Šta je novo?

OnePlus 6

e onda ne znam šta bih ti rekao, stavi grupu na mute ili kako već... Imaš specifičan "problem", sa kojim se ne susrijeće 99,99% korisnika :D
 
Nema ni toga vše, glupi Messenger nema opciju da se isključi zvuk u samoj aplikaciji, nego samo ili da se potpuno isključe notifikacije ili da se bira neki zvuk.

Više mi ovo vuče na problem Androida i OnePlusa, kao sa označavanjem default aplikacija za linkove.
 
Izgleda da je poslednji apdjet rešio problem sa određivanjem default aplikacija, više me ne pita svaki put u čemu da mi otvara, na primer, Twitter linkove, nego se konačno automatski otvara TW.
 
Takodje nisam vise imao problem sa nedostupnoscu galerije prilikom izbora attachmenta, azurni su sa fixevima!
 
Pozdrav ljudi. Ima li nekog sa op6, kako šljaka sad? Kako se drži baterija? Stiže jedan polovan op6 u familiju uskoro, pa reko' da vidim kako stari..

Sent from my GM1910 using Tapatalk
 
Isto kao pre 2.5 godine, bez usporenja, UI je fluidan kao na novom OP8. Bolje radi od trenutnih budget telefona koje sam probao, koji su slicne cene kao cena polovnog op6. Baterija je i dalje dobra iako joj je malo opao kapacitet, ali mi uglavnom izgura ceo dan nekog normalnog koriscenja. Ako koristim dosta tel, gps ili yt, onda mora predvece dopuna. Baterija mu nije bila adut ni kad je bio nov, tako da nije mnogo losija od novog.
 
Radi još uvek jako lepo, samo je baterija shit kao i od početka.
Neuporedivo bolje radi od mid range telefona koje sam probao tipa Redmi Note 9 pro, neki Huawei.

Sent from my Oneplus 8
 
SD 845 chipset koji je u njega je i dalje dobar jak i pokrece najjace igre. To je jaci chip od recimo kirina 980 koji je u P30 pro.
 
Sd 845 odlican... Ali evo upravo koristim p30 pro posle oneplus 6 i moram ti reci da kirin 980 kida u odnosu na sd 845.. Ali oneplus 6 odlican tel, preporuke, koristio sam ga godinu, jesu ga malo zeznuli sa android 10 update ali vjerujem da su dosta do sad i popravili..

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
 
ja sa 6T nemam tih problema sa baterijom. Ali isto gledam da ga punim po preporukama sa Linus Tech Tips i ostalima - ne preko noći, nego pred spavanje i ujutro: dok se umijem, okupam, operem zube, uglavnom dovoljno za cio dan. Ne preporučuje se totalno pražnjenje, ni punjenje do 100%, za dugovječnost baterije. Za 2 godine mislim da nisam skoro ništa od kapaciteta baterije izgubio, a svakako ne više od 10-20%
 
Kod mene je 6T celu noć na punjaču i nisam primetio da je baterija lošija.

Sent from my ONEPLUS A6013 using Tapatalk
 
I ja koristim OP6, radi odlično. Imam ga od aprila 2019. godine, čini mi se da je baterija malo oslabila, ali nisam siguran u to.
 
Ma ljudi baterija mu je očajna. Ovo je posle 1.5 godine, oslabila dosta, ali stalno je izložen spoljašnjim vremenskim uslovima na gradilištu.

Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
35d517e791e6b3f0e63720b7105f41d6.jpg
 
*mjau**mjau**mjau*a, tebi je očajna, većini nije :) Evo npr sad imam SoT 4h 55min i još 28% baterije, jutros napunjen do 100%. Ali jedno je kad sam kući, na WiFi, pa je brightness nizak, a drugo kad sam napolju, 4g+, brightness u prosjeku mnogo veći. Razlika između ta 2 scenarija bude otprilike duplo.
 
Pozdrav ljudi. Ima li nekog sa op6, kako šljaka sad? Kako se drži baterija? Stiže jedan polovan op6 u familiju uskoro, pa reko' da vidim kako stari..

Sent from my GM1910 using Tapatalk

Stigao tel, sve je full. Samo prodavac nije imao org. punjac, vec je poslao nov samsungov(5v2a) i usb pd(type-c to type-c). Ja sam nasao na ebay-u neki za 12 dolara sa dostavom, a ako neko ima da zna da se prodaje dash/warp punjac, neka sibne DM.
 
E ovako,

žena dobila danas od firme redmi note 9.
Pre 2 meseca je od mene nasledila op6.
Da prodajem ovaj note9 ili pak...?
 
Ma nista nema bolje taj redmi bez bateriju..ja bih zadrzao oneplus..

Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka
 
Sta znam, meni je baterija solidna, definitivno nije krs. 4g ceo dan bez wifia. Telefon star skoro 2 ipo godine.



Da moze bolje, definitivno moze, ali je vise nego upotrebljivo.


Edit:
Punim tako sto stavim na punjac kad legnem da spavam i ujutru skinem. Ne zanima me da cuvam bateriju, kad crkne ili oslabi previse zamenicu je. Mada koliko vidim, dobro se drzi.
 
Poslednja izmena:
ne znam baš kako bi išla zamjena na ovim prostorima. Ja sam iz Pogorice, nisam siguran da bih gdje našao originalnu. Nisam mogao ni za LG G4, zapravo jesam, poručio u martu, stigla u septembru :-/


Za SoT, danas sam testirao, prije sam u istim uslovima izvlačio malo preko 7h, sad 6h (baterija od 100 do 2% cijeđenje, wifi, malo vožnje bicikla sa GPS-om, auto brightness)
 
Pa ima ko da je zamijeni, ali tesko da je nabavi... I ja sam iz pg pa im je na pitanje imate li oneplus? Sta oneplus!? Jel to samsung??

Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka
 
Naravno da vredi. Sestra ga ima i dan danas, radi bolje od nekih novih telefona.


Sent from my iPhone using Tapatalk
 
Uzeo 6 , 8/128, baš baš dobar težefon

Sent from my ONEPLUS A6000 using Tapatalk
 
Poslednja izmena:
Da li ima kod nas negde da se uzme zamenske baterija i zadnje staklo? [emoji848]

Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
 
Preporuka za foliju za ekran? Nalik fabrickoj ili bolja, ne mora da bude staklo, samo da bude trajna. Fabricka posle 2 ipo godine popusta, pretvara se u smirglu :)
 
Da li neko kod nas radi zamenu ekrana i pošto? Pao mi je pre neki dan i klizao se po asfaltu, nije puklo ništa, ali ima solidan broj ogrebotina na ekranu, pa bih da menjam.
 
Nazad
Vrh Dno