Evo prešao na OnePlus 7T, prvi dojmovi su odlični. Display je odličan pogotovo 90 hz, svjetlina ekrana mislim da mogu reći da je podjednaka kao na S10 pritom da Samsung pojača kontrast jako na suncu. Do sada najbrži Android koji sam koristio.
Baterija i standby su super, naspram S10+ (Exynoshit). Jednostavno Snapdragon puno brže odrađuje posao, signal mi je također bolji.
Zvučnici su mi ok, donji zvučnik nema toliko bassa naspram S10, ali zato je gornji puno jači, tako da baš daje lijep dojam "stereo" zvuka.
Za kameru još ne mogu puno reći ovo malo što sam slikao za moje potrebe sasvim dovoljno, naspram Sammya ne uljepšava lica ljudi što me jako nerviralo kod njih bez obzira na ugašene filtere.
Lijepo se vratiti na ravan ekran, unaprijeđeni stock Android. Mislim da mi je ovo jako dobra promjena nakon dužeg vremena upotrebe Samsunga.
https://forum.xda-developers.com/oneplus-7t/themes/gcam-oneplus-7t-t3983953
Pitanje koju kameru od ove dvije staviti i ujedno koji XML?
Trenutno sam stavio 7.2. I ovaj xml što je ispod.
Ja sam probao prvu verziju, ali posto sam instalirao prvu verziju, koja nije bila regional-based, obrisao sam i vratio na oficijelni rom. Koristio sam mozda 2 dana ali sam primetio da mi se baterija brze praznila nego inace.
Mozda je slucajnost samo bila ali moj nacin upotrebe je bio isti.
Identicni su ekrani
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari