Šta je novo?

OnePlus 3

Slao sam ja 3T,shipping jeste free ali ne znam da li ima veze sto je kupljen kod Amera.Verovatno ne.

Gesendet von meinem LG-D802 mit Tapatalk
Reci mi odakle si ga slao. Na mom OP3 je pukao ekran u dva ćoška, za korišćenje mi uopšte ne smeta, osim što je ružno.
Shipping je free u oba smera? Slao si u Poljsku? Posle koliko su ga vratili? Kako si platio popravku?

Puuuu |^bem ti telefon :mad:
ispade mi prvi put i direktno na ekran :wall::wall:
Radi sve ali je staklo otislo..moram da menjam sad to. Pitanje naravno ,kako?
Kupio sam ga on line na adresu u nemackoj...prva opcija da ga posaljem tamo pa odatle na servis,kapiram da je tako slanje free (tako je i dosao)
A ako ga saljem iz srbije? koliko me kosta slanje, koliko popravka ekrana? koliko sam citao par vas je slalo na servise pa je pomoc dobrodosla...

Reci mi odakle si ga slao. Na mom OP3 je pukao ekran u dva ćoška, za korišćenje mi uopšte ne smeta, osim što je ružno.
Shipping je free u oba smera? Slao si u Poljsku? Posle koliko su ga vratili? Kako si platio popravku?
Slao sam ga iz De za Poljsku. Oko dve nedelje je sve trajalo,shipping free u oba smera. Platio kreditnom.

Gesendet von meinem LG-D802 mit Tapatalk

Puuuu |^bem ti telefon :mad:
ispade mi prvi put i direktno na ekran :wall::wall:
Radi sve ali je staklo otislo..moram da menjam sad to. Pitanje naravno ,kako?
Kupio sam ga on line na adresu u nemackoj...prva opcija da ga posaljem tamo pa odatle na servis,kapiram da je tako slanje free (tako je i dosao)
A ako ga saljem iz srbije? koliko me kosta slanje, koliko popravka ekrana? koliko sam citao par vas je slalo na servise pa je pomoc dobrodosla...

oko 90e je popravka, ali sad mi pisu iz technical suporta da ne mogu da posaljem odavde na servis?!?! Moram da ga otpremim u neku zemlju koju oni podrzavaju

Thank you for reaching back to us. In regards to your concern, our partnered service center has a dedicated courier which is UPS for all devices for Return, Replacement, and Repair. We will have to cancel your RMA request for now since you are located in an unserviceable region.

If you wish to proceed with the repair please send your device. What we can recommend is you can have it sent to your trusted family member/relative/friends in the US or to these countries and regions: Sweden, Denmark, Netherlands, United Kingdom, Spain, Germany, France, Italy, Finland, Belgium, Austria, Canada, Hong Kong, Portugal, Bulgaria, Croatia, Cyprus, Czech Republic, Estonia, Greece, Hungary, Ireland, Latvia, Lithuania, Luxembourg, Malta, Poland, Romania, Slovakia, Slovenia, India and Indonesia. To process the repair.

znaci nek se teraju . . . oni i njihov customer support :mad::mad::mad:

Tako i meni isto pisali.

Ja nekako nadjem varijantu da posaljem u Hrvatsku, na 100 jada, iz DHL-a mi javili kad je paket stigao na granicu da moram da platim nekakav porez i dazbine na racun uvozenja elektronskog uredjaja u zemlju EU, nesto oko 50€. Pisao ovima iz supporta rekli mi da to nije njihov problem....

Batalio sve to fino i sad cu na jesen da narucim sa ebay-a ekran i gotovo.

Budite srecni, nama su hteli iz naseg DHLa da naplate i 100e za izvnoznu i 100e za razduzenje izvoznog carinjenja :) A prozivod ne vredi toliko! :) I to samo sa farimama rade, ne i za fizicka lica.

Ne znam sta im problem da ja njima posaljem gde god aparat.... ali verovatno kombinacija ove nase banana drzave i svega ostalog....
Blah..ne verujem da cu zbog ovakvih stvari da kupim OP5

Problem je, verovatno, ovo sto sam rekao oko izvoznih/uvoznih carina. Unutar EU kada saljes nema toga. A oni ne zele da placaju vise i plus da placaju za te carinske usluge.

