Hvala probaću ocistit. Čekamo 10setku android na njeg

Hvala probaću ocistit. Čekamo 10setku android na njeg
Ja je nisam nikad ni koristioHm, hide notch option is currently unavailable on this version, a baš juče rekoh na temi za 7 i 7 Pro da sam se odvikao od njega i zaboravio da postoji.
Ali nema veze, skidam.
Beta 1Vec stigla desetka? Koja vam je verzija softvera, official ili beta?
Svaka cast za OnePlus. [emoji4]
Na šta misliš? Ja koristim SwiftKey, nisam primetio neku razliku.
Tačno.Ne primećujem razliku. Ti verovatno koristiš gestures, a ja ne, tako da mi dole stoje back, home i overview buttons kao i pre.
![]()
OnePlus 6/Tapatalk
i meni je isti problem na 6T sa Smart Keyboard Pro :-/Meni jako smeta prostor ispod ikonica, odnosno ispod tastature. Odsekli nam deo ekrana
Još neka zapažanja:
- nema screenshot notifikacije gore, iako se ss vidi kad svajpujem, zajedno sa opcijama share i delete kao ranije
- ne prikazuje mi ni notifikaciju za nove FB poruke, iako notification dot stoji na ikonici Messengera
- kada u browseru (Firefox konkretno) pustim video, pa zatvorim aplikaciju svajpovanjem nagore, ostane upaljen i video i dalje ide, odnosno čuje se zvuk iako je aplikacija zatvorena i tek posle drugog zatvaranja se konačno ugasi
Valjda će da srede sve to.
Edit: isto je i sa Instagramom, sad mi je stigla poruka tamo i nema ni nje gore, tako da kapiram da i sa svim ostalim postoji isti problem.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari