji One UI, ovo je fantastično kako radi telefon sa Oxygen 11.
Stock launcher je sad ubica ugasio sam Novu.
Ništa drastično nije primenjeno a radi neverovatno brzo tek sad.
Neko je spominjao da je i auto brightness sad mnogo bolji?

Sent from my Oneplus 8

Primetio sam da kada se klikne na notifikaciju od whatsappa kada stigne, sporije udje u app. Jedino što sam primetio da mi kao malo zasmetalo. Sve super inače radi.

Sent from my Oneplus 8 using Tapatalk

Sent from my Oneplus 8
E baš sam o tome razmišljao, malo me smorila nova, pa hoću da probam kad dođe 11 da je ugasim nakon 5 godina.

Sent from my OnePlus 7T Pro using Tapatalk

Sent from my Oneplus 8
Jeste,ja sam primetio da mi autobrajtnes radi daleko preciznije sad na A11...

Odličan update, nemam neke probleme, sem da chat bubbles ne rade za whatsapp.

Poslednja izmena:
Meni je stigao update odmah, odradio ga, nisam restartovao telefon, već sam otišao u magisk, install to inactive slot i imam root i dalje. Izbrisao cache i ne primećujem neke abnormalnosti.

Ko još čeka update da dođe na oneplus telefonima. Skineš oxygen updater i uživaš.

I sa oxygen updaterom pa nisu redovna azuriranja kao nekad. Inace 7T posedujem, verovatno se posvete aktuelnim modelima pa ostale od prosle god zapostave malo.

Pa rečeno je da serija 7 dobija update malo kasnije.
Na oxygen updater stigne update čim izađe iz fabrike što se kaže, tako da je svakako brže nego čekati da ti stigne kroz sistem. Ja do sada nijednom nisam dobio kroz sistem, sve preko oxygen-a.

Pa rečeno je da serija 7 dobija update malo kasnije.
Na oxygen updater stigne update čim izađe iz fabrike što se kaže, tako da je svakako brže nego čekati da ti stigne kroz sistem. Ja do sada nijednom nisam dobio kroz sistem, sve preko oxygen-a.

Meni je u isto vreme stigao poslednji update.
Izašla notifikacija i za redovni i na updateru u istom trenutku.
Ko će čekati decembar za 11ku kukumajko...

Sent from my HD1913 using Tapatalk

pa eto... pravi drugu kompaniju. mozda napravi nesto jos bolje.

inace na ovoj jedanaestici koja je sad izasla radi komanda da se pozove program za testiranje kamere u kome radi ir kamera. to je odlicna vest. ali strelica ispod tastature ne moze da se ukloni :/

I meni je jako smetala ta strelica, ali sad ne ne primećujem više, totalno sam se navikao na istu.

mene samo smara jer mi krade deo ekrana koji je ionako mali....

Strašno da ni sa a11 ne reše tako mizernu glupost ni na p5 (predhodnim), a ni na one plus modelima. Mislim da bi mi baš baš puno vremena trebalo da se naviknem na tu strelu nesretnu [emoji849]

Sent from my SM-G9810 using Tapatalk

Ja je ni ne primećujem... Screenshot_20201013-153849.jpg

I meni je bas smetala na 7t pro ali je mogla adb komandom da se resi,ne znam kako je sad

Vrh Dno