Iskreno ja od garancije za telefon ne ocekujem nista, posto ne kupujem LG ploce :) Ali bez da mogu da nekako da sredim iz EU zemlje, ne bih uzimao EU telefone.

https://forums.oneplus.net/threads/oxygenos-open-beta-23-14-for-the-oneplus-3-and-oneplus-3t.619877/
OxygenOS Open Beta 23/14 for the OnePlus 3 and OnePlus 3T
Hello everyone,

We’ve got a few new things and many updates for you in the latest Open beta.

Camera:
Added Shot on OnePlus watermark
You can toggle the Shot on OnePlus watermark and add your name to all pictures taken in the main camera settings
System:
Redesigned lift up display UI
Now supports displaying battery percentage
Now supports hiding of notification content from apps locked by App locker
There is now a toggle that allows you to block notifications from apps that are in the App lock list
Improved stability of Parallel apps
Adjusted color display of default screen calibration
It now tends more towards sRGB calibration
Added E-warranty card
You can now find a version of your warranty card in “About phone > E-Warranty card”
Updated Android security patch level to August
Phone:
Added quick index bar in contacts UI
The contacts page/app now have an alphabetical bar on the right side for easy moving to certain groups of names
Improved experience of switching incoming calls
Improvements to suggested merges functionality
Gallery:
Loading speed of images improved
Weather:
Improved location accuracy
Improved the experience of searching cities
Clock:
New feature "Alarm calendar"
Can be used to set an irregular alarm schedule, once you set the time, you can activate this feature by hitting the 3 dot menu button to the right of "repeat"
Known issues:
Immediately following the update, you might not be able to turn on the flashlight. Please reboot the device and normal functionality will be restored.

Please make sure you take a bit of time to fill out our survey on UX & UI here:
https://goo.gl/forms/lfiwPpbrJKrFIlE22 .
And please remember to tell us about any bugs you may find using the bug report forums, found here. https://forums.oneplus.net/feedback/

Please note:
If you have already flashed an Open Beta (you are currently running the latest Open Beta) you will receive this new build as an OTA.
If you ARE NOT running open beta software and would like to, please refer to the flashing instructions and the full ROM found in the downloads page here: http://downloads.oneplus.net/
Once you migrate to the Beta path, you will continue to receive Open Beta OTAs. You will NO LONGER receive the regular Official Stable OTAs.
Moving back to the Official OTA path from the Beta path will require a full install and clean flash (FULL WIPE of all data and cache)

Make sure to let us know how you feel about the beta builds here too, I am watching.

Edit: Currently the E-warranty card feature is still under testing, the testing data showed on the card won't be treated as an evidence for your warranty, also it won't effect your actual warranty.

To clarify, the warranty expiry date should be the warranty start date. We'll continue testing and verifying the accuracy of the data. PM me if you have any questions. And please do not share your IMEI code in public.

EU oneplus 3t je a3003 ili ? Razmišljam da ga uzmem ovih dana .. OK mu je cena na kp , oko 380e

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Neces V20? :)

Sent from my D6603 using Tapatalk

A3003

Sent from my OnePlus 3T using Tapatalk

Kakva je gold boja?Jel ima neko?Interesuje me orsten oko home dugmeta najvise..

a3003 je eu, a3010 je kineska verzija(h2os, al' naravno moze da se flesuje oos kroz twrp).
P.s. Stize oreo kroz par dana/nedelja.
http://www.androidpolice.com/2017/09/06/app-sales-sept-06-2017/
cb0e4774bc7a47f57713547530aeef78.jpg

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Probao sam ovaj alpha lineageos15 8.0.0.
Nisam verovao da telefon moze da bude ovoliko smooth.. Ko ne veruje, moze da flesne. Ne znam sta su uradili sa 8.0, al' jedva cekam source i official oxygen rom.
@Zile995 Kako ti se cini gpu rendering? [emoji2] IMG-20170908-WA0001.jpgimage-0-02-04-82394217fb6f2fdd97bf7a3b17fb83157381dfadb27d36ddcb4ac45fea1a734b-V.jpg

Ne znam, meni je smooth i ovako sa OOS 4.1.7 sa blu_spark kernelom i ukljucenim fastlane-om.

