Znaci bolji od mate 20 pro a slabiji od p30 pro.Imao drugar P30 Pro, bolje boje su na 7t, nocni mod i zoom bolji na P30P. Gcam na 7t kaze u nocnim uslovima skoro rame uz rame sa P30P. Dizajn je subjektivan, znaci osim tom zuma sve ostalo na strani 7T.
Nema na čemu, da te lepo služi kao što je mene. [emoji6]Uzeo sam 7pro. Hvala @SretenBG
Sent from my GM1910 using Tapatalk
Znaci bolji od mate 20 pro a slabiji od p30 pro.
Mislim da su kamere generalno bolje na Mate 20 pro i P30 u LL. Po danu ne verujem da ima neke razlike.
Ali sve ostalo je na strani 7T
https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/dev-urnyx05/Da li neko može da da link i podešavanja za gcam?
Ja sam na 7t pro, ali to je valjda sve slično
Sent from my OnePlus 7T Pro using Tapatalk
Da, ali sam pitao da neko pošalje neke proverene dobre..https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/dev-urnyx05/
Tu su sve verzije, sa konfiguracionim fajlovima.
Sent from my HD1903 using Tapatalk
Ja koristim uvek poslednju Urnyxovu, a config je trenutni ghost-urnyx05-7.3Da, ali sam pitao da neko pošalje neke proverene dobre..
Hvala za diskord, baš su se trudili da pomognu. Nismo uspeli, uradio sam full update ali su stvarno pokušali.Pa 7t pro i 7t su među retkim telefonima koji su out of box izašli sa Android 10.. Meni je oxgnenos odličan sistem i jako mi se sviđa, bolji od svih ovih zezancija.. Htc sense sam jako voleo, a evo sad i oxgen
Takođe ako imate problema sa oxgen Updater-om(ja nisam imao nijedan) javite im se na discord server, non stop su tu i vrlo brzo pomognu oko svega.. Ja sam radio prevod na srpski za oxygen updater..
To je treća app na Google play sa mojim prevodom.. I Spyfall igrica (online browser igrica) ima moj prevod [emoji16]
Np..Hvala za diskord, baš su se trudili da pomognu. Nismo uspeli, uradio sam full update ali su stvarno pokušali.
Sent from my GM1910 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari