Šta je novo?

Oneplus 8 / Pro

Uzmeš onda zeleni i staviš dbrand i bude bilo koje boje. [emoji4]

Sent from my SM-G973U using Tapatalk

Lep telefon, rupa u displeju je bedak ali opet nije ocajno resenje kao pilula na P40/Pro.
Pozadi je dovoljan samo 1+ logo, dodatni oneplus natpis je bas visak.

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
Realno nebitan, nadam se da ću biti iste sreće kao i kada sam uzimao OP 7 koji je isto nebitan model, za ispod 400e 8/256 vakum kod Rusa, nadam se i za osmicu za 3-4 meseca ispod 400 kod njih što je realno odlična kupovina koliko god model nebitan bio [emoji16]

Sent from my Oneplus 7 using Tapatalk
Blago tebi kad možeš za te pare da ga nabaviš.
Ja bih onda lagano pazario Op8 za 400e.

Blago tebi kad možeš za te pare da ga nabaviš.
Ja bih onda lagano pazario Op8 za 400e.
Tako je bilo pre nešto više od pola godine za OP 7, čini mi se oko 390e da me je izašao. Inače ga nikada ne bih kupio ovako po regularnoj ceni pored Pro verzije.

Sent from my Oneplus 7 using Tapatalk

Kad bi imao ko da mi donese oprostio bih mu bunar i previše zakrivljen ekran. Realno za 400e teško da može da se pazari bolji telefon.

Gledam malopre, cene u Norveškoj užas, telefoni standardno poskupeli kao i uvek kad izbace nove modele, a uz to kruna potonula u bunar...

Sto se tiče boja na Pro modelu zeleni i plavi pozadi imaju matirano staklo ,crni je i dalje glossy...

Sent from my MI 8 using Tapatalk

Bruka dobar i lep telefon!

[YOUTUBE]LTDuGU38-70[/YOUTUBE]

915€ pro u Švedskoj.

I dalje je iphone kralj u fotografiji :) dobar napredak za oneplus.

[YouTube]UvSL7JyIAeA[/YouTube]

Ne videh da su spomenuli vibra motor. Jel ima onaj novi linearni kao oppo?

Kamera odlična, malo da doteraju sw i to je to.

Pise da je poboljšan ..
ffe97482df39efc03541cc6c3c932ed2.jpg

Valjda će neko uraditi poređenje 7T vs 8. Ne vidim neki značajniji upgrade za 200e više.

Sta se desava sa IP sertifikatom? Nema ga na GSM Areni medju spec. Nisu valjda to izostavili?

Most folks won't be bothered by this, but like the OnePlus 7T (and unlike the 7 Pro), I noticed some irregularity in the screen at low brightness, visible as an uneven color in dark theme backgrounds at night. Blacks are also consistently crushed at almost all brightness levels (outside a strange bump at around 30%), with more clipping than you'd expect or want to see. (Here are tests at 50% and 1% brightness.) A very vocal minority, including myself, are bothered by both of these things, but the vast majority won't notice or care. Interested parties will likely hear more when my friend Dylan Raga at XDA Developers publishes his display analysis.

Zanimljivo.

https://www.androidpolice.com/2020/04/14/oneplus-8-pro-review/

Kako pixel bije :)

https://www.androidpolice.com/2020/...-up-against-the-pixel-4-and-galaxy-s20-ultra/

Poslednja izmena:
Okej, znači čekam 8T da vidim na šta će da liči, i da li će 9 da ima wireless charging i ~ravan ekran.
Inače, telefon košta ~900e sa wireless punjačem, ali od 70e, u suprotnom se puni kao telefoni sa tom tehnologijom.... 2014e.

To oko punjenja nije tacno , mislim da je onaj mali pogrešio. Puni 10w kada nije onaj njihov punjac od 70e, makar tako pise na njihovom sajtu.

The OnePlus 8 Pro and Warp Charge 30 Wireless Charger maintains Qi/BPP/EPP compatibility for charging speeds up to 10W.

Inače oppo find ima bolju kameru od op8pro , što je ili jako čudno ili namerno tako urađeno.

Poslednja izmena:
Sve odlično...ali 1400$ u Kanadi. Znači za wifi charge, ip68, 120hz i noviji chip 500$ više. I ovi se obezobrazili. Vidim da ćemo se pxl i ja družiti i dalje ako ne uzmem 7Tpro.

Sent from my Pixel 3 XL using Tapatalk

Zasto bi bilo cudno da OPPO ima bolju kameru od OP 8Pro? Uvek je OPPO imao bolju kameru od OP. OP je klasa kao redmi kod xiaomia ako se porede OPPO i OP

Cudno zbog cene , pošto je isti hw a i firma :)

Mozda tako izgleda, ali OPPO je uvek malo bolji bez obzira sto je isti HW i firma.

Huawei je 'bolji' od Honor-a.
Da prodam moj 7 pro za 500-550e, i da dodam 450-500e za 8 pro, ne znam kako da opravdam tu cenu, a plus više zakrivljen i ima rupicu.

Sent from my GM1910 using Tapatalk
5a50ffffdcb5c8e256ff56c58799dae6.jpg

Poslednja izmena:
Steta sto su 8 zakinuli za imx689, ali mora se nekako opravdati cena pro modelu...

Ma koje crno pravdanje. Pro je trebalo da bude soma $, a običan 700$. Ovako će prodati komata koliko i Xiaomijev flagship.

Sent from my Pixel 3 XL using Tapatalk

To su sve sve dilovi između proizvođača. Nikada oneplus neće imati kameru kao pixel.

Meni je kamera ok, ne treba mi bolja na mobilnom, imam dslr.
Jedina mana je taj punch hole ali možda im oprostim.

Ja sve vise merkam OPPO , uvek mi je bio zelja. cak i onaj oppo reno zoom je odlican.

Dave Lee

[YouTube]lojuls2PmYs[/YouTube]

Odlican review, samo ovaj telefon u USA ima ozbiljnu konkurenciju u vidu s20+ .. verujem da se nece lepo provesti tamo :)

Bas je nahvalio kameru , sto je ponovo čudno :)

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno