Šta je novo?

OnePlus 7 / Pro

Hvala druze. Ne volim betu jer uvek bagove ima. Evo upravo bag ima dok traje download svo vreme tel vibrira pa sam ga morao utisat skroz..

Nadjoh 3 verzije rollbacka za 7T. Eu India i Global. Dal cu sta nastetit telefonu ako instaliram EU jer je moj verzija za kinu HD 1900?

Ne, ja imam 1910 kineski op7pro, a probao i global i eu.
Doduše nisam radio rollback, istraži jedino to malo po netu.

Sent from my GM1910 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Nadjoh kako da mi nadje fajl na lokalnu nadogradnju. Mora da se makne ono sto pise jar i mesto njega napises zip .

Isprobah eu i global rom al nema srpskj jezik.. postoji li nacin neki da ubacim srpski u oneplus?

Ne smeta meni croatish ko jezik vec nazivi meseci pa kad naprimer gledam video neki iz arhive ili sliku pa pise naprimer prosinac 2019 pa ja trazim na google koji bese mesec to prosinac i itd

Citah nesto da eu model ide do 66 bands 4G a china model do 41 bands pa me malo zabrinu da nemadem problema sa 4g sa signalom a cesto sam u brdskim predelima.

Pozdrav, jel se očekuje neki veći pad cena za 7 pro? I koliko je isplativo u današnje vreme uzeti 7 pro?

Nije ovo lose sta mislite 7.5 sati ukljucenog ekrana a 22 posto jos ostalo baterije? Kuci 90 posto sam bio i na wi fi drustvene mreze video. Inace radi se o 7T modelu. https://ibb.co/0cZW5wJ

Jel normalno da se greje 7T u ovom slucaju 42c tokom punjenja? Danas dok se punio kad sam uzeo u ruke tel primetno topao je bio kad sam proverio preko device info aplikacije pisalo je da je baterija 42c? Koja je krajna granica tempereture zna li neko?

To je normalno.

Ne smeta meni croatish ko jezik vec nazivi meseci pa kad naprimer gledam video neki iz arhive ili sliku pa pise naprimer prosinac 2019 pa ja trazim na google koji bese mesec to prosinac i itd
Ja sam zbog toga i odustao od kupovine.

Послато са Redmi K20 Pro помоћу Тапатока

Svakako ne koristim srpski, komplikovan je sa prevodima

Sent from my OnePlus 7T Pro using Tapatalk

Ne bih znao, svakako i kad ima srpski na sam na engleskom, prosto sam navikao

Sent from my OnePlus 7T Pro using Tapatalk

Primetio sam na 7t nesto mi sirokougaona ultra wide kamera ne fata sirok ugao kao naprimer Huauwei pre ovog koji sam imao. Ovaj vise udalji objekte nego sirok vidokrug sto prikaze.

Stigla Beta4
36a36f127d586c9fab5dfa7af61e5236.jpg

Sent from my HD1903 using Tapatalk

Jel normalno da se zagreje tel prilikom viber video poziva? Pre sam imao huawei sa kirin 980 nije se grejo prilikom video poziva.

Sinoć sam imao peh. Žurio da izađem iz auta i skliznuo mi iz džepa telefon. Pao je direktno na ekran preko nekih kamenčića. Jedan od njih je probio onu OnePlus foliju i ostavio trag na ekranu.

Baš sam se iznervirao što nisam uzeo neku redovnu tempered zaštitu pre par meseci. Sad je nažalost kasno i razmišljam da u narednom periodu pošaljem OnePlus da mu zamene ekran. On doduše radi i čini mi se da nije dovoljno duboko da ošteti sam ekran ali to će vreme pokazati.

Naravoucenije: stavljajte zaštitu.

Sent from my HD1913 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Sinoć sam imao peh. Žurio da izađem iz auta i skliznuo mi iz džepa telefon. Pao je direktno na ekran preko nekih kamenčića. Jedan od njih je probio onu OnePlus foliju i ostavio trag na ekranu.

Baš sam se iznervirao što nisam uzeo neku redovnu tempered zaštitu pre par meseci. Sad je nažalost kasno i razmišljam da u narednom periodu pošaljem OnePlus da mu zamene ekran. On doduše radi i čini mi se da nije dovoljno duboko da ošteti sam ekran ali to će vreme pokazati.

Naravoucenije: stavljajte zaštitu.

Sent from my HD1913 using Tapatalk

Ako nisi od onih da ce te nervirati ostavi tako pa koristi, sada zalepi neko kaljeno staklo i pokusaj da zaboravis na taj problem. Jedino sada sta moze mozda da se dogodi je da sledeci put ako ti slucajno ispadne da bas na tom mestu nastane pukotina ekrana.

Da li uopšte postoji neko kaljeno staklo koje lepo obuhvati i ovo zakrivljenje a da nema problema sa maskom odn. da ga ona ne diže? Preporuka? Imam outfitters ali bih ipak voleo nešto sigurnije.

Postoji, Whitestone Domeglass samo su cena, dobavljivost i kompleksnost instalacije nekima ogromna prepreka [emoji6]

Sent from my SM-N970F using Tapatalk

2/3 rešeno, našao sam ga na 45 dolara na Amazonu. Mogu ga relativno lako dobaviti, hvala. Još da istrazim instalaciju...
Edit : nema šanse da ja ovo sam postavim, nema veze...

Poslednja izmena:
45 dolara za zastitno staklo, komedija.

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

Vrh Dno