Šta je novo?

OnePlus 3

Da, na zvanicnom sajtu za official ROM/full firmware.
Nova beta izasla
[Changelog]

Notes (New OnePlus app) 

Take notes quickly and simply

Share notes as picture

Memo widget on Shelf is editable

Quick clipboard 

Enhanced copying and editing ability

Weather 

New weather widget

File Manager 

Added large files category

Speed improvements while deleting massive files

System 

Added OTG toggle in Quick Settings

Added notification when 3rd party apps delete contacts

Updated Android security patch to December

General bug fixes and improvements

http://downloads.oneplus.net/oneplus-3/oneplus_3_oxygenos_openbeta_29/
Screenshot_20171229-145443__01.jpg

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Gle, stvarno, ima i u FAQ, tnx!

Ima li ko iskustva sa eksternim mikrofonima? Narucih jedan sa ali express, radi za snimanje preko audio recordera, ali video neće :(

Hmm, kako se iskljucuje onaj warning nakon otkljucavanja bootloadera?
Ako je vec ubacen TWRP, dm-no-verify (sp?) i rootovan?

Da li mogu samo da fastboot oem lock uradim, nece da brickuje/loopuje ili mora jos nesto?
Nije mi bitno ako se izbaci root ili resetuje TWRP u stock Recovery, posto mi root ipak nije znacio :(

Zašto lock? Ide na prodaju? Samo pitam, nikada ni jedan telefon nisam zakljucavao posle "unlock" - a, pa ni sadasnji OP3.

Ne, nervira me onaj warning, cekam dodatnih 20sek pri svakom restartu :(

Ne, nervira me onaj warning, cekam dodatnih 20sek pri svakom restartu :(
Na kom si firmware-u? DM Verity triggered, taj warning?

- Ako imas twrp, udji u terminal i kucaj:

reboot "dm-verity enforcing"

- A ako imas stock recovery preko adb komandi:

adb reboot "dm-verity enforcing"

Poslednja izmena:
I onda se gubi taj warning iako je bootloader otkljucan???

BTW, obican flash stock ROMa i "fastboot oem lock" je sredio :)

Da, da gubi se. Meni je otkljucan bootloader od prvog dana, ovo sa dm verity se desilo pre par meseci posle neke bete, ne secam se, obicna komanda je sredila sve bez flesovanja.

Ajde neko ovo u Sticky/FAQ, stvarno korisno.

Ima li ko iskustva sa eksternim mikrofonima? Narucih jedan sa ali express, radi za snimanje preko audio recordera, ali video neće :(
Evo ako ko bude u slicnom problemu, samo je potrebno da se instalira open camera koja ima mogucnost odabira da li da zvuk kupi interni ili eksterni mikrofon. Mozda bi valjalo traziti na op3 forumu da to ubace i na stock aplikaciju...

Stvarno ovo što rade sa GCam stvarno je brutalno, još kad bi uspeli da nekako naprave da HDR+ radi i na prednjoj kameri, pa gde bi kraj bio. [emoji1303][emoji1303][emoji1303]

OnePlus 3T

Pustio update na 5.0.1 pre neki dan i primetih da je baterija poludela nesto. Osetno kraci SOT, punim nekad i po 2-3 puta dnevno fon. Ono sto mi je zapalo za oko je da je Android System po % u battery potrosnji izuzetno visok (tipa 20+%), cesto zajedno sa Network. Naravno obrisao sam cache i logove posle update-a ali mi ne uliva poverenje.

Koliko vidim sa strane, ima veci broj ljudi sto se zali na 5ghz mrezu da im pravi problema sa baterijom, pa cu proveriti da li je mozda ovo u pitanju. Mada mi je i ovo sumnjivo posto mi je AP na nekih metar a signal vecinom oko -45~50dBm.

Meni sa 5.0.1 sve super radi, SOT je oko 7h. Još uvek nisam otključao bootloader i rootovao. Update sam odradio preko ota.

OnePlus 3T

Sad iskoci beta 30 za op3 i 20 za 3t.
Izgleda face unlock ubacen.
Koga jos mrzi da ubaci gcam hdr+.. Ne verujem kakva razlika...
5622aaa0d9d5223feffc06bdbe81b1b1.jpg
ebf392e80d0625dcc110f2e7e8c7f477.jpg
8207f87d61091ba0832b980e48a1d1e4.jpg

Razlika je velika u ove dve slike, ali nisam impresioniran nijednom. Kako bi je uradili neki drugi telefoni/aparati?

Kako se iskljucuje System Update na ovom cudu?:) Ne podnosim iste, a ne vidim nigde opciju iskljucivanja?

Razlika je velika u ove dve slike, ali nisam impresioniran nijednom. Kako bi je uradili neki drugi telefoni/aparati?

Kako se iskljucuje System Update na ovom cudu?:) Ne podnosim iste, a ne vidim nigde opciju iskljucivanja?
Sam sam bio, al' verujem da bi uredjaji od 700-1000e dali malo vise detalja uz manji noise(bar je tako bilo kad sam sa drugom uporedjivao op3/note8).
Za system update kad hocu da eskiviram par dana, udjem notifikaciju, pa samo izadjem. Ne izlazi nista do sutradan. Mislim da nema opcija da se skroz izgasi.

Poslednja izmena:
Da li si probao možda face unlock? Jel radi isto kao i na 5t, tj da li je i kod nas onako brz?

OnePlus 3T

Veceras ubacujem pa javljam utiske.

Evo dve nocne.
FU je savrseno radio meni na N-u, neverovatno brzo i odlicno.

d0b6470b3a0e94c62bd188be4259a148.jpg
0649632ea73c96acc0e6990990e715bc.jpg

EDIT:
Koliko vidim TT kompresuje fotke pa izgleda losije nego li oridjidji fotka.

Poslednja izmena:
Ne znam da l' je bas kao na 5T al' je stvarno brzo! Lock screen se i ne vidi, odma ga otkljuca, mozda pola sekunde delay. Screenshot_20180115-212002.jpg

Da li ste iskljucili Doze za neki app, a da vam se ipak gasi?
Desava mi se cesto da se CellMapper ugasi prosto, Don't optimize je podeseno u Battery za njega.
Na S7 mi se nista slicno ne desava, ne verujem da je "dodir ekrana u dzepu".

Da li je neko možda koristio Nilkin frosted shield I da li mi može reći da li je staklo kamere ispod nivoa maske? Ovo me zanima zbog spuštanja na sto, volim maske koje imaju barem nekakvu zaštitu kamere.

OnePlus 3T

Ne znam za Nilkin. Spigen Neo Hybrid je odličan, zadovoljava taj kriterijum.

Ja imam već Ringke fussion i ona je super, ali hoću neku drugu boju(crvena) i taj Nilkin je jedini koji nudi crvenu boju pa me zbog tog zanima.

OnePlus 3T

Nazad
Vrh Dno