Šta je novo?

OnePlus 3

OxygenOS Open Beta 26 for the OnePlus 3 and 17 for the OnePlus 3T

Changelog:
User Feedback app is back
You can continue sending bug reports via the app again
Improved Wifi and Data connectivity
Please let us know if you see a change in the behavior of your network connections
Improved the performance of NFC
Improved stability of Picture in Picture
Apps that are supported by PiP are less likely to cause a reboot
Reduced likelihood of device heating up in certain circumstances
Fixed issue of missing voicemail tab in dialer
Sorry about that.. :oops:
Other general bug fixes
This includes things like the Notification dot issue, ambient display issues, random reboots, available storage calibration, and many other smaller issues.

Known issues:
Fingerprint actions may still be slower than you are used to
Performance and compatibility of 3rd party apps are still being optimized

https://drive.google.com/file/d/0BwCkbmEvI6mHckRlNlFrTmVFQ0E/view

Poslednja izmena:
Drugari, može mala pomoć, da li vredi sada uzimati oneplus 3t, koristim zadnjih godinu dana iphone se i posle ovog update ios11 sam se iskreno smorio i odlučio da predjem na android posle nekih 3 godine, pogledao sam masu raznih review klipova na YouTube i nekako odlučio da je ovo sad za 370€ na KP definitivno best buy ali bih voleo da čujem mišljenje nekog vlasnika.
Znam da je drastična promena sa 4 na 5.5 inča ekran ali nije mi presudno, bitno mi je da je tel fluidan i pouzdan i da može da se koristi narednih godinu dve bez neke veće drame.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Poslednja izmena:
@zveki54 ja sam pre petnaestak dana skoro slučajno kupio iP SE i posle par dana prodao OP3. Doduše, još uvek sam na 10.3.3 i nemam nikakvih problema. Prednosti OP3 za mene - amoled, mana - veličina. I jedan i drugi su jako dobri, međutim iako sam ih jedno vreme nosio oba ipak sam ostavio SE.

Predji. Ja sam imao 3T i posle presao na 6S i nema razlike u brzini,cak je sa ovim ios 11 iphone poceo da se ponasa kao Android star dve godine,uskoro cu i ja nazad na android.

A da li mislite da je dobro rešenje na dve godine, zbog njihove politike i svega što ih okružuje kao firmu?!
Nisam baš u fazonu da menjam svake godine tako da je to neki optimalan period koji bih ga koristio.

bitno mi je da je tel fluidan i pouzdan i da može da se koristi narednih godinu dve bez neke veće drame.

Fluidan je telefon, nemoj da brines, ako "znas da koristis" android...sta podrazumevas pod dramom?

A da li mislite da je dobro rešenje na dve godine, zbog njihove politike i svega što ih okružuje kao firmu?!
Nisam baš u fazonu da menjam svake godine tako da je to neki optimalan period koji bih ga koristio.

Na kakvu politiku mislis? Sta ih okruzuje?
Mala firma, mali budzet za marketing, podrska tu i tamo, sasvim ok hw i sw za novac koji traze, neko bi rekao i odlican.

Po mom misljenju, ako si koristio android ranije, uzimaj i ne brini...a ako si oduvek na iOS-u, nemoj da mucis sebe prelaskom na android...

Uzimaj slobodno, vrhunski telefon [emoji41]

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Fluidan je telefon, nemoj da brines, ako "znas da koristis" android...sta podrazumevas pod dramom?

Na kakvu politiku mislis? Sta ih okruzuje?
Mala firma, mali budzet za marketing, podrska tu i tamo, sasvim ok hw i sw za novac koji traze, neko bi rekao i odlican.

Po mom misljenju, ako si koristio android ranije, uzimaj i ne brini...a ako si oduvek na iOS-u, nemoj da mucis sebe prelaskom na android...

Pod dramom mislim na podršku, jasno mi je to da u Srbiji nema validne garancije na njega ali da bar postoje neki redovni update-i i da u slučaju npr da razbijem displej mogu da ga negde nabavim pa makar ga i sam menjao a ne da potpuno zaborave na ovaj model posle godinu dana.
Poslednji Android koji sam koristio je bio s3 onda ti je sve jasno [emoji5] nemam problema sa sistemom kao sistem ali sam uvek preferirao ios ali kao sto rekoh smorio me je ovaj poslednji pa kontam vreme za promene.
Gledao sam vise modela, honor 9, p9, p10, s7, I još po neke ali odnos cene i onoga što dobijam je čini mi se najjače na strani 3t, realno ne bih nikad opalio 800€ za telefon ali da pixel bi bio savršen [emoji5]

Lepo si rekao, odnos onoga sto dobijas za taj novac je ubedljivo na strani OP3t...

