Šta je novo?

OnePlus 7 / Pro

Pridružujem se sekti uskoro, narucen 7T. Ispala neka akcija ovde u De (tel + paket) pa nisam odoleo.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ebay Kleineanzeigen

Sent from my SM-N970F using Tapatalk

Meni je baterija poslednjih 10 dana na op 7 pro katastrofa. Ništa novo instalirano, sve kao i pre. Rezolucija max, 90hz. Ne mogu do 3,5h sota.
3b7ee78fe50092e3561f18ef444ac56a.jpg

Sent from my GM1910 using Tapatalk

Evo Oneplus 7T pro i u VIPu

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Bilo je i vreme neko da ih ubaci u prodaju...

Послато са POCOPHONE F1 помоћу Тапатока

Dobro ja sam gledao uz pakete, normalne pakete Neo 3 ili Neo 5 recimo. Ali je i dalje previše.
Prosto mi religija ne dozvoljava da toliko platim telefon, ma koliki geek bio.

Poslato sa COR-L29 uz pomoć Tapatoka

Prosto mi religija ne dozvoljava da toliko platim telefon, ma koliki geek bio.
+1 Za mene je psihološka granica nekih 400€. Koji god i koliko god mi se svidjao više od toga (za mene) ne vredi, i trebao bi izaći neki baš revolucionaran model da napravim izuzetak.

Ja bih dao 450e maximum. I to za neki telefon koji mi se baš baš sviđa.
Do sad ništa toliko revolucionarno i napredno nisam video da bih naterao sebe na kupovinu telefona od 1000e.
Videćemo sledeće godine, ako padne cena 7T modelu možda ga i pazarim, ali bih radije neki bez bilo kakvog notch-a, bubuljice, kapljice... Ima vremena. :d

^ zvanicno nema

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

Kako nema kada se OnePlus prodaje u Srbiji ?

Sent from my MI 8 using Tapatalk

^ prodaje se preko KP, nema ih kod operatera niti ovlascena prodavnica poput samsung, huawei, xiaomi...

Kako nema , proveri to ponovo. Znam da je OnePlus bio u gigatronu ali I u vipu ili Telenoru cini mi se

Nemaju sigurno predstavnistvo u Srbiji, peca je rekao na testu da su ga dobili od vipa pa ce najverovatnije se pojaviti u nekom narednom periodu. To sto ga prodaju u gigatronu sam video ali ne znam gde se rade reklamacije.

Edit: evo link https://www.oneplus.com/global/locations

Poslednja izmena:
Pa znam da nemaju predstavništvo, ali čim se prodaju u Srbiji moraju da imaju ugovor sa nekim lokalnim servisom.
Mada mislim da je neko slao ranije mail tom servisu i da su rekli da ne popravljaju uređaje kupljene van oficijalne mreže u Srbiji.

Mozda ih ne popravljaju nego ti zamene ceo uredjaj, da bi tacnije znao morao bi nazvati gigatron pa se raspitati povodom garancije.

Mislim da je BG elektronik ali proverim kasnije ako baš znači nekome. Ali oni su samo za kupljene u lokalnim prodavnicama kao sto neko napisa.... Svi ostali kao i uvek, samo EU pa poljska

Sent from my HD1903 using Tapatalk

Dobra strana je da ce ih sad biti po oglasima ihaj ! :)

Nisam nešto siguran. Mada, bilo bi dobro kad bi bilo tako.
Velike su to pare za oglase.

Poslato sa COR-L29 uz pomoć Tapatoka

Posto se onplus 7t pro pojavio u ponudi Vip-a, mora da su obezbedili neki servis u Srbiji.

Sent from my SM-T510 using Tapatalk

Još kad bi ih ProMobi preuzeo [emoji56][emoji847]

Sent from my SM-N970F using Tapatalk

Kad bi promobi uzeo to bi bila fešta

Послато са POCOPHONE F1 помоћу Тапатока

Gledajuci u promobi za sada ga nemaju na listi, mada moguce da ce ga raditi a i bilo bi najbolje po nas iz razloga kvalitetnih usluga.

Stigla mi futrola pre samog uređaja :)

ab77a5d972b86d42c021115b64ada4ac.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Au brate koja cena u Vipu.. Ja se taman ponadao...

Sent from my HTC U11 using Tapatalk

Vrh Dno