Više navika, nego mana.Kada okrenem telefon u landscape logičnije mi je da zvučnik bude gore , teze ga preklopim rukom i lakše mu napravim "rupu/zaklon" da se odbija zvuk ka meni.
Čista navika da mi stalno desna ruka bude tu gde je zvučnik , kada ga okrenem na drugu stranu nekako mi je neprirodno..
Morat ces slati telefon nazad u Pariz.
Ozbiljno? Kakva je to glupost pa sta npr da sam se preselio u medjuvremenu i promenio adresu, otisao da zivim u drugu drzavu?
Najbolje je da pitaš njihov support.
Mislim da da zato sto da bi narucio telefon, tj kupio, moras imati napravljen profil na sajtu sa sve adresom, i pravim imenom i prezimenom.
Ali kao sto Djilkosh kaze najbolje da ih kontaktiras
edit: evo ovde sam nasao nesto u vezi toga https://www.oneplus.com/hr/privacy-and-legal Kako sam razumeo da to ne bi trebalo biti problem ako bi slao telefon na popravku recimo. Posto oni snose troskove placanja a to se odnosi valjda samo na EU, a ti ako bi ga slao nazad , slao bi ga iz Srbije, verovatno bi ti morao platiti troskove slanja.
Valjda ima ovde neko ko se bolje razume u problematiku.
Ima clip na YT gde lik testira model sa 6 i model sa 8 - zaključak je da nema razlike, bar ne u ovom trenutkuPlaniram da uzmem op6, pikirao sam verziju 8/128 iz dva razloga - vise rama pa se nadam da ce biti dugotrajniji zbog toga (ne menjam fon po barem 3-4 godine, trenutno sam na htc m8 i dalje) i izgled (midnight black mi je jedina varijanta koja izgleda ok).
Medjutim gledajuci raspon cena tj da 64gb moze da naleti za dosta ispod 500e, ne znam da li je tih 2gb rama stvarno presudno na duge staze? Zadnji deo ce ionako prekriti maska pa vizuelni aspekt nije presudan. Telefon nece videti fb, instagram i tome slicno, treba mi pre svega dobar telefon (razgovori itd) za posao, da radi teamviewer, mail i svi popularniji IM kako zbog posla tako i privatno (viber, whatsapp, zoom, skype...). Sad imam 2gb i telefonu ponekad treba vise za prvo ucitavanje app ali posle toga stvarno ok radi, mada se trudim da ne azuriram aplikacije sem ako ne moram, zato nisam siguran da li je sa najnovijim app tih dodatnih 2gb bitno ili nijeZnam da trenutno i 6gb radi odlicno, vise je pitanje na duge staze.
Drndao sam kolegin 5T 8/128 i stvarno odlicno radi, sve klizi i otvara instant.
Misljenja?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari