Ja sam zbog toga i odustao od kupovine.Ne smeta meni croatish ko jezik vec nazivi meseci pa kad naprimer gledam video neki iz arhive ili sliku pa pise naprimer prosinac 2019 pa ja trazim na google koji bese mesec to prosinac i itd
Svakako ne koristim srpski, komplikovan je sa prevodima
Sent from my OnePlus 7T Pro using Tapatalk
Jel normalno da se zagreje tel prilikom viber video poziva? Pre sam imao huawei sa kirin 980 nije se grejo prilikom video poziva.
Bas taj imam procesor 855+ radi se i 7T modelu telefona.Ako je neki OnePlus sa 855+ procesorom onda jeste. Sve to zbog jednog jezgra koje ide do 3GHz-a...
Sinoć sam imao peh. Žurio da izađem iz auta i skliznuo mi iz džepa telefon. Pao je direktno na ekran preko nekih kamenčića. Jedan od njih je probio onu OnePlus foliju i ostavio trag na ekranu.
Baš sam se iznervirao što nisam uzeo neku redovnu tempered zaštitu pre par meseci. Sad je nažalost kasno i razmišljam da u narednom periodu pošaljem OnePlus da mu zamene ekran. On doduše radi i čini mi se da nije dovoljno duboko da ošteti sam ekran ali to će vreme pokazati.
Naravoucenije: stavljajte zaštitu.
Sent from my HD1913 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari