Šta je novo?

Oneplus 8 / Pro

Obična osmica ima isto edge ekran.

Sent from my OnePlus 8 using Tapatalk

Ako 586 onda će stvarno smiriti, nadam se da ce senzor preuzeti iz 8Pro modela

ako stave primarni senzor kao u 8pro to je onda odlicno. ovo sto 8pro nosi je jako pristojna stvar zaista. mnogima nije ni potreban ostatak, mada sam ja licno odusevljen makro sposobnostima 8pro.

naslednik pro modela sa ravnim ekranom bi bio bomba, mada ce se oni drzati krivine vidim ja jer smatraju da je to premium

Sve više ljudi odustaju od kupovine zbog edge ekrana. Čak je i Samsung posustao i izbacio jedan nout sa flat ekranom. Senzor iz 8pro je u top 5 i zadovoljice 98% korisnika.
Zakinuce na wide kameri koja će biti lošija od one od 48mp iz pro modela

sve se slazem... meni se svidja edge ekran zbog back gesture-a. fino je. ali mislim da bi bilo isto tako fino i da je krivina manja - kao na note 20 ultra.

Pojavio se u legalnoj prodavnici sa normalnom dvogodisnjom garancijom, cena...prava sitnica...99.999 din.

Meni odgovora edge ekran pre svega zbog nove navigacije, lakše je kada imaš edge ekran. Navikao sam se bukvalno posle dan. Jedino što ne možeš da nađeš krštenu zaštitu.

Meni odgovora edge ekran pre svega zbog nove navigacije, lakše je kada imaš edge ekran. Navikao sam se bukvalno posle dan. Jedino što ne možeš da nađeš krštenu zaštitu.

ovo je tacno. ali isti benefit za novu navigaciju bi imao i da je malo kriv ekran, ne bas ovoliko. a zastita nije problem, ima jeftinih uv stakala na aliexpressu!

edit: snimio sam kako se ponasa ekran na mom primerku. posto je tesko pokazati da li je registrovao input ili ne u svakodnevnom koriscenju, nasao sam neki program za testiranje ekrana. jasno se vidi da input na kraju ekrana uopste ne registruje, ovo je tragedija. vi koji imate 8 ili 8 pro ako vam nije tesko instalirajte ovaj program i testirajte, zanima me da li sam ja jedini sa tim problemom ili je to normalno za svaki 8 pro?

https://www.youtube.com/watch?v=WOnQvtUdpW0&feature=youtu.be

https://www.youtube.com/watch?v=B1_fpUZKdaM&feature=youtu.be

Poslednja izmena:
pa bas niko da ne isproba svoj ekran? :) aj neko bar nek proba kad ima vremena, ovo je stvarno 2 minuta. zanima me da li je moj telefon pokvaren, ili su svi ovakvi?

Evo probao ja na obicnom,radi sve perfektno.Registruje svaki dodir momentlano,na samom zakrivljenju.Screenshot_20200927-164344.jpeg

jedini ti imas pro :)

ma nije to toliko bitno. i obicna osmica ima krivinu
Evo probao ja na obicnom,radi sve perfektno.Registruje svaki dodir momentlano,na samom zakrivljenju.Pogledajte prilog 290439

e odlicno! hvala ti puno! znaci razlikuju se modeli izmedju sebe. cekam jos nekoga sa pro verzijom da kaze kako je kod njega, pa cu da reklamiram. *mjau**mjau**mjau* :/ postoji jos mogucnost da se razlikuju pro i obican, da pro jednostavno ima agresivniji algoritam za odbijanje dodira jer je ekran veci. ali sumnjam.

Nema na cemu...kod tebe ili je fakican ekran,ili je na svakom PRO modelu tako...izvrtece valjda jos neko test pa ces znati...

Sve normalno...
5bdab2cc081f11b728885ae1fd780a29.jpg

to je isto obicna osmica? ok, utvrdili smo da obicna osmica nema taj problem. odlicno, hvala.

u medjuvremenu je moj brat probao na galaxy note 9 i on se ponasa identicno kao moj 8 pro. tako da je vrlo moguce da je ovo touch rejection na delu kod mene. obicna osmica nema to upaljeno, jer ima manji ekran.

Cek,a sta tebi konkretno treba na toj samoj ivici ekrana??!Sta bi tu uopste i trebalo da detektuje tač?

zato ljudi nisu ni primetili ovaj problem :)

odredjeni ui elementi, hambuerger menu, home taster i plus za novi tab u chrome, bac taster u whatsapp chatu, i tako neke stvari... kad naucis gde da ih pritisnes nije problem, ali ako ih pritisnem tamo gde ja hocu postoji lag. detektuje touch, ali sa lagom.

Pridružio sam vam se i ja. Oduševljen sam telefonom, brz je kao munja.

Sent from my Oneplus 8 using Tapatalk

Dobro došao u klub,neka te u zdravlju služi.

Nazad
Vrh Dno