Načekaćeš se, zbog toga što su senzori zaključno sa imx363 udarili u tehnološki plafon i posle njih nije bilo pravog napretka. A kad će ga biti neizvesno je.Teško da je kamera na Mi 8 prosečnog kvaliteta, bez problema se nosi sa svim novijim telefonima. Evo i Pixel 4a ima isti senzor, slika razbija. Upravo je to glavni razlog zašto ne prelazim na Mi 10 ili OP8. Planirao sam ili 7T Pro ili 8 da pazarim ali kad sam isprobao i stock i Gcam na 7 Pro odustao sam od toga.
Ovo za sideload na rootovanom?https://anonymouswp.stackstorage.com/s/ESTx42T8IkG2cve
Za GCam
Sent from my OnePlus 7T Pro using Tapatalk
A i ostaće slična situacija nadalje, jer fizika se ne može zaobići. Koliki god velik senzor da uspeju napraviti i da ugrade u telefon uvek je kvalitetnije rešenje veći pikseli, to jest manji broj njih na istoj površini.za to su 12MP senzori za sada najbolje resenje.
Jedino punjac slabiji da nabavim. Ja kablo nabavio neko jeftino u nadi da ce sporije punit kad on nece uopste da ga puni ni brzo ni sporo vec samo hoce preko njegovog oneplus crvenog.Ništa strašno za ovo doba godine. Mada zbog veka baterije, izbegavaj to brzo punjenje kad god je moguće [emoji6]
Sent from my SM-G770F using Tapatalk
Ne treba ti root.Ovo za sideload na rootovanom?
Baš tako i ja razmišljam.Život je previše kratak da bi' razmišljali o sporom punjenju. Koristite oriđiđi punjač i nema frke. Evo oneplus3 kod burazera, izvlači 4h sot posle 4 godine.
Sent from my GM1910 using Tapatalk
Unzipuje mi folder, me vidim gde je apk file.Ne treba ti root.Baš tako i ja razmišljam.
Sent from my OnePlus 7T Pro using Tapatalk
Nisam odavno gledao. Ali uglavnom gledam najnoviji datum i tjt..Unzipuje mi folder, me vidim gde je apk file.
Koji od navedenih koristiš?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari