Šta je novo?

Oneplus 8 / Pro

Probaću baš ovo.

Jel neko uzimao onu njihovu originalnu? I ako jeste, kakva je?

Sent from my Oneplus 8 using Tapatalk

Imam ja njihov oreginalni case,odavno nisam imao tako dobar case.

Sent from my OnePlus 8 using Tapatalk

Odakle si poručio ringke? Nema na ebay, tj ima jedna ali ne šalje za Srbiju

Sent from my KB2003 using Tapatalk
I Ringke i RhinoShield direktno na sajtovima proizvodjaca ali na americku adresu slanje, pa su meni poslali odande.

13.99 usd.
Mislim da je odlicna cena za taj case.

Poslednja izmena:
Probaću baš ovo.

Jel neko uzimao onu njihovu originalnu? I ako jeste, kakva je?

Ja imam cyan sandstone, ok je. Mada imam i crni nilkin, elegantnije jeste, ali manja zaštita.

ja mislim da ni jedan od tih fensi kejsova ne stiti lepo krive telefone. da je ravan nosio bi minimalnu zastitu. posto je kriv, uzeo sam malo bolju. na ravnim telefonima sam uvek nosio nillkin frosted, ali ovo je druga prica

Pozz..moze li neko napisati poslednju verziju g cama za 8 pro?i da li neko zna zasto mi se pozadina sama promeni posle par dana,kako da se podesi da ostane ona koju stavim?u pitanju je inace beta 5

Poslednja izmena:
Je l neko dobio poslesnji stabilni apdejt? Ja sam na Beti 5 i čudno mi je da u Beti nemamo opciju da podesimo na tastaturi strelicu da se spusti a to sad ubacili u stabilnu verziju.

Pozz..moze li neko napisati poslednju verziju g cama za 8 pro?i da li neko zna zasto mi se pozadina sama promeni posle par dana,kako da se podesi da ostane ona koju stavim?u pitanju je inace beta 5

Ja koristim 7.3.018 by Witchaya v3.0 snapcam verziju. Na njoj rade sve kamere normalno. A od xml-a koristim nrg Witchaya 7.3.018_v3.1.1

Je l neko dobio poslesnji stabilni apdejt? Ja sam na Beti 5 i čudno mi je da u Beti nemamo opciju da podesimo na tastaturi strelicu da se spusti a to sad ubacili u stabilnu verziju.

MOLIM? to sad ubacili u stabilnu verziju? koju stabilnu verziju? jel radi ir kamera na njoj? wtf? jesu se dozvali pameti konacno???

MOLIM? to sad ubacili u stabilnu verziju? koju stabilnu verziju? jel radi ir kamera na njoj? wtf? jesu se dozvali pameti konacno???

System
Newly added keyboard-height adjustment where you can raise or hide the bottom shortcut bar for a better input experience. (Go to Settings > System > Language & input > Keyboard height adjustment.)
Fixed the issue of a small probability that the alarm clock starts abnormally.
Fixed the failure to enable auto rotate feature.
Gallery
Fixed a small probability issue that photos don’t display in the Gallery.
Bluetooth
Fixed the small probability issue that no pop-up window shows up when connecting Bluetooth headset.
Network
Fixed the issue that the Wi-Fi connection failed in a specific situation.
OnePlus Store (IN only)
An intuitive and convenient way to manage your OnePlus account, get easy-to-access support, discover exciting members-only benefits, and shop for OnePlus products. (Please note that it can be uninstalled.)
You should be able to pull the OxygenOS 11.0.

vidim, procitao sam, samo mi ne nudi taj update jos. cak sam instalirao i onaj ret.a.r.dirani oxygen updater, i on mi ne nudi taj update. koja svrha tog s.r.a.nj.a onda ako nudi isti update kao sto je i preko settings-a?

jedna od dve velike mane resena, jos samo da rese touchscreen, a to ce se desiti nikad. raspali xiaomi to ima, a oneplus ne umeju da naprave...

vidim, procitao sam, samo mi ne nudi taj update jos. cak sam instalirao i onaj ret.a.r.dirani oxygen updater, i on mi ne nudi taj update. koja svrha tog s.r.a.nj.a onda ako nudi isti update kao sto je i preko settings-a?

jedna od dve velike mane resena, jos samo da rese touchscreen, a to ce se desiti nikad. raspali xiaomi to ima, a oneplus ne umeju da naprave...

Koja si podešavanja stavio tj šta da ti skida u Oxygen updateru, betu ili full update? Meni Oxygen updater radi ok.

Meni oxygen nudi apdejte kad ih nema ni na mapi u settings.

Sent from my OnePlus 7T Pro using Tapatalk

ma.... cekacu da sleti update normalnim tokovima...

Update... Screenshot_20210113-111754.jpg

Čekaj, konačno su izbacili strelicu ispod tastature?!?

Sent from my SM-G9810 using Tapatalk

Izbacili....

Hvala bogu, valjda će uskoro i na 7t pro

Sent from my OnePlus 7T Pro using Tapatalk

jeste do gugla, oni jedu g*vna, na pixelima ta strelica nikad nece biti resena. ali proizvodjaci koji imaju svoj os mogu da rade sa njim sta oce. oxygen je dosta slican stock-u, zato smo i trpeli tu strelicu ovoliko dugo (i zbog toga sto su ovi u oneplus pajseri kompletni), a samsung je to resio odmah.

Ovde je ta mala strelica predstavljena kao najveći bug na 8ici ikad.... [emoji23][emoji23][emoji23]

E blago nama ako je to glavni problem ovih telefona, mi smo na konju. :D

kroz ovu temu se provlacilo vise problema sa 8pro

prvi je ta strelica na koju se svi zale, to je sad ispravljeno

drugi je sto su mu ugasili ir kameru, na to sam se ja zalio, ali postoji easy fix i to vise nije problem

treci je sto ne mozes da pauziras yt music iz notification bara, ili tako nesto i zbog toga je ovo najgori telefon ikad

cetvrti je sto je ekran manje osetljiv na krivim ivicama, na to sam se samo ja zalio i to verovatno nikad nece biti ispravljeno

peti je sto uopste ima kriv ekran i to sigurno nikad nece biti ispravljeno

Poslednja izmena:
Pauziranje YT Musica radi bez ikakvih problema...

onda nesto drugo ne radi kako treba, ne znam, ne secam se, digla se uzasna frka oko toga dok onaj nije kupio iphone i svima nam laknulo

Ovako je na Open beti 1 na NorduScreenshot_20210113-204804.jpg

Sent from my AC2003 using Tapatalk

Vrh Dno