Šta je novo?

OnePlus 6

Sto kasni ovaj mesecni update evo pola septembra je proslo nema ga jos..

Isplati li se menjati P30 za 6t 8/128?

Zavisi šta bi želeo da dobiješ tom zamenom. Telefoni su vrlo slični, po meni prednost OnePlus-a je Oxygen, kao najispeglaniji OS u svetu Androida.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Iskren da budem nisam nesto odusevljen kamerom na p30, zeleo bih da dobijem da mogu da koristim duple aplikacije pre svega, posto to na huaweiu ne moze :D

E ako je 10setka u pitanju to je drugo nije problem i oktobar :)
Pa i biće u oktobru valjda...
For further information about Android 10 update for OnePlus 6/6T, please stay tuned for our upcoming global launch event in London.
"Event" je 10. oktobra, a citat je od Manu J.
koji je Global Product Operations Manager u Oneplus Community.

Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk

Pa i biće u oktobru valjda...
For further information about Android 10 update for OnePlus 6/6T, please stay tuned for our upcoming global launch event in London.
"Event" je 10. oktobra, a citat je od Manu J.
koji je Global Product Operations Manager u Oneplus Community.

Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
Beta 10 stize krajem ove nedelje, ili za vikend, to im je bio plan. Sad mozda odloze malo jer su pozurili sa 10-kom na op7/pro.
Iskren da budem nisam nesto odusevljen kamerom na p30, zeleo bih da dobijem da mogu da koristim duple aplikacije pre svega, posto to na huaweiu ne moze :D
Pa nije ni Oneplus poznat po vrhunskim kamerama, mozda sa gcam je malo bolja kamera nego stock p30.

Da, to mi je jako bitno jer svakodnevno koristim. Nije mi jasno kako 1 takav brend kao što je Huawei nema tu opciju na Viberu?!

U tom smislu je OnePlus mnogo bolji izbor. Kamera na OP je odlicna ali nije najbolja, tako da sve je stvar onoga sto ti je potrebno.

Džaba kad sad ne mogu ni Oneplus za zamenu :)

Opet mi brljavi Gcam. Normalno otvorim aplikaciju, uslikam nešto i onda sporo čuva ili se desi freeze, pa niti mogu da uradim nešto u app, niti da izađem iz nje nekoliko sekundi. Čistio sam cache dan ranije, nije do toga.

Pre toga sam je mesecima koristio bez ikakvih problema, imam utisak da poslednji system update pravi probleme.

i šaomi ima dual apps,rade savršeno godinama,koristim još od rn3p.

Opet mi brljavi Gcam. Normalno otvorim aplikaciju, uslikam nešto i onda sporo čuva ili se desi freeze, pa niti mogu da uradim nešto u app, niti da izađem iz nje nekoliko sekundi. Čistio sam cache dan ranije, nije do toga.

Pre toga sam je mesecima koristio bez ikakvih problema, imam utisak da poslednji system update pravi probleme.

Isti problem, brljavi. Oxy 9.0.9, GCam 6.2.030. Moracu se malo poigrati sa drugim verzijama ili sačekati dok ne izbaci noviju verziju.

Jel moze neko da mi kaze kako da vratim podatke sa samsung clouda? Imao sam pre op6 neki samsung a dosta slika i videa mi je ostalo na samsung nalog kako to sad da vratim da mi to sve bude u op6?

Mene zanima kako da namestim da kada uslikam nesto sa gcam i kliknem na sliku da mi je otvori u galeriji da je ne otvara u g photos nego u oneplu galeriji?

Jel ima jos neko problem na ovom telefonu da kad se slika nesto iz whatsap aplikacije slika promeni boju isto kao kroz neki filter da prodje slika dobije drugu boju? Ne bude onakva kakva je na kameri.

Isto je i kod mene na 6t! Malopre WhatsApp prva slika upravo to što kažeš kao kroz filter neki da je puštena, sledećih par slika normalne.
Stock kamera i gcam sve normalno slikaju, samo WhatsApp divlja

Sent from my ONEPLUS A6013 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Gcam se apdejtovala i sad prilikom fotkanja panorame nema više onog kruga u koji treba da uđe drugi krug, već se pojavljuje veliki pravougaonik. Čini mi se da je ovo nepreciznije, plus juče kad mi je trebala i kad sam prvi put video tu promenu, nisam uspevao da uslikam više od dve fotke kao delove panorame.

Gcam se apdejtovala i sad prilikom fotkanja panorame nema više onog kruga u koji treba da uđe drugi krug, već se pojavljuje veliki pravougaonik. Čini mi se da je ovo nepreciznije, plus juče kad mi je trebala i kad sam prvi put video tu promenu nisam uspevao da uslikam više od dve fotke kao delove panorame.
Jel stabilnija verzija?

Nisam mnogo fotkao, ali čini mi se da je dosta bolje nego pre nekoliko dana.

Proveri More - > Photo Sphere

Jel primetio jos neko da kad se ukljuci prednja kamera na ovom telefonu da ako imaju neki izvori svetla sijalice dal unutra negde ili osvetljenje ulicno na slici se prikaze putanja zraka sto me iritira

To je zbog zaprljanog ekrana u delu gde je kamera. Uvek pre snimanja obrisi taj deo ako hoces ciste fotke. To je tako na svakom telefonu.

Vrh Dno