Šta je novo?

OnePlus 5

Istekao Edit..
Pazi ti ove iz ap , kada su radili review sve je bilo top , op5 novi iphone itd itd. A gle sada šta se piše [emoji23]

Unfortunately for me, I'd rather not wait around hoping for a future fix when none is promised, so that means I'll be returning my OnePlus 5. Although I was quite excited to get it, my unit has the problem, and it's way too annoying for me to just ignore. However great the specs are, I just can't rationalize paying $500 for something with such a terribly flawed display if the company isn't willing to fix it.

I hate to beat the proverbial dead horse, but I am growing tired of settling for OnePlus' "Never Settle" hypocrisy.

http://www.androidpolice.com/2017/0...ng-jelly-effect-oneplus-5-screen-says-normal/

Kažem ja , s8 od oko 560e u Srbiji i op5 za koga traže isto , ne mogu da se porede.

Edit: evo i kako izgleda.

https://photos.google.com/share/AF1...?key=ZXZMSVRTeGdqX2luMEdXeFdkSnNiMGo2X3dRQk5R

Poslednja izmena:
Ma Android police i hardver veze nemaju ...

Kod njih samo softver i seciranje apk fajlova [emoji106]

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

danilo čoveče imaš i video :D

Stvarno? :D
Ne kažem konkretno za ovo nego generalno za hardver su truba ...

Poslednja izmena:
Ja sam oduvek zeleo takav skrol na svom smartfonu, svaka cas' za oneplus [emoji3]

Sent from my iPad using Tapatalk

Stigao mi je fon, zahvaljujući @kibicer, detaljnije sutra.

I ja sam pogodjen jelly scrollingom, doduše ne vidi se toliko, ali kada zagledaš može da se primeti. Cenim da mogu da reše ovo softverskim updateom.

Od ostalih problema ništa nisam primetio, WiFi radi kako treba.

Prvi utisak, telefon u 128G verziji treba da bude 60-70€ jeftiniji jer ne vredi 560€. :)

Lepo sam rekao da je precenjen mob ako pričamo o ceni u EU :)

Da te lepo služi i da ga ne prodaš posle 1meseca ;)

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Ako budu ispravljali ovakve softverske stvari kao što je jellyscroll brzo kao što su ispravili recimo za WiFi, zadržaće se kod mene jer je fon ekstremno fluidan i brz.

Stigao mi je fon, zahvaljujući @kibicer, detaljnije sutra.

I ja sam affectovan jelly scrollingom, doduše ne vidi se toliko, ali kada zagledaš može da se primeti. Cenim da mogu da reše ovo softverskim updateom.

Od ostalih problema ništa nisam primetio, WiFi radi kako treba.

Prvi utisak, telefon u 128G verziji treba da bude 60-70€ jeftiniji jer ne vredi 560€. :)
Kazi mi da li je ispravljen bag u QC konfiguraciji za chanell bonding na 2.4 kao sto je na OP3.

Sacekaj jos malo, verovatno ce ispraviti sve ove mane sa novom serijom uredjaja..

Nexus 6P je isto imao rotiran displej, ovo je 99% softverski. Pola ljudi ni ne vidi ovo, ali je strašno kakav je odnos OnePlusa prema javnosti i svojim korisnicima.

Problem je što su napravili veliki hype. Pošto su to uradili sve im se sad kači za vrat, uglavnom loše. ***, ne možeš izbaciti polu završen uredjaj. Kamera treba fix, scroll treba fix, wifi treba fix (dobro to su odradili), pa sad i ovo rotiranje...

Trenutno ne znaju gde udaraju i ovo će baš entuzijasti kupiti, običan korisnik (gde su i udarali sa hype-om) će ih izbeći...

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Ja sam bio spreman da ga kupim čim se dogovorim oko slanja iz EU, sad mi se čini da ću ipak malo sačekati. Šteta.

Sent from my ONEPLUS A3000 using Tapatalk

@sysninja

Da li se dešava žele efekat kada okreneš ekran sw naopačke , ako ima ta opcija u oxygenu ( ili eventualno kada ga koristiš u landscape modu )

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Poslednja izmena:

:d

Op5 - iPhone među androidima, što vizuelno što brzinski :)

A uskoro i cenovno :)

Sent from my Redmi Note 4

Nece se on pribliziti ip-u tako brzo , uporedi zvanicne cene za verzije od 128 GB , OP 5 i 7+

750e VS 500e. Ako gledamo ip7.
Sledeći op ako bude bio 600e a verujem da hoće to je maltene to. Za 150e dobijaš daleko bolji proizvod a i uslugu i brend

Sent from my Redmi Note 4

Vrh Dno