Skacem za p30pro na 7t,jel ima 7t sot bar 5h?
Meni izvlači oko 6h ali mi je signal slabiji...
P30 pro ima bar 50% bolji SOT ali pre agresivan RAM menadzment
Skacem za p30pro na 7t,jel ima 7t sot bar 5h?
Ja na p30p max 6h mogu sot tako da je to okej,objasni za signal..Meni izvlači oko 6h ali mi je signal slabiji...
P30 pro ima bar 50% bolji SOT ali pre agresivan RAM menadzment
Ja na p30p max 6h mogu sot tako da je to okej,objasni za signal..
To vazi ako se gleda procentualno na pad cene, ako se gleda koliko se novca izgubi na par godina koriscenja i zamene sa novim, iPhone je medju prvimaJedini koji stvarno drze cenu su Apple modeli, ostalima primetno brze pada, pogotovo nakon izlaska naslednika.
Da, kada ga i Pixel ima onda nek je maskenbal[emoji16]Samo te je nedostatak bezicnog punjenja odbijao do sada? [emoji4]
Nakon što sam odradio to kao što si rekao, provalio sam sa se vrati na zvuk sam od sebe posle nekog vremena. Kod Vibera, Whatsappa itd je sve ok ali se Facebook messenger sam od sebe vrati na zvuk. Stavim pod chat and calls, group chat mentions i others sound NONE, ostane Vibracija čekirana ali se vrati.Otvoris app info za svaku aplikaciju za koju ne zelis zvuk. U postavkama notifikacija ostavis vibrate a sound stavis na "none". To bi trebalo da radi.
Pogledajte prilog 280814
Sent from my OnePlus 7T using Tapatalk
Je l zna neko kako da nađem URL od mog profila na OnePlus Community preinstaliranoj aplikaciji? Hvala
I ja sam tu carbon varijantu tražio. Nisam originalnu još našao.Ima li neki info gde moze da se nadje onaj oficijelni carbon silikon a da nije aliexpress,na kp nesto nema mozda ima neka radnja da prodaje?
Nakon što sam odradio to kao što si rekao, provalio sam sa se vrati na zvuk sam od sebe posle nekog vremena. Kod Vibera, Whatsappa itd je sve ok ali se Facebook messenger sam od sebe vrati na zvuk. Stavim pod chat and calls, group chat mentions i others sound NONE, ostane Vibracija čekirana ali se vrati.
Ima li još neko taj problem? Šta radim pogrešno? Hvala
Other notification mi je predobra stvar koju sam tek video kad sam prešao na op7tpro.. Jako mi se sviđa koncept others norifikacija..
Sent from my OnePlus 7T Pro using Tapatalk
Ja baš ne znam koji case da uzmem.. Video sam neke niklin i jedan rugged Armour nešto slično kao spigenov samo jeftiniji, na jednom linku par postova iznad..
Jer mi se ne daje tipa 15e za onaj carbon original.. Plus čekanje sa Alija..
Sent from my OnePlus 7T Pro using Tapatalk
Jel udeblja mnogo telefon?Ja sam na prethodnom telefonu, S10 furao Ringke Fusion X. Imao sam onaj u onoj zelenoj nijansi pa sam uzeo providnu varijantu maske. Sad sam porucio i za 7T Pro Mclaren. Dobro stiti, lepo je izdignut telefon i napred i pozadi, o izgledu necemo, to je stvar ukusa, i kvalitet plastike je veoma dobar.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari