Šta je novo?

OnePlus 7 / Pro

https://a.aliexpress.com/_B0myQJ

Meni ove tanke nikako ne ulivaju poverenja. Pad na beton najverovatnije probija tanki Silikon i grebe se telefon ako padne na ivicu.
Ja imam Nilkin i prilično sam zadovoljan kakav grip ima

Ova desna ima okej zaštitu po ivicama..

Sent from my OnePlus 7T Pro using Tapatalk

Samo Nillkin Scrub, nema im ravne [emoji3]

Sent from my GM1900 using Tapatalk

Na AliExpress-u. Posle brda kupljenih maski ostao sam na njihovim case-ovima, kvalitetne, ne klizaju, nisu glomazne uopšte, cena nije preko 10$ nikada bila, za OP sam platio 6$ po komadu čini mi se, uzeo crvenu i crnu. Prvi telefon za koji sam uzeo Nillkin je bio Nexus 4 crni, a bela maska, brutalno je izgledalo, od tada uglavnom njih koristim. Bilo je i par neuspelih pokušaja ali se uvek vratim tom brendu. Uzimao sam prošle još godine za OP, ne znam kakvo je sada stanje što se dostave tiče zbog virusa, ja još čekam neke porudžbine od decembra, još su na granici.

Sent from my GM1900 using Tapatalk

Meni ova plava stigla relativno brzo sa alija, prezadovoljan..

Doduše piše Latvia post,ali ispod vidim da su bili kinezi prelepljeno sa tim Latvia..

Na KP se pojavio 7T Pro Mclaren sa 2 godine garancije, kaže prodavac da je uvoz iz Nemačke.

Da li bi Mclaren bio ok kupovina na duže staze, zbog 5G?

750€ za telefon bez garancije je previse.

Послато са SM-N960F уз помоћ Тапатока

Ok kupovina ali kakve veze ima 5G sa kupovinom na duže staze? Ne kapiram tu neophodnost 5G.

Sent from my Pixel 3 XL using Tapatalk

Ima netko da je prešao ili direktno usporedio S10 ili S10+ sa Oneplus 7T Pro ili 7T?

Kamera znam da bi možda bila malo nedostatak, ali Gcam mislim da bi uspio to dosta popraviti (video mi nije bitan, ne snimam). Trenutno imam S10+

Ima, @Nikola94
Pisao je iskustva pre par nedelja.

Sent from my OnePlus 7 Pro using Tapatalk

Ima netko da je prešao ili direktno usporedio S10 ili S10+ sa Oneplus 7T Pro ili 7T?

Kamera znam da bi možda bila malo nedostatak, ali Gcam mislim da bi uspio to dosta popraviti (video mi nije bitan, ne snimam). Trenutno imam S10+

Ja sam presao sa S10+ na 7T Pro Mclaren. Jedini nedostatak koji sam imao u pocetku je bio sto telefon nema dzek za slusalice (kazem nedostatak jer u tom trenutku nisam imao neke bluetooth slusalice). Sve sem kvaliteta video snimka je bolje na 7T Pro ili jednako dobro. Fotografije napravljene preko dana kad je osvetljenje ok su dosta dobre, nista losije od S10+, cak fotografije nisu kad se malo zumira toliko zamucene i glatke (ovo pricam za stock kameru). Sa Gcam-om uz pravi xml ili xml-ove moze da bude jos bolja, ziveo Snapdragon!!! Prednja kamera je ok, ne koristim prednje kameru previse pa nisam adekvatan za davanje misljenja. Performanse kako u igricama tako i u svakodnevnom koriscenju su bolje, sve se brze otvara, fluidnije je, nema seckanja. One UI 2 je dosta unapredio animacije i stvarno su izgledale lepse i tecnije, ali ovaj hardver plus 90Hz ekran plus optimizacija, sve to cini ovaj telefon brzim i fluidnijim. Baterija je takodje bolja, izgura mi par sati duze u drugom danu u odnosu na S10+, znaci ok. Ekran je meni najbolje iskustvo sa mobilnim ekranima do sada. Meni je i ovaj na S10+ bio vrhunski, i i dalje jeste, cak mi ni punch hole nije smetao, navikne se covek za nedelju dana, ali 6.7" 2K 90Hz bez ikakvih notch-eva...perverzija. Mislim da kod telefona ovog formata i oblika ekrani vise ne mogu da napreduju, 4k, 8k na ove dijagonale...gluposti. Ako si koristio Wireless charging, to moze da ti nedostaje kod 7T pro, ja nisam, tako da mi i nije vazno. Da rezimiramo, ako hoces telefon sa vrhunskim performansama, solidnim kamerama (podrskom za Gcam), malo boljom baterijom od S10+ i vrhusnkim ekranom, onda nema puno uredjaja koji mogu da mu pariraju i da, ogroman plus takodje, duzina softverske podrske i OnePlus community...duze i brze ces dobijati poslednji Android i security patcheve, takodje community je dosta dobar.

Super hvala ti na detaljnom objašnjenju. Video mi nije bitan, fotografije tu i tamo. Ako mi naleti neka dobra ponuda vjerojatno ću zamijeniti za Oneplus da malo probam pošto mi Samsung dosadi s vremenom. Još se jedino ne mogu odlučiti ići na 7T ili 7T Pro. Čak sam vidio da nešto spominju da je jačina svjetlosti ekrana bolja na 7T?

Super hvala ti na detaljnom objašnjenju. Video mi nije bitan, fotografije tu i tamo. Ako mi naleti neka dobra ponuda vjerojatno ću zamijeniti za Oneplus da malo probam pošto mi Samsung dosadi s vremenom. Još se jedino ne mogu odlučiti ići na 7T ili 7T Pro. Čak sam vidio da nešto spominju da je jačina svjetlosti ekrana bolja na 7T?

Kolega sa posla ima 7T i nisam primetio da je ekran svetliji i da je osvetljenje bolje. Iskreno meni je ekran na 7T Pro bolji. Ne zato sto je 2K a ovaj FHD+, to i nije toliko vazno, nego sto je sve ekran, nema notcha, i malo je veci. Uzivancija. Ali u principu, sve je stvar navike.

Vlasnici 7T, kako ste zadovoljni i koliko dugo ga koristite? Šta ste pre njega koristili?

uzet kraj novembra, nemam zamerki sem na kameru koja ima svoje boljke zavisno od uslova (pričam o dnevnom fotkanju) ali ništa što bih nazvao problematičnim. odlične performanse, baterija više nego dobra s obzirom na moja očekivanja (jer ne gasim 90Hz, imam dve kartice i ne gasim BT).
Pre ovoga sam koristio OP5T.

Zamerke na dnevne fotke?! Ima svašta ovde da se pročita[emoji23]

Sent from my Pixel 3 XL using Tapatalk

Inače, ne znam da li sam pisao.. Ali zvučnici su jaaaako dobri na 7t pro..
I slušalica takođe.. (ovo za razgovor)

Šta mislite, da li je ovo legit warp punjač?

#Aliexpress € 5,23 32%OFF | Oneplus 7t charger Original Mclaren Warp charger 30W USB Dash power Adapter Type c cable For oneplus 6 6t 7 pro 7T Pro 5 5t 3 3t
https://a.aliexpress.com/_dYWHsuJ

Šta mislite, da li je ovo legit warp punjač?

#Aliexpress € 5,23 32%OFF | Oneplus 7t charger Original Mclaren Warp charger 30W USB Dash power Adapter Type c cable For oneplus 6 6t 7 pro 7T Pro 5 5t 3 3t
https://a.aliexpress.com/_dYWHsuJ

Nije. Verovatno će raditi kao original, ili približno. Ali generalno treba izbegavati neoriginalne punjače i usb kablove.

Mislio sam da radi warp punjenje..
Brate original je onako 50e
A mnogo bi mi dobro došao još jedan warp za posao da ne nosam ovaj jedan kući i obrnuto..

Ima drugar 'original' za op6, ne piše dash. Ali puni isto kao original od njegovog burazera.

Al ipak je ovo warp, dosta je jači nego običan...

Dash=Warp. Promenjeno ime zbog papirologije. I dalje bi se zvao Dash. Moj savet je da se ide na original zbog sigurnosti okoline, al' ako je za posao i ako ce neko biti uglavnom pored telefoma dok se puni, to je donekle i ok.

Mene samo strah da ne s*mjau**mjau**mjau**mjau* bateriju..
U fazonu fon bi bio na punjaču max maximuma pola sata na poslu čisto da se dopuni kad ga ne punim pre posla, ili idem negde posle pa da budem siguran i slično... I da, punio bi se na takvom mestu gde bi ga svi videli..
Uzeo bih ovaj meclaren, sviđa mi se kabl i crn adapter..

Uzmi onda original kabl, a punjač možeš pozajmiti od kolege npr., bitno samo da ima PD.

Nazad
Vrh Dno