Pa što ne bi imao, naslednik je obicnog, ne pro modela (koji uvek ima zakrivljen)?!
Sent from my SM-N9860 using Tapatalk
Pojavio se u legalnoj prodavnici sa normalnom dvogodisnjom garancijom, cena...prava sitnica...99.999 din.
Obična osmica ima isto edge ekran.
Sent from my OnePlus 8 using Tapatalk
Izvinjavam se, bio sam ubeđen da je na 8 ravan. Hvala za infos [emoji2772][emoji106]ove godine je i obicni imao kriv. ako naredni pro bude imao ravan ekran, obrisacu se :/
Nisam siguran, ali mislim da je obicana osmica.
Meni odgovora edge ekran pre svega zbog nove navigacije, lakše je kada imaš edge ekran. Navikao sam se bukvalno posle dan. Jedino što ne možeš da nađeš krštenu zaštitu.
jedini ti imas pro![]()
e odlicno! hvala ti puno! znaci razlikuju se modeli izmedju sebe. cekam jos nekoga sa pro verzijom da kaze kako je kod njega, pa cu da reklamiram. *mjau**mjau**mjau* :/ postoji jos mogucnost da se razlikuju pro i obican, da pro jednostavno ima agresivniji algoritam za odbijanje dodira jer je ekran veci. ali sumnjam.Evo probao ja na obicnom,radi sve perfektno.Registruje svaki dodir momentlano,na samom zakrivljenju.Pogledajte prilog 290439
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari