Čeka se 10tkaSto kasni ovaj mesecni update evo pola septembra je proslo nema ga jos..
Pa i biće u oktobru valjda...E ako je 10setka u pitanju to je drugo nije problem i oktobar![]()
Iskren da budem nisam nesto odusevljen kamerom na p30, zeleo bih da dobijem da mogu da koristim duple aplikacije pre svega, posto to na huaweiu ne moze![]()
Beta 10 stize krajem ove nedelje, ili za vikend, to im je bio plan. Sad mozda odloze malo jer su pozurili sa 10-kom na op7/pro.Pa i biće u oktobru valjda...
For further information about Android 10 update for OnePlus 6/6T, please stay tuned for our upcoming global launch event in London.
"Event" je 10. oktobra, a citat je od Manu J.
koji je Global Product Operations Manager u Oneplus Community.
Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
Pa nije ni Oneplus poznat po vrhunskim kamerama, mozda sa gcam je malo bolja kamera nego stock p30.Iskren da budem nisam nesto odusevljen kamerom na p30, zeleo bih da dobijem da mogu da koristim duple aplikacije pre svega, posto to na huaweiu ne moze![]()
Mislis na dupli viber, messenge i td..?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Samsung naprimer ima tu opciju duplih app jks od verzije 7 androidaDa, to mi je jako bitno jer svakodnevno koristim. Nije mi jasno kako 1 takav brend kao što je Huawei nema tu opciju na Viberu?!
Da, to mi je jako bitno jer svakodnevno koristim. Nije mi jasno kako 1 takav brend kao što je Huawei nema tu opciju na Viberu?!
Opet mi brljavi Gcam. Normalno otvorim aplikaciju, uslikam nešto i onda sporo čuva ili se desi freeze, pa niti mogu da uradim nešto u app, niti da izađem iz nje nekoliko sekundi. Čistio sam cache dan ranije, nije do toga.
Pre toga sam je mesecima koristio bez ikakvih problema, imam utisak da poslednji system update pravi probleme.
Jel stabilnija verzija?Gcam se apdejtovala i sad prilikom fotkanja panorame nema više onog kruga u koji treba da uđe drugi krug, već se pojavljuje veliki pravougaonik. Čini mi se da je ovo nepreciznije, plus juče kad mi je trebala i kad sam prvi put video tu promenu nisam uspevao da uslikam više od dve fotke kao delove panorame.
Može link?Nisam mnogo fotkao, ali čini mi se da je dosta bolje nego pre nekoliko dana.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari