Šta je novo?

OnePlus 7 / Pro

Pa zar nema?
Ja dobio tri ili cetiri updatea od kako sam ga kupio, dosao vec sa android 10, sve leti i radi kao treba, ne vidim potrebu da trazim jos nesto. Comunity je super, skoro bio invite i za beta testere za nove feature...
Ja zadovoljan. Da ovo isto dobijem od apple morao bih platiti dva ili tri puta vise, a samsung trazi duplo...

Sent from my OnePlus 7T using Tapatalk

Poslednja izmena:
^^ Nije bas tako. S10+ npr ima istu cenu kao 7 Pro. A za vecinu (prosecnih) korisnika/kupaca je ipak Samsung i dalje prvi izbor. [emoji4]
Svi dizu cene ali se vec par meseci nakon izlaska modela cena iskristalise (govorimo o KP naravno). Jedini koji stvarno drze cenu su Apple modeli, ostalima primetno brze pada, pogotovo nakon izlaska naslednika.

Pa nema naravno,7t pro poslednji update bio pocetkom decembra od tad nista,ne zanima me security patch ali i sami se reklamiraju kao brend koji pored googla dobija najredovniji update ,ja koliko vidim svi ostali dobise januarski a ovo i dalje stoji

Ja ne vidim da sam ostecen time sto mi fali neki patch ako moj telefon radi bolje nego skoro svi sa aktuelnim patchevima :)

Nisam ni ja nego samo konstatujem da ni priblizno ne dobijaju updatw kako su neki pricali,sa time su se dicili i na svim forumima se hvaluli da su u tome prvi kad ono.....cvrc

Poslednja izmena:
Ja na p30p max 6h mogu sot tako da je to okej,objasni za signal..

Kako da objasnim :)))
Operator koga koristim nema jak signal u zatvorenom prostoru u prizemlju
Ne znam zašto je tako ali tako je uvek bilo. Do operatera je.
Čudo na p30 pro samo 6h sot. Ima solidno dobru baeriiu

Poslednja izmena:
Jedini koji stvarno drze cenu su Apple modeli, ostalima primetno brze pada, pogotovo nakon izlaska naslednika.
To vazi ako se gleda procentualno na pad cene, ako se gleda koliko se novca izgubi na par godina koriscenja i zamene sa novim, iPhone je medju prvima :)

Onda da se spremi kinta polako[emoji23]
030502b670471f0fb0b30058b562909e.jpg

Sent from my Pixel 3 XL using Tapatalk

Samo te je nedostatak bezicnog punjenja odbijao do sada? [emoji4]

Veruj mi da je to veliki nedostatak,bar meni l8cno , mene nije odbio ali razmisljam da se vratim na note bas zbog nedostatka istog i olovcice

Ja sam imao problem kad sam prelazio sa op3 na poco. Kad se jednom navikne na Dash/Warp, nema nazad. Sve dok bežično punjenje ne bude bar približno tehnologiji ultra brzog punjenja, do tad je gimicky feature. Ja kad ustanem, stavim tel na punjenje, odem do wc, završim sve i kad se vratim, tel. od ~15% već na 60-70%.

Sent from my OnePlus 7 Pro using Tapatalk

Bukvalno, ovaj warp je zakon.
Razmišljam da uzmem i njihov fast charger za kamion i da sam miran.

Pa svim novijom tel je jako slicno punjenje,p30 note 10 plus ,sve to jako slicno puni u pitanju je razlika od mozda 5min plafon

Otvoris app info za svaku aplikaciju za koju ne zelis zvuk. U postavkama notifikacija ostavis vibrate a sound stavis na "none". To bi trebalo da radi.
Pogledajte prilog 280814

Nakon što sam odradio to kao što si rekao, provalio sam sa se vrati na zvuk sam od sebe posle nekog vremena. Kod Vibera, Whatsappa itd je sve ok ali se Facebook messenger sam od sebe vrati na zvuk. Stavim pod chat and calls, group chat mentions i others sound NONE, ostane Vibracija čekirana ali se vrati.
Ima li još neko taj problem? Šta radim pogrešno? Hvala

Je l zna neko kako da nađem URL od mog profila na OnePlus Community preinstaliranoj aplikaciji? Hvala

Ima li neki info gde moze da se nadje onaj oficijelni carbon silikon a da nije aliexpress,na kp nesto nema mozda ima neka radnja da prodaje?

Nakon što sam odradio to kao što si rekao, provalio sam sa se vrati na zvuk sam od sebe posle nekog vremena. Kod Vibera, Whatsappa itd je sve ok ali se Facebook messenger sam od sebe vrati na zvuk. Stavim pod chat and calls, group chat mentions i others sound NONE, ostane Vibracija čekirana ali se vrati.
Ima li još neko taj problem? Šta radim pogrešno? Hvala

To je moguće za sve aplikacije osim za FB Messenger. Isto se i meni dešava na OP6 otkako je stigao Android 10, jednostavno ne može da se ugasi zvuk za te notifikacije. Probao sam i da kao zvono za FB stavim mali fajl na kojem se ne čuje ništa, ne vredi. Ono što možeš da uradiš jeste da notifikacije za Messenger staviš na Other, pošto onda nema zvuka i vibracije, a pojavi se notification dot na ikonici aplikacije. Nervira me to što se više ne pojavljuju u status baru, već se vide samo kad spustim notification drawer i kao notification dot, ali bolje i to nego zvuk.

Other notification mi je predobra stvar koju sam tek video kad sam prešao na op7tpro.. Jako mi se sviđa koncept others norifikacija..

Sent from my OnePlus 7T Pro using Tapatalk

Jel svi imate ok ekrane na 7t,vidim zali se dosta njih preko na green tint

Ja sam, kao i svi koji vide, prosto oduševljeni ekranom.. Mnogo je dobar, i baš je smooth

Other notification mi je predobra stvar koju sam tek video kad sam prešao na op7tpro.. Jako mi se sviđa koncept others norifikacija..

Dobra je opcija, jedino me to sa Fejsbukom nervira, jer želim FBM notifikacije u status baru i na lift-to-wake ekranu, ali bez zvuka, što je trenutno nemoguće.

Ja baš ne znam koji case da uzmem.. Video sam neke niklin i jedan rugged Armour nešto slično kao spigenov samo jeftiniji, na jednom linku par postova iznad..
Jer mi se ne daje tipa 15e za onaj carbon original.. Plus čekanje sa Alija..

Ja baš ne znam koji case da uzmem.. Video sam neke niklin i jedan rugged Armour nešto slično kao spigenov samo jeftiniji, na jednom linku par postova iznad..
Jer mi se ne daje tipa 15e za onaj carbon original.. Plus čekanje sa Alija..

Ja sam na prethodnom telefonu, S10 furao Ringke Fusion X. Imao sam onaj u onoj zelenoj nijansi pa sam uzeo providnu varijantu maske. Sad sam porucio i za 7T Pro Mclaren. Dobro stiti, lepo je izdignut telefon i napred i pozadi, o izgledu necemo, to je stvar ukusa, i kvalitet plastike je veoma dobar.

Ja sam na prethodnom telefonu, S10 furao Ringke Fusion X. Imao sam onaj u onoj zelenoj nijansi pa sam uzeo providnu varijantu maske. Sad sam porucio i za 7T Pro Mclaren. Dobro stiti, lepo je izdignut telefon i napred i pozadi, o izgledu necemo, to je stvar ukusa, i kvalitet plastike je veoma dobar.
Jel udeblja mnogo telefon?

Vrh Dno