Šta je novo?

OnePlus 3

Sjajno! Da li je neko instalirao možda?

Ja ne bih da čačkam još ništa jer sam prezadovoljan kako radi poslednja stabilna verzija, baterija je tu negde oko 6 7 sati sota stalno, apsolutno sam zadovoljan što sam uzeo 3T umesto V20, telefon je topina. Konačno posle Nexusa imam telefon koji mi super leži. A sa Google kamerom kamera je jedno 5x bolja od stock. Ipak ko se jednom naviknd na HDR+ nema nazad :-D

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Sjajno! Da li je neko instalirao možda?

Ja ne bih da čačkam još ništa jer sam prezadovoljan kako radi poslednja stabilna verzija, baterija je tu negde oko 6 7 sati sota stalno, apsolutno sam zadovoljan što sam uzeo 3T umesto V20, telefon je topina. Konačno posle Nexusa imam telefon koji mi super leži. A sa Google kamerom kamera je jedno 5x bolja od stock. Ipak ko se jednom naviknd na HDR+ nema nazad :-D

Sad ubacih preko twrp-a. Pa nema neke velike razlike u odnosu na 7.1.1. Malo je izmenjen quick settings i dodate precice u stock launcher. Videcemo u narednim danima kako ce sljakati.
Screenshot_20171014-192133.jpgScreenshot_20171014-193122.jpgScreenshot_20171014-193337.jpg

Poslednja izmena:
[emoji1303] ja čekam full zip s obzirom da sam otključao bootloader I rootovao svoj 3T.

To ti je fuul zip.
Samo napomena da je ovo u skladu sa temom samo za OP3 ne T.

Da napisem ako je neko razmisljao da predje na Oreo, jedini bag za sad je da posle par sati 4g(i 3g/2g) jednostavno zabode i mora reboot da se uradi da proradi. Sve ostalo radi lepo.

Pojasni zabode. Zabode tipa nema prenosa podataka ili zabode tipa nije u mogućnosti da menja sa 2G na 3G i slično?

Pojasni zabode. Zabode tipa nema prenosa podataka ili zabode tipa nije u mogućnosti da menja sa 2G na 3G i slično?
Zabode skroz, ne moze da se koristi 2g/3g/4g a izgleda i wifi zabada u isto vreme kad i mobilna mreza. Ima vec na op forumima gomila ljudi sa istim problemom.

Pa ok je, tek prva beta na Oreo-u. Ispraviće to u narednim betama

Sent from my OnePlus 3T using Tapatalk

Puuuu |^bem ti telefon :mad:
ispade mi prvi put i direktno na ekran :wall::wall:
Radi sve ali je staklo otislo..moram da menjam sad to. Pitanje naravno ,kako?
Kupio sam ga on line na adresu u nemackoj...prva opcija da ga posaljem tamo pa odatle na servis,kapiram da je tako slanje free (tako je i dosao)
A ako ga saljem iz srbije? koliko me kosta slanje, koliko popravka ekrana? koliko sam citao par vas je slalo na servise pa je pomoc dobrodosla...

Popravio na kraju preko njih...
97e me izasla popravka. Pokupe ga oni i isporuce for free, sve traje nekih 7 dana...samo se treba snaci za adresu u EU

Pokupe ga sa bilo koje adrese u EU? Može i Hrvatska? Platiš sve unapred, ili kako? Hvala

Pokupe ga sa bilo koje adrese u EU? Može i Hrvatska? Platiš sve unapred, ili kako? Hvala

Moze Hrvatska. Javis se podrsci, objasnis problem, posaljes slike, kazes adresu, dobijes UPS sticker i uputstvo za slanje, spakujes telefon, posaljes.

Super, hvala. Još nisam siguran da hoću da popravljam (prso displej u dva dijagonalna ćoška), ali svakako nameravam da ga koristim još dugo.

Opalio par slicica sa pixel 2017 port kamerom. U opisu slika je pun config.
https://flic.kr/s/aHsm6eRdq5

Ja koristim onu 1.4 verziju sa xda koja se nalazi u temi o Google kameri u OnePlus 3 delu. Nema podešavanja, HDR+ radi odlično, mrzelo me da se cimam sa svim onim podešavanjima. Da li si primetio neka poboljšanja sa tim silnim podešavanjima?

Moja je MGCB_7.0H_C2API_Min_v.2.1_AllinOneXL2_1 l, isto sa xda op3 teme, podesio sam sa nekog xda post-a, nisam isprobavao stock ili menjao ista, radi super ovako.

Aha ok, evo 4 fotke koje sam danas napravio samo da istestiram malo kameru sa Google kamerom u veoma kontrastnim situacijama, samo point i shoot.

https://image.ibb.co/gCRrGR/IMG_20171017_163417.jpg
https://image.ibb.co/dT9NO6/IMG_20171017_163444.jpg
https://image.ibb.co/cLs936/IMG_20171017_163348.jpg
https://image.ibb.co/iwNywR/IMG_20171017_163317.jpg

Ja sam super zadovoljan, mnogo bolji posao radi u odnosu na stock kamera aplikaciju i daje onaj isti smek fotografijama kao i Nexus, sto mi i jeste bitno, s obzirom da me ne zanima da se cimam sa fotkama sa telefona pored dslra, znaci ono izvadis telefon, opalis par fotki, dobre su bez ikakvog editovanja. Bas mi je falilo to posle Nexusa, nisam bio zadovoljan sa kamerom na P9 uopste.

Može li neka slika u LL uslovima ? I da se zakači na gphotos :)

I da , zna li neko da li neko na kp ima op3t na stanju ? Može i pm

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Ove su ti full size, mislim da ih ovaj servis nije osakatio uopste.

Ovih dana cu napraviti malo u lowlight uslovima pa cu okaciti. Mora da se naruci, ja sam moj cekao nedelju dana, i imaju samo soft gold, sto je meni u principu i trebalo :) ali to mozda nekome bude smetalo.

Zanimljivo. Baš me interesuje odakle ih dovlače nove kada nisu u prodaji nigde već par meseci ? Cena mu je sada skroz OK

Mislim da je Mađarska u pitanju. I da ako mene pitaš ovo je sada sjajna kupovina, performanse su brutalne, baterija isto jako dobra. Jedina zamerka koju imam je na prednju kameru, jeste velike rezolucije ali ima nekako čudan fiksni fokus, kao da nije podešen na infiniti, predmet slikanja je u fokusu do određene udaljenosti, posle pravi bokeh. Tako da ono što je dalje je uvek u bluru.

Poslednja izmena:
Koja je cena novih 3t, a koliko polovnih?

Oko 370e ali pitanje je da li ih ima na stanju.

@nikola1970
Još uvek čekamo LL slike sa gcam :)

Ja bih okacio, ali su ova moja podesavanja za normalno svetlo, u LL su gore od stock OOS kamere, verovatno moze da se podesi i za LL, ako pronadjem podesavam i kacim.

Biće za vikend nemam sada vremena da se cimam sa tim nažalost.

Evo kao sto sam i obecao par fotki sa GCam u lowlight uslovima, point and shoot bez ikakvih poesavanja i namestanja, znaci kao sto 99% ljudi koristi kameru na telefonu.

Gcam 1.4 ?

Nazad
Vrh Dno