Sto se podrske tice, prelistaj malo temu, bas se pominju razbijeni displeji i sta i kako vezano za garanciju/popravke/slanje...ako ne gresim, na KP neki prodavci daju oneplus garanciju od dve godine (ako nemas nikoga u inostranstvu preko koga bi mogao da uzmes).

Mozda sutra izidje iOs11.1 , sacekaj , nemoj da zuriss, mozda ce taj updejt poboljsati rad telefona koji imas.

Evo par LL gcam fotki, bez podesavanja, samo hdr+ point and shot.
https://flic.kr/s/aHskwdXQP4

Stigao i ios 11.1 i nista posebno nije bolje osim možda baterije ali za to je rano, dakle sve sam bliži 3t pa čisto ako neko ima neki predlog za nekog prodavca sa KP ne bi mi bilo loše.
Ima ih jako malo ali ako je neko od vas kupovao ili zna nekog pouzdanog da mi preporuči bio bih zahvalan [emoji5], naravno samo nov neotpakovan dolazi u obzir.

https://www.apkmirror.com/apk/oneplus-ltd/
Izasli novi apk update-i za kameru, galeriju(jos nema na apkmirroru) i widget. Fino izgleda novi UI za kameru.Screenshot_20171104-043428.jpg
7bcaa1a3dd8df2fe3125ca9b1991ab43.jpg

Ovaj apk radi i na OP5?
Edit: mislio sam da je Google kamera, hvala

Poslednja izmena:
Preci sa S7edge na Op3T mene muci od jutros. Presao sam sa OPO na S7 i pravo da vam kazem previse mi je bagovit ekosistem, update uklao bateriju i ostale zezalice.

Sad mene zanima kakva je baterija na 3T? :)

Sent from my PandaS7Edge

Sasvim OK, ja izvlačim od 6 do 7 sati sota, a punim ga svaki drugi dan. Ja sam zadovoljan [emoji1303]

Nova beta za 3 i 3T.
Changelog: 

New UI for Do Not Disturb

We’ve made the Do not Disturb setting easier to understand

Optimized standby battery usage

Smart Text Selection improvements

This option should now work as intended

General performance improvements

Updated OnePlus and GMS applications

We’ve updated OnePlus Gallery, and fixed some bugs in Weather, Recorder, and File Manager

Updated Google security patch (October 2017)

Other bug fixes and optimizations

Updates to language localization, fixes for extended screenshot in some applications, bluetooth performance enhancements, camera gesture fixes, and memory optimizations

Op3: https://drive.google.com/file/d/1YUqhzpb0qW1_NAWbdXYLjCoPmN0an-lL
Op3T: https://drive.google.com/open?id=1c4_O4v_b2Psx1TKkKrltPOEBnMedAvqA

Known issues: 

We’ve got two UI bugs that show as blank spaces in certain areas of the UI sometimes.

Izašao Ota 5.0 android oreo za 3/t

Opa, lepo lepo. Čekam da vidim da li magisk radi kako treba pa flashujem.

pojavio se OTA preko germany... oko 1,5 GB

Ima na nemackom i kanadskom vpn-u. Cudi me da je na beti oktobarski patch a na stable septembarski. IMG-d84e0a055fbf2d9bdf18e25cfe13db26-V.jpg

Da li vam radi notification led za tt na oreo-u

Radi nekome ona Google camera app? Sad na O izbacuje grešku... Camera has stopped

Ona v1.4 radi samo na sedmici, skini neku noviju verziju.

Evo da podelim novu gcam hdr+ sa xda. Stvarno su bolje slike, ostrije i bez noise-a. Radi super na 8.0.0.
https://drive.google.com/file/d/149yvCKyk2F75z_snuSjbivKF5PiWtkT9/view
Config camera hdr+ staviti na Nexus6p
Hdr+ parametre na high
Izadjete skroz iz aplikacije(i recents!), i udje se ponovo. [emoji106]

Vrh Dno