Sent from Tapatalk

Ljudi, kako se pokazao 3T za sad, ima li neko nekih vecih problema..? Pogledao sam par strnica teme, ali prevelika mi je da bas celu prelistavam...

Kako ste zadovoljni sa LL fotkama? Dolazi mi drug od preko bare uskoro i gledace da mi donese Pixel-a, ali ako ne uspe, 3T mi je alternativa. Da nije neko mozda isprobao i portovanu Google HDR+ kameru..?

Imaš par postova ranije vezano zabhdr+ kameru...čak i semplove fotki ;)

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Ljudi, kako se pokazao 3T za sad, ima li neko nekih vecih problema..? Pogledao sam par strnica teme, ali prevelika mi je da bas celu prelistavam...

Kako ste zadovoljni sa LL fotkama? Dolazi mi drug od preko bare uskoro i gledace da mi donese Pixel-a, ali ako ne uspe, 3T mi je alternativa. Da nije neko mozda isprobao i portovanu Google HDR+ kameru..?
Ja, fotke su odlicne mogu postaviti ako hoces neke.

Sent from Tapatalk

@Proday
Videh, ali nema nocnih primeraka. Dnevne kontam da su super i sa stock kamerom. :)

@MisaLion
Moze, ako imas koju nocnu, eventualno cak poredjenje sa stock, bilo bi strava. Hvala. :)

Nemam nazalost, imao sam peh pre dva dana sve fotke od 20.08 na ovamo su mi nestale, naime nesto sam se igrao i sjebao tj hard brickovao fon tako da mi sve otislo dodjavola a imao sam dosta fotki nocnih bas s mora preko 200 i to sve bye, bye nazalost, imam par mozda sa insta sto sam kacio nocne poto kazes da te dnevne ne interesuju.
Aj pogledacu dal imam neku nocnu pa cu da okacim.

Sent from Tapatalk

Vazi, hvala ti na trudu. Ako ne nadjes, nema veze, sta je tu je. :)

Nazalost nemam, veceras cu fotkati u mraku pa ces videti preko dana su bolje nego stock kamerom.

Sent from Tapatalk

@Imotep95
Da da, video sam to, ali me bas LL zanima. A cudi me jako da tad stock daje vise svetla - mada, to ne mora znaciti da je kvalitet bolji, ako je sum prejak, ili su izvori svetla preeksponirani.

Ima nekih semplova na netu, ali uvek vise volim kad na Benchu vidim potvrdu... :)

Ubacio sam sad zadnju verziju bas za op3. Sa ovim mod-ovima je druga prica. Ovih dana cu samo ovo koristiti, pa ostavljam na Flickr.
b44162e6d8346590684d7826e3fa1aca.jpg

Vazi, hvala ti na trudu. Ako ne nadjes, nema veze, sta je tu je. :)
Evo kao sto sam rekao
Prve tri su HDR+ druge tri stock
Prve tri su sa realnim bojama i totalno jasne i kad se max zumiraju dok na stock ima suma. Stock je nekako sa jarkijim bojama(totalno neprirodno) ima vise svetla ali i sum, dok je sa HDR+ totalno suprotno.
Na prvim fotkama se najbolje vidi razlika u bojama a i na drugoj, na prvoj na zidu oko stekera sam ostavio belo i to se lepo vidi dok kod stock kamere je i to nekako "prljavo" tj. zuto, a nije sto se vidi kod hdr+ kamere googlove.
Prve dve su bas bas full mrak 100%, dok trece imaju daleko u pozadini spoljnog zutog svetla od javne rasvete(slikao sa terase napolje).
Ne znam po meni je googlova bolja i realnija u bojama jedno 40%, tako da stock ni ne koristim vise ali uopste.
Ako hoces jos nesto da fotkam specificno kazi.
7270a2aa78a998309b384b20193b170c.jpg
4841c2bf09cd124894fae2f67d08ec56.jpg
e72ecac40e71650cab49aa9a03e7a8c6.jpg
41aef5a0b67b39b74025e93ee31259ae.jpg
f0c5f2d927a2a91c6196fea09e855a7a.jpg
a425bb3e870c2c3e156a52094afdccb5.jpg

Sent from Tapatalk

Moram pogledati sa kompa. Ovako sa telefona mi i stock slike izgledaju super. :)

Nexus 5X Tapatalking

Nazad
Vrh Dno